Ρόδος: Δύο νεκροί σε τροχαία δυστυχήματα

0
105

Νέα διπλή τραγωδία ξημέρωσε και πάλι για το νησί της Ρόδου, καθώς ο απολογισμός των χθεσινών τροχαίων στους δρόμους του νησιού μας, είναι δύο νεκροί!

Το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στις 2 παρά τέταρτο τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ηρακλειδών, όταν απορριμματοφόρο του Δήμου συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε η Π.Φ. 59 ετών, με αποτέλεσμα η οδηγός του ποδηλάτου να βρει τραγικό θάνατο.

Τρεις ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 5 τα ξημερώματα, ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε αυτή τη φορά στην περιοχή της Καλάθου, όταν οδηγός ι.χ αυτοκινήτου, έχασε τον έλεγχο και βγήκε από τον δρόμο, με αποτέλεσμα το όχημα να συγκρουστεί με σφοδρότητα σε δέντρο και o 34χρονος Σ. Ν. οδηγός του οχήματος να βρει τραγικό θάνατο.

Ο πόλεμος της ασφάλτου στη Ρόδο αλλά και τα υπόλοιπα νησιά του νομού μας καλά κρατεί: Από την αρχή του χρόνου μέχρι και σήμερα, το σύνολο των νεκρών στους δρόμους του νομού μας φθάνει τα 12 άτομα(!) ενώ ο αριθμός των τραυματιών ξεπερνά τους 150.

Υπό την επήρρεια αλκοόλη ήταν ο οδηγός που παρέσυρε την ποδηλάτισσα

Υπό την επήρεια αλκοόλ ήταν σύμφωνα με πληροφορίες της ΡΟΔΙΑΚΗΣ ο οδηγός του μικρού απορριμματοφόρου οχήματος  ο οποίος τα ξημερώματα παρέσυρε και σκότωσε την 59χρονη ποδηλάτισσα Π. Φ. στην περιοχή της Ιξιάς , την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι της από την εργασία της.

Σύμφωνα με την δικογραφία που συνέταξαν οι αρμόδιοι αστυνομικοί της Τροχαίας Ρόδου, το αποτέλεσμα της εξέτασης αίματος που έγινε στον οδηγό του απορριμματοφόρου ήταν της τάξης του 0.88 γρ/λίτρο ένδειξη που επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο οδηγός που συνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια με εντολή του Εισαγγελέα, μέχρι να ολοκληρωθεί η προκαταρκτική έρευνα που  διατάχθηκε.

Συνήγοροι υπεράσπισης του οδηγού, ανέλαβαν οι δικηγόροι Στέλιος Αλεξανδρής, Πόλυ Χατζηγιάννη και Κάτια Λαουδίκου.

ΦΩΤΟ ΣΙΕΧ

Το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 59χρονη και η οποία βρήκε τραγικό θάνατο

Το ποδήλατο στο οποίο επέβαινε η άτυχη 59χρονη και η οποία βρήκε τραγικό θάνατο
Το μικρό φορτηγό όχημα καθαριότητας το οποίο παρέσυρε το ποδήλατο με την 59χρονη

Το μικρό φορτηγό όχημα καθαριότητας το οποίο παρέσυρε το ποδήλατο με την 59χρονη

πηγή: https://www.rodiaki.gr/article/479033/diplh-tragwdia-xhmerwse-gia-th-rodo-dyo-nekroi-se-troxaia-dystyxhmata

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ