ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Νέο ατύχημα με 2 ΙΧ επί της Εθνικής Αντιστάσεως (& Βερροιοπούλου) στην Κω | Στο νοσοκομείο η οδηγός του οχήματος που κατέληξε σε δέντρο

11
14366

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Νέο ατύχημα επί της Εθνικής Αντιστάσεως στην Κω (λίγο πιο κάτω από το χτεσινό. Δυστυχώς είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο με την κίνηση να αυξάνεται διαρκώς.

Το ένα ΙΧέβγαινε από την οδό Βερροιοπούλου και το άλλο κινούνταν επί της Εθνικής Αντιστάσεως. Από τη σύγκρουση το ένα ΙΧ κατεδάφισε κολόνα ηλεκτροφωτισμού και κατέληξε σε δέντρο.

Η οδηγός του οχήματος διακομίστηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο Κω.

Ευχόμαστε περαστικά και μεγαλύτερη προσοχή απ’ όλους μας στους δρόμους.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Που υπήρχαν από την πλευρά του βενζινάδικου.
    Και να επιτηρήτε η απαγόρευση στάθμευσης που ούτως ή άλλως απαγορεύει ο ΚΟΚ σε απόσταση 10 μετρών από τις διασταυρώσεις(γωνίες πεζοδρομίων)

  2. Την τελευταία εβδομάδα έχετε δημοσιεύσει 5 ατύχηματα. Έχουν γίνει και άλλα τόσα που δεν δημοσιευτηκαν. Ευτυχώς όλα υλικών ζημιών και με ελαφρά τραυματίες. Έγραψα και στα προηγούμενα, γράφω και τώρα. Στο STOP σταματάμε, ελέγχουμε και μετά ξεκινάμε. Αν δεν μπορείτε, πάρτε γάιδαρο. Το αυτοκίνητο έχει κανόνες. Τώρα αρχίστε, προμαζεματα, βλάχοι, χωριάτες και άλλα. Η ουσία είναι ότι δεν ξέρετε να οδηγείτε. Θέλετε τουρισμό αλλά τρακάρετε μεταξύ σας. Ξυπνήστε ζώα και μάθετέ το ΚΟΚ. Αντε τώρα που είναι νωρίς ακόμα γιατί σε λίγο θα αρχίσετε να γράφετε :καλό ταξίδι, καλό παράδεισο, και άλλα τέτοια. Σε όλα ήταν εμπλεκόμενοι ντόπιοι οδηγοί. Αφήστε τις ευχές και προσέχετε γιατί κινδυνεύουν και τα προμαζεματα από εσάς…..

  3. Δυστυχώς δεν τηρείται ο κοκ στην πόλη και στο επαρχιακό δίκτυο η τροχαία όπου τους συμφέρει γράφει πάντα στη ζωνη διπλή γραμμή η έκανες προσπέραση τίποτα Ένα μηδενικό είμαστε ή μισή έχουν λαδώσει για να πάρουν δίπλωμα οι άλλοι μισοί έχουνε μέσον η τροχαία κάνει και τα στραβά τα μάτια η δημοτική αρχή υπάρχει ένας νόμος που λέει οι τροφοδοσίες να γίνονται από τις 7:00 μέχρι τις 10:00 το ανακοίνωσαν για πριν λίγες μέρες από ότι βλέπω δεν τηρείται φοβούνται να γράψουνε φοβούνται να τιμωρήσουν για χίλιους δυο λόγους

  4. Μεγάλη προσοχή σε αυτούς που οδηγούν τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα γιά να τα
    πανε στον πελατη διανομή από την σημείο που εδρεύουν στα ξενοδοχεία πετάνε δεν οδηγάνε αυτή άκρως επικίνδυνη και τους κάνουν για τις πλάτες οι αστυνομικοί δεν τους πειράζουμε αυτούς ντρέπομαι Γιατί και οι ίδιοι αστυνομικοί δουλεύουνε σε Rent a car και κάνουνε delivery αυτοκίνητα σε ξενοδοχεία

    • Μεγάλο μέρος των ανωτέρω εργαζόμενων είναι άκρως επικίνδυνοι, τρέχουν χωρίς αύριο για τις παραδόσεις στα rent a car, δολοφόνοι εξ’ αλητείας που λέει και ο Ιαβέρης.

  5. μεγάλη φόρα πήραμε με τα καθημερινά αυτοκινητιστικα ατυχήματα!!! Ας δείξουμε προσοχή και εγκράτεια όλοι μας διότι με μαθηματική ακρίβεια θα θρηνήσουμε θύματα και φέτος!!!

  6. εφαρμόστε τον κοκ. τίποτε άλλο…..όποιος δεν τον ξέρει η δεν μπορεί να καταθεση το δίπλωμα του…..

  7. Από τύχη κάθε μέρα δεν υπάρχει και ένα θανατηφόρο στο νησί. Μάλλον υπάρχεί ένα 20-30% οδηγών που προσέχουν λίγο και αποφεύγονται τα συνεχόμενα τροχαία. Και λίγα γίνονται έτσι όπως συμπεριφερόμαστε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ