Βαγγέλης Τζόγιας για κόμβο Πειραιώς: Η αδιαφορία των τοπικών αρχόντων από παλιά μέχρι σήμερα…

10
7719

Χαρίκλεια Χριστοφή

Βαγγέλης Τζόγιας Πρόεδρος Κίνησης Πολιτών Κω για τροχαία ατυχήματα, για κόμβο Πειραιώς: Η αδιαφορία των τοπικών αρχόντων από παλιά μέχρι σήμερα…

 

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ανώνυμε κράτα το «γεια» για την πάρτη σου ανεγκέφαλε! Αντιπολίτευση έκανε απο ανέκαθεν ο Τζογιας αλλά τόσα σου κόβει και τόσα λες.
    Σωκράτη ανέβασμα ναι σε όλους τους τομείς… Στα τροχαία όμως έχουμε κατρακυλα. Για ψάξε το και εσυ λίγο!

    • Φωτισμός ΜΗΔΕΝ. Κατασκοτεινο το σταυροδρόμι ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. Που είναι ρε ανεύθυνοι τα φώτα? Τα βγάλατε τα χαλασμένα και ξεχάσατε να τα αντικαταστήσετε. Ξέρω, διαγωνισμοί – προσφορές κλπ. Ρε αυτά είναι χαλασμένα πάνω από δύο χρόνια. ΑΙΣΧΟΣ.

  2. ΒΑΓΓΕΛΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ. ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ

  3. ΟΣΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΤΟ 99% ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΚ, ΤΟ 98% ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, ΚΑΙ ΤΟ 97% ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΔΗΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    • Όμως μόνη της δεν αρκεί. Χρειάζεται και οι δρόμοι να έχουν προδιαγραφές. Να παρέχουν ασφάλεια.

        • Ας γίνουν οι δρόμοι έτσι όπως πρέπει, ας γίνουν και οι παρεμβάσεις που πρέπει στο σημείο, ας τηρούν και τις διατάξεις του Κ.Ο.Κ. (προς το παρόν υπάρχουν γελείες διαγραμμίσεις εκεί, είσοδοι/έξοδοι διαφόρων επιχειρήσεων πάνω στην διασταύρωση κτλ), να απαγορευτούν και κάποιες αριστερές στροφές (έχει εγκριθεί μελέτη εδώ και πολύ καιρό) και θα δείτε πως η κατάσταση θα βελτιωθεί! Ανεύθυνοι υπήρχαν, υπάρχουν και ΠΑΝΤΑ θα υπάρχουν! Τουλάχιστον ας κάνουν ο Δήμος ή η Περιφέρεια σωστά τη δική της δουλειά και να πάψουν να είναι συνυπεύθυνοι σε όλο αυτό με την παντελή αδιαφορία τους!!

  4. Τραγικός κόμβος με 12 κατεύθυνσεις σύγχρονος.. ποιος να προλάβει να αντιδράσει σε τέτοιο σημείο..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ