Περιστέρι: 17χρονος έκλεψε μοτοσικλέτα και λίγα λεπτά μετά σκοτώθηκε σε τροχαίο

0
3045

Στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας, που ανατράπηκε, προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού

Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα σε έναν 17χρονο μαθητή του 2ο ΕΠΑΛ Περιστεριού καθώς μία απερισκεψία του κόστισε τη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, o 17χρονος, ξημερώματα της περασμένης Κυριακής, επέβαινε σε μοτοσικλέτα μαζί με ένα ακόμη άτομο, η οποία είχε κλαπεί λίγα λεπτά νωρίτερα στην περιοχή του Περιστεριού και συγκεκριμένα έξω από το κατάστημα «Ελληνικό».

Στη συμβολή των οδών Σπετσών και Επίκουρου ο 17χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας με αποτέλεσμα αυτή να ανατραπεί προκαλώντας τον θανάσιμο τραυματισμό του και τον ελαφρύ τραυματισμό του συνοδηγού.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι δύο επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν στο γενικό νοσοκομείο της Νίκαιας. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του 17χρονου. Επιπλέον διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός δεν φορούσε κράνος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

Ειδήσεις σήμερα:

Κρήτη: Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι που τραυματίστηκε από ΙΧ που οδηγούσε ο πατέρας του

Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ

pagni

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, που τραυματίστηκε σοβαρά – άγνωστο πώς – από αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Το ατύχημα σημειώθηκε σε χωριό της Κισσάμου Χανίων, ενώ το παιδί που αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, χρειάστηκε να διακομισθεί στο ΠΑΓΝΗ.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες για το 2,5 ετών κοριτσάκι, το οποίο φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Πώς συνέβη το τροχαίο

Όλα συνέβησαν σήμερα νωρίς το μεσημέρι όταν ο πατέρας έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και έκανε όπισθεν για να ξεπαρκάρει. Δυστυχώς, δεν είδε ότι πίσω από το όχημα βρισκόταν το κοριτσάκι του με αποτέλεσμα να το παρασύρει.

Όταν κατάλαβε τι έγινε, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και είδε το παιδί να είναι στο έδαφος. Ειδοποίησε αμέσως το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και παρέλαβε το παιδί μεταφέροντάς το- αρχικά- στο νοσοκομείο Χανίων και- στη συνέχεια- στο ΠΑΓΝΗ.

Ο πατέρας, που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, συνελήφθη αλλά αφέθηκε ελεύθερος μετά από εισαγγελική εντολή, σύμφωνα με το Mega ενώ όπως επισημαίνει το κανάλι, η μητέρα του παιδιού είναι 5,5 μηνών έγκυος στο δεύτερό της παιδί.

Ειδήσεις σήμερα:

Μητσοτάκης: Πάνε για κυβέρνηση παράλυσης και ακυβερνησίας, για να σώσουν τις καρέκλες τους, θέλουν να μας βάλουν φυλακή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ