Σύγκρουση ΙΧ με ταξί τα ξημερώματα στη διασταύρωση, στο SM Κωνσταντίνος, στη Λάμπη

10
24906

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σύγκρουση ΙΧ με ταξί στη διασταύρωση μπροστά από το SM Κωνσταντίνος στη Λάμπη σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα.

Το ταξί ανέβαινε από φάρο και το ΙΧ ερχόταν από την κάθετο..

Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές.

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τρεις σειρές από ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ, μια διαγραμμιση STOP και μια πινακίδα STOP. Συν ότι είναι κάτοικος Κω και γνωρίζει τον κόμβο. Ευτυχώς ήταν αυτοκίνητο και δεν ήταν μοτοσικλέτα. Θα είχαμε σίγουρα θύμα και μετά τα γνωστά (καλό παιδί, καλό ταξίδι, κρίμα). Συνέλθετε και τηρείτε το ΚΟΚ. ΑΝΤΕ ΖΩΑ, που σας φταίνε οι στρατιωτικοί και τα προμαζεματα.

    • Έτσι φίλε μου πολύ σωστά τα λές με τον κάθε βλάκα Που νομίζει ότι είναι πιλότος παραβιάζουν στοπ παρκάρουν όπου θέλουν τρέχουνε προσπεράσεις όπου φανταστείς μόνο όταν είναι η αστυνομία στο δρόμο πάνε σαν τις κότες με 40 και όχι στην άκρη του δρόμου Μην τυχόν και τους πεταχτεί καμιά γάτα στη μέση για να είναι σίγουροι και ας ακολουθούν από πίσω 10 20 αυτοκίνητα σου λέει Εγώ πάω με 40 την καβαλάω και τη διπλή λωρίδα τι θα χαθεί ενώ το δρόμο Θα σας πηγαίνω καρότσα και ειδικά όταν είσαι από το νησί έχεις προτεραιότητα

    • Ρατσιστή φασίστα,γιατί γενικεύεις? Γατί ρίχνεις ρετσινιά σ όλους τους κατοίκους,

      λες και είναι όλοι ίδιοι? Κομπλεξικέ προμάζεμα.
      Βλάκα.

  2. Άντε βρε στρατιωτικέ που κάνετε ράλλυ κάθε πρωί που πάτε στα στρατόπεδα σαν ////κές τρέχετε κόντευε να σκοτωθείτε οι χαρακτηρισμοί σας επειραξαν!

    • Αγαπητέ ΚΧΖ τι από αυτά που είπε ο στρατιωτικός είναι λάθος??
      Που ο ντόπιος πάει όπως γουστάρει γιατί ξέρει το νησί από άκρη ως ακρη παρκάρει όπως γουστάρει γιατί εχει μπάρμπα στην τροχαία κ δν τον νοιάζουν οι κλήσεις και ΝΑΙ οι χαρακτηρισμοι ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΠΟΛΥ κ να λείπουν για κάποιον που δεν είναι Κώος….γιατί το προμαζεμα στο νησί αφήνει λεφτά κ κερδίζει λεφτά εξίσου Δουλεύοντας όμως κ όχι τρώγοντας τα έτοιμα!!!

      • Φίλε μου και εσύ κατάλαβα ότι είσαι στρατιωτικός δεν έχω τίποτα μαζί σας αλλά και εσείς πέρα από την Εγνατία στα χωριά έτσι ακριβώς οδηγατε τέρμα αριστερά και όλος ο δρόμος δικός σας!Αν έχεις πάει η πας εξωτερικό θα δεις οδήγηση έχω τύχει να πάω και ξέρω τι σου λέω!Όσο για το ντόπιος και μη ντόπιος είμαστε τοπικιστες το παραδέχομαι δεν είναι κακό και δεν είπαμε ότι δεν δουλεύετε και όποιος τρώει από τα έτοιμα μαγκιά του φίλε μου!

  3. Κουβαληματα για ηρεμιστε λιγο,χωριατες μας ανεβαζετε τσομπανηδες μας κατεβαζετε.τιποτα δεν σεβεστε στο καθε τοπο που πατε,αν δεν ητανε το νησι μας θα ειχατε πεθανει της πεινας.ερχεστε και γω δεν ξερω απο πιο κατσικοχωρι και το παιζετε και ιστοριες.αν δεν σας αρεσει την βαλιτσουλα σας και σε αλλη παραλια .ξυπνατε παρα πεντε και ακριβως θελετε να ειστε στην μοναδα,λες και ειστε στο gp εχετε κανει τοσα και τοσα και τωρα σας φταινε τα ταξι.οσο για το συμβαν δεν ειπε καποιος κατι,και ειδικα απο την στιγμη που δεν υπηρξε τραυματιας.ειναι κομματι της δουλειας και αυτο.και ειναι λογικο.γιατι πολυ απλα το ταξι ειναι η δουλεια του να βρισκετε συνεχως στον δρομο και ν εξυπηρετει τον κοσμακι.

  4. Κράζετε τους στρατιωτικούς ενώ δεν κοιτάμε τα χάλια μας; Εμείς δηλαδή δεν τρέχουμε; Ο ταρίφας με πόσο να πήγαινε δηλαδή;

  5. Που κολλάει, ο ρατσιστής, φασίστας, ΚΧΖ, ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε ένα τροχαίο με παραβίαση STOP. Τελικά ντρέπομαι για κάποιους που δηλώνουν Κωοι. Είναι δυνατόν να υπάρχει τόση ηλιθιότητα; Είναι δυνατόν να θεωρείται φασίστας και ρατσιστής κάθε μη Κώος; Είναι δυνατόν να υπάρχει Κώος χρυσαυγιτης που να βρίζει στρατιωτικό; Ρε μπερδεμένα μυαλά κυκλοφορούν; Πως κατάντησε έτσι το νησί; Κρίμα……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ