Η «κατάρα» της παραλιακής: Στο σημείο που σκοτώθηκε ο 21χρονος τα ξημερώματα στην Γλυφάδα (ΒΙΝΤΕΟ) το 2020 είχαν σκοτωθεί δύο κοπέλες

1
1048

Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο

Τραγωδία με 21χρονο στη Γλυφάδα: Σκοτώθηκε σε κόντρα στην Παραλιακή – Το βίντεο-ντοκουμέντο
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε κολόνα
Facebook/To Forum των 3Β

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 21χρονος στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε κολόνα

Τραγωδία με έναν 21χρονο να χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο σημειώθηκε στη Γλυφάδα τα ξημερώματα της Πέμπτης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από κόντρα με αυτοκίνητα στην οποία συμμετείχε ο άτυχος νέος.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου στη Γλυφάδα όταν το αυτοκίνητο με οδηγό τον 21χρονο το οποίο είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, έφυγε από την πορεία του και έπεσε με την πλευρά του οδηγού πάνω σε μία κολόνα στη νησίδα.

Οι πυροσβέστες που πήγαν στο σημείο απεγκλώβισαν τον οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και δυστυχώς κατέληξε.

Το αυτοκίνητο των δύο κοριτσιών είχε πέσει πάνω σε δέντρο – Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής στο σημείο του δυστυχήματος συχνά σημειώνονται ατυχήματα αλλά και κόντρες

Η υπερβολική ταχύτητα σε συνδυασμό με τη νεανική επιπολαιότητα φαίνεται πως είναι η αιτία ακόμη ενός τροχαίου δυστυχήματος με θύμα έναν 21χρονο ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα στη λεωφόρο Ποσειδώνος στη Γλυφάδα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο νεαρός συγκρούστηκε με σφοδρότητα σε κολόνα και ο ήχος που ακολούθησε έκανε τους περίοικους να σηκωθούν από τα κρεβάτια τους και να βγουν στα μπαλκόνια για να δουν τι είχε συμβεί.

Όπως λένε στο protothema.gr το τραγικό περιστατικό ξύπνησε άσχημες μνήμες από ένα άλλο τροχαίο δυστύχημα που είχε συμβεί στο ίδιο σημείο πριν δύο χρόνια όταν είχαν χάσει τη ζωή τους δύο νεαρά κορίτσια, η 19χρονη Σία Δαμάσκου και η 25χρονη φίλη της Φαίη Μυλωνοπούλου.

Οι δύο κοπέλες είχαν βρει τραγικό θάνατο όταν το αυτοκίνητό τους εξετράπη από την πορεία του και προσέκρουσε σε δένδρο με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της η 19χρονη συνοδηγός και λίγες μέρες αργότερα να φύγει από τη ζωή και η 25χρονη οδηγός του οχήματος, Φαίη. Όπως, λένε οι κάτοικοι της περιοχής πρόκειται για ένα επικίνδυνο σημείο του δρόμου όπου γίνονται συχνά διάφορα ατυχήματα.


Ειδήσεις σήμερα:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ότι βαρύτητα έχει το ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΝΑΡΙ, άλλη τόση έχει και μια πινακίδα με την ένδειξη της μεγίστης επιτρεπομένης ταχύτητας. Όσο και μπαχαλο να είναι ένας δρόμος την ευθύνη την έχει απόλυτα ο ΟΔΗΓΟΣ. Εκεί που λέει 30 πρέπει να πηγαίνουμε με τριάντα. Και ας κάνουμε δέκα ώρες. Υπάρχει λόγος. Το γιατί ο δρόμος είναι μπαχαλο η λάθος είναι ένα άλλο τεράστιο θέμα που αφορά άλλο κομμάτι της ιστορίας και τους αρμόδιους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ