Οδηγός έκλεισε την είσοδο φαρμακείου – Κυκλοφοριακό κουμφούζιο…

12
4905

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Όπως βλέπουμε, οδηγός έκλεισε την είσοδο φαρμακείου με συνέπεια να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο και αγανάκτηση καθώς έπρεπε να εξυπηρετηθεί ηλικιωμένη με τη βοήθεια συγγενικού της προσώπου.

Αυτά τα πέντε λεπτά αναμονής λόγω της κατάληψης του πάρκινγκ σε χώρο που δεν επιτρέπεται επικράτησε πανικός στο κέντρο της Κω…

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν μιλάτε τίποτα,σας καλούμε και έρχεστε αντί να βοηθήσετε που έχουν άρρωστους καρκινοπαθείς,του βάζετε και κωλονάκια να μεγαλώσει η αυλή του.Αναξιοι, άχρηστοι όλος ο κόσμος βράζει, εσείς μόνο τους πελάτες σας….πολλά παράπονα απ διακριτική μεταχείριση.

  2. Δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω τα αδικαιολόγητα, αλλά αν το parking του φαρμακείου είχε καταληφθεί από προηγηθέντα ασθενή/πελάτη του φαρμακείου (για πέντε ή και δεκαπέντε λεπτά), δεν θα υπήρχε κομφούζιο και αγανάκτηση; Δεν δικαιολογώ την πράξη, αλλά θα μπορούσε να είχε συμβεί και κατά τη διάρκεια της εύρυθμης λειτουργίας του φαρμακείου!

    • Δεκτό το να είχε πελάτη ήδη, αλλά εδώ μιλάμε για μια περίπτωση ΕΛΕΕΙΝΗ που πρέπει να κατάθεση πινακίδες. Η αστυνομια πρέπει να ανακοίνωση την αφαίρεση των πινακιδων έστω εκ των υστέρων.

  3. …η κυρία πάντως με το αυτοκίνητο (με τη δήλωση της) προσβάλλει τα ζώα, τα ζωάκια συμπεριφέρονται καλύτερα από τους ανθρώπους!!

  4. Είναι ο σεβασμός που λέμε.Ο καθένας τη πάρτυ του.Παρκάρισμα όπου μας βολεύει.Ο σκύλος μας που γαυγίζει που τα κάνει όπου βρει και εμείς περήφανοι που έχουμε κάτι να εξουσιάζουμε αδιαφορώντας και για το ζωο και για τους διπλανούς νας.Πρισπερναμε στις ουρές ακόμα και σήμερα και καμαρώνουμε μετά ότι τελειώσαμε γρήγορα.Τι να λέμε όμως.Για όλα φταίνε οι ….άλλοι και οι πολιτικοί.

  5. Τώρα που θα βάλει και το παρκιγκ με πληρωμή θα είναι όλα τέλια …………..όλα τα έχει η Μαριορη.Κανε πρώτα υποδομές και μετά η τεχνολογία……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.