Απ. Παπαποστόλου: Σοβαρό πρόβλημα για την έξοδο μεταφορικών οχημάτων από το λιμάνι Κω | Παρκάρει ο καθένας όπου θέλει, όπως θέλει…

24
22404

Φίλε Γιάννη καλησπέρα,

θα ήθελα να θίξω ένα πρόβλημα εκ μέρους των συναδέλφων αυτοκινητιστών.

Έχουμε καθημερινά σοβαρό πρόβλημα στη διαδρομή από την έξοδο του λιμανιού έως τα φανάρια των ταξί.

Παρκάρει ο καθένας όπου θέλει, όπως θέλει, ενώ υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες. Παρατηρείται μάλιστα το φαινόμενο να αράζουν και στις δύο πλευρές του δρόμου και όπως θέλουν.

Δεν ξέρει ο κόσμος ότι είναι η μοναδική έξοδος για εμάς.

Στην Μαρίνα δεν χωράνε τα οχήματά μας, Αναγκάστηκα μόνο από την Μητρόπολη δηλαδή διά της οδού Κοραή μπορούμε να βγούμε.

Παρακαλούμε τον κόσμο αν μπορεί να παρκάρει σωστά.

Δεν φταίμε εμείς αν παρκάρουν στις διαβάσεις πεζών ή στραβά. Εμείς έχουμε οχήματα μέχρι δεκαεπτά μέτρα και φυσικά όταν ένα όχημα είναι παρκαρισμένο στραβά μπορεί και να γίνουν και ζημιές, πχ τρακάρισμα σε κάποιους καθρέπτες κλπ.

Επίσης τελευταία από ορισμένα μαγαζιά οι υπεύθυνοι μας λένε να πάμε από αλλού για να μπορούν να παρκάρουν τα οχήματά τους οι πελάτες τους και ακούμε και λόγια…. όπως έγινε και σήμερα.

Ας μάθουν λοιπόν όλοι αυτοί που έχουν καταστήματα στην περιοχή ότι δεν εξαρτάται από μας, αφού η μόνη έξοδος είναι μόνο αυτή,  ευχαριστούμε τον κόσμο για την κατανόηση.Ευχαριστώ

Παπαποστόλου Απόστολος

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πες τα Αποστολε φίλε μου έτσι είναι και χειρότερα έχει παραγινει το κακό!!!Και πρόστιμα να πέσουν πάλι τα ίδια θα είναι ας κάνει ο καθένας το αυτονόητο!!!Δεν εμποδίζουμε τους επαγγελματίες οδηγούς!!

  2. Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε που νοιάζονται για το νησί και αγαπάνε τον τόπο τους και εκφράζουν την άποψη τους με ευγένεια!Μπράβο Αποστόλη!Καλά τα λες.

  3. Έχεις δίκιο άπλυτα αλλά πρέπει να γίνει και έλεγχος σε όλους τους επαγγελματίες οδηγούς πόσοι έχουν δίπλωμα από την αστυνομία και ταυτόχρονα αν είναι ασφαλισμένοι

    • Γιατί το λες αυτό εμείς είμαστε οι πρώτοι που σταματά η τροχαία δεύτερον στο λιμάνι δεν μπενει επαγγελματίας αν δεν έχει δίπλωμα αν έχεις αμφιβολία για κάποιον εδώ είμαστε και θα σου δώσουμε κάθε έγγραφο για να μην ξαναγράψεις χωρίς αποδείξεις

  4. Ότι γουστάρει ο καθένας κάνει Καλά πιο τους είναι να σταματήσει αυτό με τα παρκαρίσματα όπου βρουν δυσκολεύουν κάποιους ανθρώπους να κάνουν την δουλειά τους πότε θα το καταλάβουν!!!Κάθε μέρα κλήσεις να στρώσουν επιτέλους!!!Καλά τα λέει ο Παπαποστόλου

  5. Όταν φτιάχτηκε ο κόμβος της μαρίνας γιατί δεν είπατε ότι δεν χωρουσατε να στρίψετε; Αυτοί που τον έφτιαξαν δεν το έβλεπαν; Κίνηση βαρέων οχημάτων μέσα από το κέντρο της πόλης μόνο στην Κω.Και μετά μου λέτε για Καισερλη, τρίτο προορισμό και αρλουμπες.Ο περιφερειακός γιατί κόλλησε; Πότε θα γίνει;

    • Μπορώ να σου απαντήσω ήταν έργο Κυρίτση της Μαρίνας ο κόμβος το είπαμε δεν μας άκουσε κανείς ούτε εμείς θέλουμε να μπενουμε από μητρόπολη κατανοούμε ότι υπάρχη πρόβλημα με το παρκάρισμα εμείς ζητάμε να παρκάρουν όμορφα και να κλείνουν τους καθρέπτες

  6. Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν ενημερώστε τους οδηγούς…όταν διασχίζουν την οδό Μακρυγιάννη με τον τράκτορα να μην αναπτήσουν ταχύτητα με ένα τέτοιο όχημα διότι είναι γειτονιές και υπάρχουν παιδιά που παιρνάνε διαβάσεις η περνάνε τα σταυροδρόμια με ποδήλατα και είναι συχνό το φαινόμενο να επιταχύνουν αρκετές φορές! Και με φορτίο και χωρίς!

  7. Φίλοι νταλικεριδες πάρτε τους όλους σβάρνα, όσους παρκάρουν όπως γουστάρουν, γιατί αν στοχεύσετε στο φιλότιμο είναι τσάμπα κόπος. Βαρείτε χωρίς έλεος, μόνο έτσι καταλαβαίνει ο σύγχρονος Ρωμιός.

  8. Λοιπόν υπάρχουν οδηγοί που είναι δημόσιοι υπάλληλοι και οδηγανε αυτό είναι παράνομο

  9. Το λιμάνι της Κω θα έπρεπε να εξυπηρετεί μόνο επιβάτες και ι.χ αυτοκίνητα.Είναι έγκλημα νταλίκες με βαρύ ή επικίνδυνο φορτίο [αμμοχάλικο,κηροζίνη] να διασχίζουν όλον τον κεντρικόν ιστό της πόλης με τρία σχολεία στη σειρά.

  10. Ρε αδέλφια μη το παρ…….με. Όλοι μας θέλουμε το αμάξι μας έξω από την πόρτα του σπιτιού μας ή του μαγαζιού. Βαριόμαστε να περπατήσουμε 100 μέτρα. Βρίσκομαι στο νησί 22 χρόνια. Αν βρώ θέση στο μεγάλο πάρκινγκ, καλώς. Αν όχι πάω παρακάτω. Πάντα βρίσκω θέση στα κάθετα στενά της Μακρυγιάννη ή το πίσω δρόμο. Βρε αθεόφοβοι, ούτε 200 μέτρα ευθεία δεν είναι μέχρι τον Αϊ Νικόλα και Βενιζέλου. Έλα στην Αθήνα. Μπορεί να πάς και ένα χιλιόμετρο για να βρείς θέση!!! Αν βρείς. Το περπάτημα κάνει καλό στην υγεία.

  11. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να μεταφερθεί κάπου άλλου το λιμάνι.
    Το σημείο που είναι δεν βολεύει κανέναν πλέον ούτε αυτούς που φεύγουν γιατί δεν έχουν που να αφήσουν τα αμάξια τους και ούτε αυτούς που έρχονται με μια λωρίδα εξόδου.
    Δυστυχώς η ευτυχώς το νησάκι μας μεγάλωσε άρα πρέπει να σκεφτούμε άλλες λύσεις.

    • Το άλλο με την έξοδο από το πλοίο ,νταλίκες κ άνθρωποι όλοι μαζί να βγαίνουν ???? Πως σας φαίνεται ??? Κρατάνε οι λιμενικοί τον κόσμο να μην μπει στο καράβι ,μόνο την ώρα της επιβιβασεις ,όταν φτάσει το πλοίο αφήνουν κ μπαίνουν νταλίκες την ώρα που βγαίνει ο κόσμος .Οι νταλίκες είναι θεορατες κ οι καθρέφτες δεξιά κ αριστερά ,στο κέντρο δεν βλέπουν οι οδηγοί ,ποιος θα αναλάβει την ευθύνη αν σκοτωθεί κάποιος ???????? Κ όλο αυτό για να μην καθυστερήσει το καράβι ???? Εεε για ένα δεκάλεπτο η το πολύ ένα τέταρτο είναι πολύ ????? Έλεος ?? Όταν πατήσει κάποιον κάποια νταλίκα τότε θα το αλλάξουν ,βλέπε Τέμπη !!!!!

  12. Έργο πνοής για την Κω θα είναι η κατασκευή νέου λιμανιού στο Ψαλίδι για τα μεγάλα πλοία, όπως ακριβώς έγινε και στη Ρόδο, με ταυτόχρονη κατασκευή περιφερειακου δρόμου που θα οδηγεί απευθείας στον επαρχιακό χωρίς να περνάει μέσα από την πόλη. Η Κοραή και η Μακρυγιάννη δεν είναι δρόμοι για την κίνηση των μεγάλων οχημάτων αλλά πραγματικά δεν υπάρχει άλλη λύση τώρα.

  13. Η δημοτική αλλά κυρίως η τροχαία, είναι απούσες. όσοι είναι γονείς με καρότσι, έχουν σοβαρό πρόβλημα. στον δρόμο ο καθένας κάνει ότι θέλει, προσπερνά όπως θέλει, δεν περιμένει κλπ κλπ. μπορώ να γράψω έκθεση. αυτοκίνητα σε πεζόδρομους και πλατείες (βλέπε κονιτσης).

    πρέπει να μάθετε να σέβεστε όλοι οι οδηγοί τους υπόλοιπους (είτε επαγγελματίες είτε όχι), είναι και οι πεζοι, τα ποδήλατα, οι γονείς, τα παιδιά…

    έχουμε ξεφύγει…

  14. Η Ίδια η Αστυνομία αράζει παράνομα έξω από το τμήμα και ο δρόμος γίνεται μονόδρομος…αφού φτιάξανε πάρκινγκ για την Αστυνομία και καλά….

    • Και που θα τα αφήσει ρε βλάκα;Στο πάρκινγκ των ταξί; Στο λιμάνι χωράνε όλα; Άντε βλαμμένο, κοίτα την πάρτη σου, που για να παρκάρεις χρειάζεται γήπεδο.Ασε που δεν έχεις οδηγήσει εκτός Κω.

  15. καλο θα ηταν να ρωτατε την εκάστοτε Δημ. Αρχή εαν θα την βόλευε να ειναι εξω η Δημοτικη Αστυνομια και να γραφει. Σας πληροφορώ οτι δεν τους βολευει γιατι διαταράσσει την ψηφοθηρική σχέση Δημάρχου-Δημότη.

  16. Περίμενε λίγο να ολοκληρωθεί και το έκτρωμα που φτιάχνεται στην έξοδο της πόλης και μετά θα βγάζετε με ελικόπτερα τα εμπορεύματα απ τα καράβια της γραμμης

  17. στήν εξοδο τής πόλης… αναρωτιώμουν άν γίνει κάποιο ατύχημα-πχ καραμπόλα μέ βαρέως τύπου οχήματα- πώς θά περάσει ένα πυροσβεστικό όχημα καί κάποια ασθενοφόρα -ακόμα χειρότερα, νά υπάρχει συνέχεια τής ροής τής κίνησης τών διερχόμενων οχημάτων… (ειδικά πρίν τό κατ/μα σεγραίδου…)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ