Αναγνώστης: Μήπως περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος για να προχωρήσει η επισκευή

8
10745

Ο δρόμος από το Ασκληπιείο προς την Ζιά έχει τα συγκεκριμένα γεφυράκια τα οποία ναι μεν ξεκίνησαν τα τα φτιάχνουν εδώ και μήνες αλλά έχουν σταματήσει οι εργασίες χωρίς να ξέρουμε το λόγο.

Πέρα απο ντόπιους καθημερινά περνάνε και αρκετοι τουρίστες με κίνδυνο να γίνει κάποιο ατύχημα ειδικά αν συναντηθούν δύο οχήματα.

Μήπως  περιμένουμε να σκοτωθεί κάποιος για να προχωρήσει η επισκευή γιατί δυστυχώς και στην περίπτωση στο γεφυράκι μετά το Ασκληπιείο έφυγαν δύο άνθρωποι αλλά και στην Πειραιώς έφυγε ακόμη ένας συμπολίτης μας.

Ελάτε μέρες που είναι να ζητήσετε την ψήφο μας. 4ος τουριστικός προορισμός Κως.

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το έργο κ γιαυτό καθυστερεί βρε παιδιά…
    Σκοτώθηκαν τα παλικαράκια κ έπρεπε να κάνουμε κάτι απλά για να δικαιολογίσουμε το τομάρι μας.

  2. Εννοειται οτι πρέπει να υπαρξουν νεκροι για να προχωρήσει το έργο και μάλιστα αρκετοι!! Δύο δεν φτάνουν!!!! Μάλιστα, απ’οτι βλέπω, τα επόμενα θύματα λόγω των ημιτελών έργων , θα καρφωθούν πάνω στις σκουριασμένες μπετόβεργες!!! Ετσι, την επομενη μέρα ακριβώς, στο σημείο του ατυχήματος θα βρεθουν Έπαρχος και Δήμαρχος , θα φωτογραφηθούν και ενα ακομα έργο πνοής θα συνεχιστεί!!! Τα συλλυπητηρια μου, οχι στους συγγενείς των θυμάτων αλλά σε εμάς που ανεχόμαστε αυτές τις καταστάσεις αλλά κυρίως ανεχόμαστε τους αλήτες που είναι υπευθυνοι για αυτα!!! Εαν όμως το θύμα είναι δικός τους άνθρωπος τοτε να τους δω!!!! ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ