Διαπλάτυνση του δρόμου που αποτελεί συνέχεια του περιμετρικού στον Αμπάβρη

14
8105

Με στόχο να διευκολυνθούν τόσο οι συμπολίτες μας όσο και οι τουρίστες έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες διαδικασίες για την διαπλάτυνση του δρόμου που αποτελεί συνέχεια του περιμετρικού στον Αμπάβρη.

Ο Δήμαρχος Κω, σε δηλώσεις τόνισε ότι ο Δήμος κάνει άλλη μια σημαντική παρέμβαση σε έναν δρόμο που υπάρχει κατακόρυφη αύξηση του κυκλοφοριακού φόρτου ενώ ευχαρίστησε τον Γιώργο Πετρή ο οποίος παραχώρησε έναν χώρο για διευρυνθεί το οδόστρωμα.

Πηγή: https://www.kostv.gr

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Καλο θα ήταν κάποια στιγμή να, ανοίξετε και τους δρόμους, που για να μπουμε στα σπίτια μας, παιρναμε μεσα, απ’τα χωραφια…. Σχέδιο πολεως και έργα, μηδέν!

 2. ΘΑ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΙ με ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ και ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ο Τριώροφος ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗΣ... ΘΑ, θα, θα.... και από ΕΡΓΑ ΓΙΟΚ, κάθε μέρα και φαντασίωση..

  ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟ (Διερευνητική Μελέτη ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ της ΚΩΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΑΕ και 2ο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ Ο ΤΕ@ΝΤΟΣΗΣ), πέντε μήνες πριν τις εκλογές, ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΑΜΟΛΑ ΟΝΕΙΡΑ ΘΕΡΙΝΗΣ ΝΥΧΤΑΣ…. Ετοιμάζετε να μας παρουσιάσει την ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ σε ανύπαρκτο οικόπεδο, την ίδια που μας έφερε και ο ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ, ΤΡΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, σανό για να φάνε οι πούλλλες και τα ζωντανά… ΟΛΑ ΜΑΖΙ… και ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ και ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΟΝ ΛΙΝΟΠΟΤΗ, ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΛΑ ή σε φωτογραφίες ΣΕ ΜΟΥΣΑΜΑ…. ΠΑΡΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ μαζί με τους τεμπελχανάδες ΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ, που αδειάζουν με υπέρογκους μισθούς το Δημοτικό Ταμείο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ, παρά ΜΟΝΟ, ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ και τις ΤΡΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΣ ΕΛΙΕΣ….

 3. ΟΠΟΙΟΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ένα ΕΡΓΆΚΙ της ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΤΟΥ ΚΟΨΙΜΙΟΎ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ μια ΕΛΙΑ ΣΕ ΓΛΑΣΤΡΑ...

  ΤΕΟΝΤ@Σ@ΚΗ, οι δημότες ερωτούν… ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΣΟΥ Ή ΜΌΝΟ ΠΟΖΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΛΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ για να μασουλάνε τα ζωντανά;?;?;?;? ΚΛΕΙΣΤΟ στον Λινοπότη ΓΙΟΚ, ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΓΙΟΚ, 70 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΒΙΚΩ ΓΙΟΚ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΟΚ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ το νέο αφήγημα … και τώρα το οικόπεδο για το κλειστό που ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα είχε αποπερατώσει… Το Μόνο που ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΛΑΘΡΟ ΣΤΟ ΑΜΑΝΙΟΎ για αντιπαροχές αλλά ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΚΑΘΕ ΤΟΣΟ ΛΑΘΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΙΓΑΙΟ…

 4. Θεοδόση μπράβο αναγκαία και έξυπνη κίνηση. Κάθε μέρα περνάω από εκεί και είναι δύσκολο σημείο. Μακάρι και οι υπόλοιποι να δώσουν λίγα μέτρα όπως ο Πετρής. Ας σκεφτούμε όλοι λίγο καλύτερα για το κοινό όφελος. Ο δήμαρχος τρέχει μέρα νύχτα για το νησί

 5. Αλήθεια στη Κω ζει ο δήμαρχος;Ανακοινώνει διαπλάτυνση ενός δρόμου που χρειάζονται απολοτριωσεις ,όλοι ξέρουμε ποσό γρήγορα γίνονται.Άλλου είναι το θέμα όμως.Θα φτιάξει ένα δρόμο που είναι αδιέξοδος με την κατασκευή που κάνει στην Πειραιώς;Πως θα πάει κάποιος προς τα χωριά από αυτό το δρόμο αστέρι μου;Θα περνάει από εκεί και υα γυρίζει στο κέντρο για να βγει .Σταματήστε τα έργα σας παρακαλώ.Απλά πηγαίνετε σε καμία έκθεση να περνά η ώρα σας.Μην καταστρέφετε από το νησί .Υπομονή κάποιοι μήνες τους έμειναν.

 6. Ελάτε πρώτα σε συμφωνία με την αρχαιολογία. Στον συγκεκριμένο δρόμο η μία πλευρά είναι αρχαιολογική ζώνη. Μετά εύκολα προχωράτε σε απαλλοτριώσεις… Εδώ για το parking πίσω από την casa romana , ακόμα τους περιμένουμε

 7. Ειχαμε πολλα χρονια να δουμε δημαρχο να τρεχει να ενδιαφερεται και να κανει εργα απαραιτητα που ζητουσε ο κοσμος .

 8. Μπράβο επιτέλους κάντε κάτι και για αυτήν την περιοχή περνάμε καθημερινά με μεγάλη δυσκολία συνεχιστε το όμως … αυτό από μόνο του δεν αρκεί ….

 9. ΣΤΙΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ ΣΤΑΜΤΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΕΛΦΙ Κ ΔΟΥΛΕΨΤΕ

 10. Με τις νέες ρυθμίσεις μπροστά στην Πειραιώς ποιός θα τον χρησιμοποιήσει με κατεύθυνση τα χωριά όταν απαγορεύεται η αριστερή στροφή??? Και θα γίνει και κάτι με όλα τα STOP?? Ο περιφερειακός πρέπει να έχει απόλυτη προτεραιότητα και όσο το δυνατόν λιγότερες διασταυρώσεις!
  ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ 2023!!!!!!!!! Βάλτε ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο!!!!!!

 11. Διαβάζω σχόλια απλών ανθρώπων και βλέπω να έχουν δίκιο.Πως θα βγει κάποιος προς τα χωριά ερχόμενος από τον νέο περιφερειακό; Πήγα στην Πειραιώς για να βγάλω χρήματα από τον δρόμο του Πλατανιου.Εκανα όπισθεν και πήγα Πλατάνι, έπειτα συνεταιρισμό για να στρίψω για χωριά.Οι υπεύθυνοι δεν το βλέπουν.Ειπαμε μια διαχωριστική νησίδα στο ύψος της τράπεζας λίγο πριν καί μετά και αυτοί τα διέλυσαν όλα.Ανικανοι και χωρίς σχέδιο….

 12. Έλειψα ένα μήνα ( για λόγους υγείας) και έκανα μία βόλτα στο νησί μου σήμερα που το πεθύμησα. Είχα διαβάσει…τώρα είδα.
  Είδα έργα ανούσια, επικίνδυνα, χωρίς μελέτη χωρίς γνώση!!
  Αντί να φτιάξουμε δρόμους χαμηλώνουμε ταχύτητα, 50 χιλιόμετρα μέχρι το ζιπαρι;;
  Η είσοδος της πόλης;;;;
  Διαγραμηση πάνω από λακούβες;;
  Η απογοήτευση μπροστά σε αυτό που θα ζήσουμε το καλοκαίρι είναι μηδαμινή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ