Χαλκιδική: Οδύνη για τον 18χρονο που «χάθηκε» στην άσφαλτο | Λαμία: Θρήνος στη Στυλίδα για τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών

0
963

Χαλκιδική: Οδύνη για τον 18χρονο που «χάθηκε» στην άσφαλτο – Σπαρακτικό «αντίο» από την ομάδα που αγωνιζόταν

εμιλιο6789

Ο Εμίλιο ανασύρθηκε νεκρός ύστερα από  τροχαίο με μηχανή σήμερα το πρωί – Το πικρό αποχαιρετιστήριο μήνυμα από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο «Άκανθος Ιερισσού»

Με ένα σπαρακτικό  “αντίο” αποχαιρέτησε το  18χρονο παιδί, που έχασε άδικα τη ζωή του το πρωί της Κυριακής σε τροχαίο στη Χαλκιδική,  ο ποδοσφαιρικός σύλλογος “Άκανθος Ιερισσού”, εκεί όπου αγωνιζόταν επί 16 χρόνια ο αδικοχαμένος νεαρός.

Στις 07:20 το πρωί της Κυριακής, η μηχανή, στην οποία επέβαινε ο 18χρονος, εξετράπη της πορείας της στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Ιερισσού και ανετράπη σε παρακείμενο χώρο εκτός του δρόμου.

Η πυροσβεστική υπηρεσία της Αρναίας ανέσυρε νεκρό τον 18χρονο, ενώ ο συνομήλικος οδηγός της μηχανής μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

“Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας” αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πικρό “αντίο” του συλλόγου της Χαλκιδικής για τον 18χρονο Εμίλιο.

Αναλυτικά:

«Ημέρα οδύνης για την ομάδα μας.

Σήμερα η οικογένεια της Ακάνθου Ιερισσού πενθεί τον αδόκητο θάνατο ενός δικού της παιδιού, ενός παιδιού που μεγάλωσε μαζί μας από τα έξι του χρόνια και που σήμερα, μόλις στα δεκαοκτώ του χρόνια, κόπηκε το νήμα της ζωή του τόσο άδικα.

Η αγωνιστικότητα του, το πάθος του και η ευγένεια της ψυχής του θα μείνουν πάντα χαραγμένα στην καρδιά μας.

Καλό παράδεισο Εμίλιο. Θα σε θυμόμαστε πάντα.

Μ.Γ.Σ Ακανθός Ιερισσού»

Λαμία: Θρήνος στη Στυλίδα για τον 49χρονο πατέρα δύο παιδιών που σκοτώθηκε σε τροχαίο

lamia_distixima

Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας – «Έφυγε άδικα, δεν το πιστεύουμε» λέει φίλος του – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Σαν κεραυνός έπεσε το πρωί της Κυριακής στη Στυλίδα η είδηση για το χαμό του 49χρονου Ν.Δ., που λίγο μετά τις 4:00 τα ξημερώματα ο θάνατος του είχε στήσει καρτέρι στη διασταύρωση της ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας.

Σύμφωνα με το LamiaReport άτυχος 49χρονος κινούνταν κανονικά στο δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, με κατεύθυνση προς Λαμία, όταν ξαφνικά από τη ΒΙ.ΠΕ. βγήκε μια νταλίκα με συρόμενο, η οποία επιχείρησε να στρίψει αριστερά, προς Στυλίδα, κάτι το οποίο απαγορεύεται για τα φορτηγά, εκτός αν έχουν ειδική άδεια.

distixima_2

Δυστυχώς ο 49χρονος Στυλιδιώτης «καρφώθηκε» με το αυτοκίνητό του στο συρόμενο, στην πλαϊνή πίσω πλευρά της νταλίκας, με αποτέλεσμα το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου να διαλυθεί.

Δείτε βίντεο:

Οι άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να απεγκλωβίσουν τον 49χρονο από την άμορφη μάζα σιδερικών.

Ο 42χρονος οδηγός της νταλίκας συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Τροχαίας Λαμίας, που διενεργούν προανάκριση για το συμβάν.

lamia2
lamia3
lamia4
lamia5

«Έφυγε άδικα, δεν το πιστεύουμε»

Ο 49χρονος Στυλιδιώτης ήταν πατέρας δύο παιδιών και πολύ αγαπητός στην τοπική κοινωνία της Στυλίδας. Ήταν επαγγελματίας δύτης και πολλά χρόνια τώρα βουτούσε στον Μαλιακό και βόρειο Ευβοϊκό για κυδώνια και άλλα θαλασσινά του βυθού.

«Έφυγε πολύ άδικα ένα από τα καλύτερα παιδιά της Στυλίδας. Ο Νίκος ήταν ένας πολύ ήσυχος άνθρωπος, ευγενικός, ευαίσθητος, εργατικός. Λόγω του χαρακτήρα του όσοι τον γνώριζαν τον αγαπούσαν γιατί ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα. Πολύ κρίμα να φύγει έτσι. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι ξημέρωσε μαύρη Κυριακή για τη Στυλίδα… », είπε στο LamiaReport ένας από τους φίλους του.

Ειδήσεις σήμερα

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ