Γ. Χατζημάρκος: ”Στον κόμβο του Αεροδρομίου της Κω, η εικόνα θα αλλάξει”

6
2499

Το πρωί της Τρίτης ο Περιφερειάρχης βρέθηκε σε σημεία του Επαρχιακού οδικού δικτύου για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών του έργου κατασκευής δικτύου ηλεκτροφωτισμού.

Ο Περιφερειράρχης για το συγκεκριμένο έργο δήλωσε:

Σήμερα, είμαστε στην Κω.
Στο νησί, ένα απο τα έργα που υλοποιούμε είναι αυτό της κατασκευής δικτύου οδοφωτισμού σε όλο το Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο. Ενα πολύ σημαντικό και μεγάλο έργο που τρέχουμε μέσα απο τις συμπληγάδες της περιόδου αλλά δεν το βάζουμε κάτω και θα το παραδώσουμε και αυτό όπως όλα όσα αναλάβαμε μέχρι σήμερα. Σήμερα, που κάθε έργο είναι ένας σύγχρονος Γολγοθάς, όλα όσα δεν έγιναν στα εύκολα χρόνια.
Και είμαστε επίσης εδώ για να λύσουμε και όλα τα “πολύ ελληνικά” θέματα που δεν επέτρεψαν να ανάψει, μέχρι σήμερα, το νέο δίκτυο που έχουμε ήδη κατασκευάσει.
Είμαστε πάνω απο κάθε έργο, με ό,τι κόπο μπορεί να σημαίνει αυτό ✌️

Στην συνέχεια ο κ. Χατζημάρκος μαζί με τους συνεργάτες του βρέθηκε στον κυκλικό κόμβο πριν από την είσοδο του αεροδρομίου Κω, με τον ίδιο να προαναγγέλλει την υλοποίηση εργασιών έτσι ώστε μέχρι το καλοκαίρι του 2023 η εικόνα της περιοχής να έχει αλλάξει.

Συγκεκριμένα τόνισε:

Στον κόμβο του Αεροδρομίου της Κω, η εικόνα θα αλλάξει. Στην έναρξη του τουριστικού 2023, εδώ θα βρίσκεται ένας κόμβος αντάξιος της φήμης του νησιού.

Πηγή: https://protiekdosi.news

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Για ένα ασφαλέστερο οδικό δίκτυο ΔΕΝ φτάνει ο φωτισμός, κοιτάξτε λίγο σε τι κατάσταση βρίσκεται ο δρόμος! Είναι αυτός δρόμος για ευρωπαϊκή χώρα στο 2022???
    Εξ άλλου τα περισσότερα ατυχήματα γίνονται κατά τη διάρκεια της ημέρας! Έλεος, μας ζαλίσατε με τον ηλεκτροφωτισμό!
    Βασικός οδικός άξονας που ενώνει ένα ολόκληρο νησί, με άσφαλτο σε τέτοια κατάσταση, τέτοιες κλίσεις, προβληματικές και επικίνδυνες διασταυρώσεις παντού, με ατελείωτες εισόδους-εξόδους καταστημάτων κτλ χωρίς παράδρομους, ΔΕΝ έχει ανάγκη από φωτισμό! Ανακατασκευή θέλει!

  2. Τι καλά να είχαμε εκλογές κάθε 2 χρόνια, θα ειμασταν ΜΟΝΑΚΟ, άσε που θα εμφανιζοσασταν πιο συχνά…
    Ανάψτε πρώτα το υπάρχον δίκτυο, που ανάβουν το ένα τρίτο μόνο…από τις λάμπες.

  3. Προεκλογικές πομφόλυγες. Από αυτές τις φούσκες υποσχέσεων θα ακούμε όλη την προεκλογική περίοδο. Μετά θα γίνουν πάλι άφαντοι οι πολιτικοί γυρολόγοι.

  4. ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ,ΣΤΟΝ ΚΟΜΒΟ ΠΡΟΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΦΩΤΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΦΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΠΡΟΣ ΠΟΛΗ.ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΜΙΝΙΕΡΑΣ ΠΡΟΣ ΖΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛ ΘΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΥΘΗ ΤΗΝ ΖΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΗ ΕΥΧΟΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΝΑ ΓΙΝΗ ΚΑΤΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

  5. δηλαδή υπάρχει κάποιο σχέδιο για την ανάπλαση της περιοχής, ή απλά θα κόψουμε τα χόρτα? Κι αν υπάρχει σχέδιο , που είναι να το δούμε κι εμείς?

  6. Ότι έργο και να γίνει, την ευθύνη του νοσοκομείου, με τον διορισμό /////,θα το επωμίζεται ο περιφερειάρχης . Είναι πλέον γνωστό η σχέση του ………….Τα υπόλοιπα στις εκλογές……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ