Οι λόγοι που οι Έλληνες είναι οι χειρότεροι οδηγοί

1
108

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ.

Το ξέραμε από πάντα πως οι Έλληνες οδηγοί είναι ελαφρώς στην κοσμάρα τους και πως θέλουμε όλοι να το ξεχάσουμε με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Τώρα όμως το κάναμε ακόμη πιο συγκεκριμένο και μάθαμε τι ακριβώς είναι αυτό που τους κάνει τους χειρότερους οδηγούς σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε οδηγούς απ’ όλη την Ευρώπη, εμείς και οι Ιταλοί βγήκαμε οι πιο ότι να’ ναι οδηγοί και υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Εμείς συλλέξαμε τα στοιχεία από την έρευνα που αφορούν τους Έλληνες οδηγούς και σας τα παρουσιάζουμε εδώ για να δείτε ποιες είναι οι συνηθισμένες παραβάσεις που κάνουμε σαν οδηγοί στη χώρα μας.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τα στοιχεία της έρευνας για τους Έλληνες οδηγούς:

Την πρώτη θέση στην οδήγηση με μικρή απόσταση από τον προπορευόμενο την έχει η Ελλάδα με το 51% των οδηγών να έχει προδιάθεση να το κάνει, ενώ πολύ πιο πίσω βρίσκεται η Ιταλία με 37%

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ναί είμαστε οι χειρότεροι. Εντάξει, υπάρχει όμως και μιά άλλη αιτία, όχι μόνο αυτή των οδηγών. Το απερίγραπτο Ελληνικό Κράτος και οι άχρηστοι φορείς του, όλοι τους. Στο όμορφο νησάκι μας κάντε μιά βόλτα από το Χάνι προς Θεατράκι και ανάποδα. Πρώτα τα δέντρα με τα κλαδιά τους πάνω από το οδόστρωμα. Τα μεγάλα σε όγκο οχήματα, φορτηγά, λεωφορεία υποχρεώνονται να κινούνται στο μέσο του δρόμου, με ότι αυτό συνεπάγεται. Όταν συναντιούνται δύο από αυτά τα ογκώδη οχήματα, έχει πλάκα. Ο ένας πέρνει τον καθρέφτι του άλλου!!! Υπάρχουν διαβάσεις πεζών που πάνε πουθενά, δεν υπάρχει πεζοδρόμειο!!! Αυτή στην είσοδο/έξοδο του Αρχαιολογικού χώρου στο Θεατράκι. Λόγω των κορμών δεν υπαρχει ποδηλατόδρομος για να αποφεύγουν τα δίκυκλα το οδόστρωμα. Άντε καλημέρα και Καλή Παναγιά, μαζί μας…..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ