ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Ατύχημα επί της Εθνικής Αντιστάσεως σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο

2
5933

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Δυστυχώς τα τροχαία ατυχήματα είναι πλέον καθημερινά στην Κω…

Σύγκρουση ΙΧ με δίκυκλο σημειώθηκε σήμερα το πρωί επί της Εθν. Αντιστάσεως στην Κω, στον παράδρομο ανάμεσα στο 2ο Λύκειο και τη Λαϊκή αγορά όπου δεν υπάρχει STOP και ορατότητα οπότε το ΙΧ βγήκε λίγο πιο έξω με συνέπεια να συγκρουστεί με διερχόμενο δίκυκλο. Ευτυχώς η οδηγός του δικύκλου δεν χτύπησε πολύ…

Σημειώστε ότι στην περιοχή υπάρχουν δυο σχολεία και θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στη σωστή σήμανση και σε όλα τα μέτρα για την προστασία πεζών και εποχούμενων.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Στοπ μπορεί να μην υπάρχει αλλά μια χαρά ορατότητα υπάρχει. Πρέπει να μάθουν ορισμένοι να μην βγάζουν το μισό αυτοκίνητο μέσα στο δρόμο πριν κοιτάξουν αριστερά δεξιά.

    • Πρέπει να μάθουν ορισμένοι ότι δεν παρκάρουμε πάνω στη γωνία ώστε να μην χρειάζεται να βγει το μισό αυτοκίνητο για να κοιτάξουν αριστερά δεξιά. Τα αμάξια που κόβουν την ορατότητα γιατί έτσι θέλουν, θα έπρεπε να τρώνε κλήσεις κάθε μέρα!
      Στο συγκεκριμένο σημείο, έχετε δίκιο. Υπάρχει ορατότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.