Αναγνώστης: Πρώτα φτιάχνουμε τις διαγραμμίσεις και μετά ρίχνουμε νέα άσφαλτο;

14
10162

Έχω να κάνω μια ερώτηση σε όλα τα μεγάλα μυαλά που είναι στο δήμο και στο επαρχείο.

Φέρατε αρχές καλοκαιριού εταιρεία από Αθήνα για να κάνουν τις διαγραμμίσεις στους κεντρικούς δρόμους. Τις έκαναν και μάλιστα μπορώ να πω ότι έγιναν σωστά.

Ένα μήνα μετά ακριβώς ένα μήνα μετά βγαίνετε και παινεύεστε για τους δρόμους που φτιάχνετε με νέα άσφαλτο.

Ρωτώ εγώ τώρα σαν απλός πολίτης δεν είμαι ούτε μηχανικός ούτε του πανεπιστημίου δεν θα ήταν σωστό και καλύτερα πρώτα να φτιάχνατε τους δρόμους και μετά να κάνατε της γραμμές και τις διαγραμμίσεις;

Όχι να σβήνουν τώρα σε κάθε νέα άσφαλτο έτσι λέει η λογική. Αλλά μάλλον σε εσάς δεν υπάρχει ούτε μυαλό αλλά ούτε λογική μόνο η θέση και η καρέκλα….. Είστε απαράδεκτοι… Τα χωριά είναι ξεχασμένα τέλειος υπάρχουν δρόμοι μέσα στα χωριά που είναι διαλυμένοι. Αλλά πώς θα φανούμε και να βγάλουμε φωτογραφίες να δείξουμε ότι κάτι κάνουμε.

Αναγνώστης

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φίλε αναγνώστη δεν ξέρω ποιος είσαι όμως αυτά που γράφεις έχεις 1000 τα εκατό δίκιο νατανε μόνο αυτά τα στραβά ;

  2. ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ .ΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ;ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.ΦΑΚΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ,ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΤΕ.

  3. Ε δεν εχουν και αδικο που σε βαζουν μπροστα.Και γιατι φοβασαι να βαλεις το ονοματεπωνυμο σου; Αυτη η προπαγανδα εχει ξεπεραστει,και δεν παρασερνεις ουτε εναν,χωρις το ονοματεπωνυμο σου.

    • Εσένα αυτό σε πείραξε??? Και όχι η σπατάλη που γίνεται όταν οι διαγραμμίσεις -και τόσα άλλα- εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες, τα πληρώνουμε από δύο φορες??

    • Ποιοί πληρωσαν για τις διαγραμμίσεις νομίζεις? Νομίζεις ότι ο εκάστοτε δήμαρχος ή έπαρχος τα βγάζει από τη τσέπη του? Από λεφτά των φορολογουμένων Ελλήνων γίνονται τα έργα, θα έπρεπε να υπάρχει σωστός προγραμματισμός ώστε να μην γίνεται σπάταλη!!

  4. Αυτό είναι το καινούργιο σύστημα δεν το έχεις μάθει;Ο Νικηταράς και η ομάδα του είναι πολύ μπροστά

  5. Δεν ξέρετε τίποτα εσείς!!! Το νέο σύστημα που εφαρμόζουν οι διάνοιες του Δήμου είναι πρώτα η διαγράμμιση, μετά η άσφαλτος και στο τέλος τα καλώδια και οι σωλήνες. Μετά, τα γυρνάμε ανάποδα όπως την ομελέτα στο τηγάνι και έτοιμο το έργο!!!! Βγάζουμε και τη φωτογραφία μας και τέλος!!!!

  6. Εκεί στη ‘Μεσαρια’ που στρίβει κανείς στο Dodekanis για να βγεί στο Πελεζίκι, η Φάρο, ακριβώς στη στροφή, δεν έχουν κλείσει ακόμα τη γραμμή στην άσφαλτο. Σαν χαντάκι είναι και μεγαλώνει, στρίβουν βαριά οχήματα, πούλμαν,φορτηγά κλπ. Ακριβώς στη στροφή ρε παιδιά. Κάντε κάτι .Έχουμε σπάσει τ αμάξια μας! Έλεος.

  7. H σειρά που ακολουθούν οι έλληνες μηχανικοί. 1. Διαγράμηση 2. Ασφαλτόστρωση 3. Σκάψιμο Αν κάποιος δει να συμβαίνει το ανάποδο, μην ξαφνιαστεί, απλώς ξύπνησε σε άλλη χώρα.

  8. Πως διαφορετικα θα πεσει μασα κ μελι?
    Βγειτε κ δειτε στους δρομους, ενω εχουμε κολωνες φωταγωγισμου ξαναβαλαμε στα ΙΔΙΑ ακριβως σημεια.
    Π.χ. στου Μαρινου το βενζιναδικο διπλα αποτη λιμνη, διπλες κολωνες.
    π.χ. στο δρομο προς Αγιο Φωκα, εκει στα πετρελαια, παλι διπλες κολωνες.
    Ενω ηταν ηδη led τεχνολογιας ξαναμανα αλλα φωτα. Λες κ θα αλλαξει κατι.
    Ακαταλληλοι. Τα λεφτα του κοσμακη απο εδω κ απο εκει σε εργα εντυπωσεων.

    Ελπιζω ο κοσμος να βλεπει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ