ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στη διασταύρωση Εθν. Αντιστάσεως και Αργυροκάστρου στην Κω

8
10995

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & BINTEO

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ατύχημα με σοβαρό τραυματισμό στη διασταύρωση Εθν. Αντιστάσεως και Αργυροκάστρου στην Κω.

Όπως έγινε γνωστό ο τραυματίας χρειάστηκε να διακομιστεί στην εντατική του νοσοκομείου Ρόδου με σοβαρό τραύμα στο κεφάλι.

Ιδιαίτερη προσοχή στους δρόμους καθώς αυξάνεται η κίνηση.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ονομάζομαι Βαβλας Νότης Έλα έχω μόνο να πω κλείστε το σφαγείο που λέγεται που πάτε να το πείτε νοσοκομείο κλείστε τις πόρτες εκεί κλειστές άρχοντες του νησιού παραιτηθείτε είστε ……είστε για γέλια και για φωτογραφίες μόνο από επαρχείο δημαρχείο είστε άχρηστοι αυτό που θέλετε να ονομάζεται νοσοκομείο Ούτε τη λέξη δεν αξίζει σφαγείο με χασάπηδες είναι μέσα είναι ντροπή του νησιού …….έχετε αφήσει τον κόσμο του νησιού στο έλεος του θεού είστε…………….από νοσοκομείο επαρχείο δημαρχείο και όλοι μαζί ……. ανίκανοι ανίκανοι ανίκανοι δεν μπορείτε να φτιάξτε ένα νοσοκομείο να το στελεχώσετε είστε ανίκανοι

  2. Θέλετε να λέγεστε άρχοντες του νησιού είστε ανίκανοι τον ίσιο δεν μπορείτε το ένα φανάρι στους δρόμους να κρεμάσετε ίσια χαραμοφάηδες κηφήνες και ότι άλλο θέλετε μαζί τουριστική σεζόν ανοίγει διαβάσεις δεν υπάρχουνε φανάρια δεν υπάρχουνε και μόνο να στις κάμερες μπροστά είστε …… άρχοντες παράγοντες κηφήνες του νησιού εξαιτίας εσάς ο αδερφός μου που χαροπαλεύει αλήτες Ένα σύγχρονο νοσοκομείο φανάρια στους δρόμους και μιλάτε για άλλα κράτη που είναι τρικό τριτοκοσμικά θέλω μενταλιτέ στο νησί των πάτε 100.000 χρόνια πίσω αλήτες και μιλάτε για άλλα κράτη ανίκανοι

    • Καταλαβαίνεις τίποτα έτσι που τα έγραψες? Τουλάχιστον δωστα να τα γραψει
      κάποιος που γνωρίζει από γραφή.

  3. Πολλοί οδηγοί χρησιμοποιούν φώτα πορείας σε σημεία διασταύρωσης επίτηδες,στραβώνοντας ποδηλάτες, πεζούς, επιδεικνύοντας αντικοινωνική και επικίνδυνη συμπεριφορά, μπαίνουν στους ποδηλατοδρόμους να φάνε ή να γαμήσουν και με κίνδυνο να συμπαρασύρουν ανθρώπους πεζούς,με ποδήλατο ή σκύλο.
    Δεν μπορεί τέτοια οδηγική συμπεριφορά να μην ελέγχεται.Αρχιζω να πιστεύω επιστήμονες που μιλούν για επαναφορά του point system σε οδηγούς και σχολές.
    Θυμάσαι ο δάσκαλος οδήγησης πριν να ξεκινήσει το όχημα μου έκανε πλύση εγκεφάλου για τα ΒΑΣΙΚΆ!!!
    Ταχύτητες απίστευτες από μέθυσους.
    Τα φανάρια δεν λειτουργούν.
    Πάρκινγκ τίποτα,υπερπολλαπλάσια οχήματα.ΧΑΟΣ.

  4. Ποια κίνηση στους δρόμους που κάθε βράδυ φεύγω απ’ τη πόλη με μηδέν κίνηση και βλέπω δύο απορρηματοφορα να πηγαίνουν πάνω από 100χλμ πολλές φορές το ένα με τη μία λάμπα να δουλεύει . Που πέντε αυτοκίνητα βρίσκω όλο κι όλο στο δρόμο τέτοια ώρα και τα τέσσερα θα έχουν τη μία λάμπα καμμένη και δε μπορείς να ξεχωρίσεις αν απέναντι έχεις αυτοκίνητο ή μηχανάκι .που μέρα μεσημέρι σ αυτο το σημείο στρίβουν χωρίς να έχουν βγάλει φλας . Που πιο πριν στον ίδιο δρόμο παρκάρουν όπως να ναι και ο απέναντι ποτέ δε δίνει προτεραιότητα.Μιλάμε για καθημερινά γεγονότα όχι μια φορά Στο τόσο. Είμαστε αμόρφωτοι οδήγησης τελεια και παύλα .

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ