Τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα δρόμων, κρούει για άλλη μια φορά η Κίνηση Πολιτών

11
3545
Τον κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα δρόμων, κρούει για άλλη μια φορά η Κίνηση Πολιτών

 

πηγή: KOS TV

 

11 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Πόσο δίκιο έχετε κ. Τζόγια!
  Κρατάω ένα που θεωρώ πολύ σημαντικό: η αναφορά και στα μικρότερα πράγματα που θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες (π χ. κλείσιμο τάφρου στην Ασκληπιού) και δεν έχουν γίνει γιατί οι τοπικοί άρχοντες έχουν αφήσει το νησί και τους πολίτες στην τύχη τους!
  Ειδικά για τον επαρχιακό πρέπει να γίνει μια μελετη

 2. Συνέχεια:
  Ειδικά όταν μιλάμε για τον επαρχιακό, πρέπει αν γίνει μια σωστή μελέτη και ανακατασκευή του σε πολλά σημεία! Αλλά από ΕΙΔΙΚΟΥΣ!
  Όχι από άσχετους και επικίνδυνους για εμάς, που χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους ούτε καν την λογική πολλές φορές προχωρούν σε παρεμβάσεις κάνοντας τα πράγματα ακόμη χειρότερα! Να σας θυμίσω ότι στον κόμβο της Πειραιώς, αυτή την τραγική μορφή που έχει σήμερα, την έχει αποκτήσει πριν από 4-5 χρόνια. Το μόνο που άλλαξε τότε ήταν να μπουν νησίδες δεξιά και αριστερά με τις διαγραμμίσεις που έγιναν τότε να τον κάνουν ακόμα πιο επικίνδυνο από πριν!

  • κατεβαίνοντας από αγρ.συνεταιρισμό μέχρι τραπ.πειραιώς … πλήθος από παλιά μπαλώματα πού έχουν υποχωρήσει καί έχουν μετατραπεί σέ… επικίνδυνες λακούβες γιά όποιο δίκυκλο πέσει μέσα. γιά τό ζηπάρι τί νά πείς….

 3. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ,ΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑΣ.

 4. Δηλαδή ρε βαγγελα πας να μας βγάλεις τρελους ολους σαυτο το νησί;Ποτε ξαναδε το νησί αυτό το ανέβασμα σε όλους τους τομείς του νησιού;Μήπως ρε φιλε πρεπει να το κοιτάξεις;Έλεος μαζί σου.

  • Το μόνο «ανέβασμα» που πραγματικά έχει γίνει είναι στον αριθμό των τροχαίων και ειδικά των θανατηφόρων. Τα 5-10 χλμ άσφαλτος που έχουν πέσει δεν θα τολμούσε κάνεις να το ονομάσει «εντατικό πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων» και σίγουρα δεν είναι «ανέβασμα». Πρέπει να γίνουν πάρα πολλά ακόμα για να φτάσει η Κως να έχει έστω και σε ένα υποφερτό οδικό δίκτυο!

 5. την στιγμή που έφυγε ένα νέο παιδί,καποιοι βιάζονται να κανουν αντιπολιτευση.///// ότι χειρότερο για τον τόπο

  • Ε βέβαια, όταν νοιάζεσαι για το νησί στο οποίο μεγάλωσες και ζεις και θελεις επιτέλους να εκσυγχρονιστεί, εσάς που δεν σας συμφέρει το ονομάζεται αντιπολίτευση! Ανοίξτε τα μάτια σας! Δεν είμαστε στην δεκαετία του ’70 πλέον! 2022 έχουμε! Δεν μπορεί να είναι οι δρόμοι μας σε αυτήν την τραγική κατάσταση και κάποιοι να προσπαθούν ακόμα να βρουν δικαιολογίες!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ