Ρόδος: «Εμείς σήμερα κάναμε Ανάσταση! Ο γιος μας βγήκε από την εντατική»

3
18663

Ο πατέρας ευχαρίστησε ονομαστικά όλους όσοι βοήθησαν στην ανάρρωσή του

Μια συγκλονιστική μαρτυρία, καταθέτει με σχετική δήλωσή του στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» ο πατέρας ενός 19χρονου στρατιώτη, ο οποίος μαζί με έναν ακόμα Ροδίτη στρατιωτικό (ΔΕΑ) τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που έγινε στο νησί μας στις 20 Δεκεμβρίου 2022, με αποτέλεσμα και οι δύο να καταλήξουν στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου, όπου μαζί με τους γιατρούς και τους νοσηλευτές έδωσαν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Και τα κατάφεραν και οι δύο.

Πριν από μερικές μέρες εξήλθε της ΜΕΘ του νοσοκομείου μας και ο άλλος νεαρός που είχε επίσης τραυματιστεί σοβαρά στο ίδιο ατύχημα. Χθες, ήταν η σειρά του 19χρονου.

Και κανείς δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του: Ούτε οι γιατροί που ήταν στο πλευρό του τόσο καιρό, ούτε οι νοσηλευτές, αλλά πολύ περισσότερο οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι τους.

«Θέλω να πω σε όλο τον κόσμο ένα τεράστιο ευχαριστώ. Από τα βάθη της καρδιάς μου – είπε ο πατέρας του 19χρονου στη «ΡΟΔΙΑΚΗ».

Θέλω πολύ περισσότερο να ευχαριστήσω του γιατρούς, που «ανέστησαν» το παιδί μου.

Που το κράτησαν στη ζωή. Που μπόρεσαν να το κάνουν καλά και να βγει σήμερα (χθες) από τη ΜΕΘ.
Το παιδί μου μαζί με τον φίλο του, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο στις 20 Δεκεμβρίου.

Από τα όσα είδαμε και μάθαμε, οι πυροσβέστες και οι διασώστες του ΕΚΑΒ χρειάστηκαν πολλή ώρα να τους απεγκλωβίσουν μέσα από τις λαμαρίνες.

Νιώθουμε την υποχρέωση σήμερα να τους ευχαριστήσουμε όλους έναν προς έναν:

Τους διασώστες του ΕΚΑΒ και τους Πυροσβέστες που έκοψαν τις λαμαρίνες για να τους μεταφέρουν με ασφάλεια στο νοσοκομείο.

Τους νευροχειρουργούς Στέργο Στάγκα και Δημήτρη Μακρή.

Τον διευθυντή της ΜΕΘ κο Παρασκευόπουλο Γιάννη και τον Βασίλη Κινούς που ήταν στο προσκέφαλο του παιδιού μου.

Τους Πετρονικολό Κλέοπα και Ιωάννα Σταυρακά, την προϊσταμένη κα Στ. Παπαντωνίου, όλο το προσωπικό της ΜΕΘ και βέβαια τον Στρατηγό κο Δημήτρη Βακεντή που ήταν στο πλευρό μας, το διοικητή της μονάδας του κο Πολίτη, τον λοχαγό του κο Κοσμά και την κα Καρυδάκη.

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Περαστικά και σιδεροκέφαλος!!! Να προσέχει απο ‘δω και μπρός γιατί δεν θα είναι πάντα τόσο τυχερός!!! Πέτα το celica και πάρτου ένα atos!!!!

  2. Μεγαλε άσε τώρα της ευχαριστίες και από εδώ και πέρα τέρμα τα αμάξια τέρμα τα μηχανάκια!! Μόνο έτσι θα υπάρξει επιβίωσης…

  3. ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ!!! ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ !! ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ !!!🙏🙏

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ