Σταύρος Γρύλλης: Το «παιδί θαύμα» που έκανε 5.000 θεατές να παραληρούν στο ΟΑΚΑ σε μία αξέχαστη βραδιά…

1
13817

Χαρίκλεια Χριστοφή

Η πιο μεγάλη βραδιά του ελληνικού drift, το All Stars Drift Race 2022, με πρωταγωνιστή το «παιδί θαύμα» της Κω Σταύρο Γρύλλη, έλαβε χώρα στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του ΟΑΚΑ που φιλοξένησε δέκα μέρες νωρίτερα την υπερειδική διαδρομή του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Με αποκορύφωμα τον μεγάλο τελικό, που ολοκληρώθηκε μία ώρα πριν από τα μεσάνυχτα, περίπου 5.000 θεατές απόλαυσαν ένα συναρπαστικό θέαμα καπνού και ατελείωτων πλαγιολισθήσεων.

Για τη ιστορία, μεγάλος νικητής της αξέχαστης αυτής διοργάνωσης ήταν ο Κώος Σταύρος Γρύλλης (Toyota AE86), που κέρδισε στον μεγάλο τελικό της βραδιάς τον Γιώργο Λαγό (BMW E36).

Πριν μερικά χρόνια, ήταν ο νεαρότερος drifter στον κόσμο… και όλοι μιλούσαν για αυτόν.

«Ξεκίνησα από τα καρτ σε ηλικία τεσσάρων ετών, ενώ μετά ο πατέρας μου με έμαθε να κάνω drift. Στην ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησα να οδηγώ αυτοκίνητο, και κάνω drift από επτάμισι ετών».

Πάντα συνεσταλμένος και προσγειωμένος, ο Σταύρος ξεχωρίζει για την σοβαρότητα και την ωριμότητα στους τρόπους και τη συμπεριφορά του, παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Του ευχόμαστε από καρδιάς τα καλύτερα και να τύχει της στήριξης που πρέπει, γιατί του αξίζει!!!

 

Μετά από το ΣΟΚ της Αυστρίας δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε πιο δυνατό comeback ! Καταφέραμε να ανεβούμε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μέσα στο ΟΑΚΑ σε ένα από τα μεγαλύτερα Event που έχουν γίνει στην Ελλάδα μέχρι σήμερα! Ελπίζουμε να το απολαύσετε!!

Και ένα τελευταίο νέο για σήμερα ο Stavros Grillis II με το ΑΕ86 θα πάρει μέρος στην ανάβαση της Φιλερήμου στη Ρόδο.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πραγματικά ήταν υπέροχος , έδωσε πλούσιο θέαμα τον απολαύσαμε μέσα στο ΟΑΚΑ κ τον χειροκροτησαμε , πολλά συγχαρητήρια

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ