Τραγωδία στη Βόντιτσα ανετράπη νταλίκα νεκρός ο 54χρονος οδηγός

0
3101

Μια νταλίκα ανετράπη στον δρόμο Βόνιτσας – Παλιαμπέλων, με τον οδηγό να είναι νεκρός, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες. 

Η καμπίνα της νταλίκας  έπεσε μέσα σε χώματα, με αποτέλεσμα οι αστυνομικές και πυροσβεστικές δυνάμεις που έφθασαν στο σημείο να δυσκολευτούν να βρούν και να απεγκλωβίσουν τον οδηγό.

vonitsa troxaio mprosta

Αυτή την ώρα γίνονται έρευνες για την πιθανότητα να ήταν και δεύτερο άτομο στην νταλίκα.

Όπως δείχνουν τα πρώτα στοιχεία σημαντικό ρόλο για το τραγικό τροχαίο έπαιξε και η ολισθηρότητα του οδοστρώματος, αφού από το πρωί βρέχει στην περιοχή. Στο συγκεκριμένο σημείο ο δρόμος είναι κατηφορικός και ταυτόχρονα υπάρχει στροφή.

vonitsa troxaio 1

Προφανώς ο οδηγός προσπάθησε να συγκρατήσει το βαρύ όχημα φρενάροντας όπως δείχνουν και τα σημάδια από τα ελαστικά που έμειναν στο οδόστρωμα όμως δεν τα κατάφερε και δυστυχώς έχασε την ζωή του βγαίνοντας εκτός δρόμου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός καταγόταν από το Μεσολόγγι και είναι 54 ετών.

Πρόκειται για ένα σημείο – καρμανιόλα καθώς πριν από μερικά χρόνια στον ίδιο δρόμο έχασαν τη ζωή τους δυο σμηνίτες που είχαν φύγει νωρίς το πρωί εκείνης της ημέρας από το αεροπορικό απόσπασμα Αγρινίου, όπου υπηρετούσαν, με προορισμό τα σπίτια τους. Όπως έγραφαν τότε τα Μέσα Ενημέρωσης στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρεις νεαροί σμηνίτες. Το αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε φορτηγό που οδηγούσε 60χρονος. Οι δυο 25 και 19 ετών έχασαν τη ζωή τους, ενώ ο τρίτος 20 ετών τότε, τραυματίστηκε.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ