Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση στους παράδρομους του Τιγκακίου, στο δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι

7
5689

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ξεκίνησε η ασφαλτόστρωση από τον δήμο Κω, στους παράδρομους του Τιγκακίου, στο δρόμο Τιγκάκι-Μαρμάρι που ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση με λακούβες κλπ, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχημάτων, ειδικά για τους οδηγούς των δικύκλων.

Ελπίζουμε να έχει συνέχεια και να φτιαχτούν όλοι οι κάθετοι δρόμοι που έχουν σοβαρό πρόβλημα…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θα ασφαλτοστρωθεί όλος ο δρόμος από το Τιγκάκι μέχρι το Μαρμάρι ή να κρατάμε πάλι μικρό καλάθι?

 2. https://www.youtube.com/watch?v=NHLRz3-jF0o

  Δείτε το βίντεο. Θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμα άλλων πόλεων όπως η Λάρισα, ο Βόλος και πολλές άλλες.
  Μία λύση η οποία θα μπορούσε να εφαρμοστεί και στον επαρχειακό: Δύο κεντρικές λωρίδες κυκλοφορίας (1+1) στην μέση με παράδρομους δεξιά και αριστερά, όπου υπάρχει αρκετός χώρος (χωρισμένες με τοίχο) ώστε να εξυπηρετούντε και οι επιχειρήσεις που υπάρχουν δίπλα στον δρόμο. Μετατροπή κάποιων εκ των διασταυρώσεων σε κυκλικούς κόμβους για την εύκολη αναστροφή με πλήρη απαγόρευση των αριστερών στροφών (και για εκείνους που θα θέλουν να μπουν στον επαρχιακό). Από την ευθεία του Σκλαβενίτη και μετά τρίτη λωρίδα (2+1 εναλλάξ) για πιο ασφαλείς προσπεράσεις.

 3. Πάρα πολύ ωραία. Περάστε και από αύριο Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 (επίτηδες η ημερομηνία) για να δείτε σε ποιά κατάσταση είναι η άσφαλτος που μπήκε.
  Ήδη έχει γραμμές στον διαμήκη άξονα και σε πολλά σημεία έχει φύγει το υλικό. Αυτά αύριο, ας δούμε και πως θα είναι το έργο μετά τις πρώτες βροχές.
  Η ασφαλτόστρωση θα περιοριστεί στη γνωστή (!!!) περιοχή μπροστά από συγκεκριμένα ξενοδοχεία όπου είχε ασφαλτοστρωθεί και πριν μερικά χρόνια ή θα τερματίσει στο Μαρμάρι ???
  Οι κάθετοι δρόμοι είναι στον προγραμματισμό ή δεν έχουν πληρώσει Δημοτικά Τέλη?

 4. ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Η ΑΣΦΑΛΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ….. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ

 5. ΘΕΟΔΟΣΗ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ.
  Ο ΠΡΩΗΝ ΕΚΑΝΕ 300 ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ ΣΤΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ.
  ΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΤΟΥ.
  ΑΦΗΣΕ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ.
  ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΖΕΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΤΟΝ ΛΑΟ. ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ