Δυστύχημα με Ferrari: Η έκκληση Κούγια για αυτόπτες μάρτυρες και η δικαστική διαμάχη Μονογυιού

0
166

Έκκληση για αυτόπτες μάρτυρες του θανατηφόρου τροχαίου του Τζώρτζη Μονογυιού απευθύνει ο Αλέξης Κούγιας μέσα από ανακοίνωσή του. Τι ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος για τη διαμάχη που είχε ο 45χρονος με πρώην σύντροφό του και οι αιχμές για πιθανή εμπλοκή άλλου οχήματος στο δυστύχημα.

Περαιτέρω διερεύνηση του τροχαίου δυστυχήματος στο οποίο έχασε τη ζωή του ο επιχειρηματίας και αδελφός βουλευτή της ΝΔ, Γιώργος Μονογυιός, ζητά ο δικηγόρος του Αλέξης Κούγιας, κάνοντας αναφορά σε αντιδικία που είχε ο επιχειρηματίας με πρωην σύντροφό του και μητέρα του παιδιού του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο επιχειρηματίας βρισκόταν σε αντιδικία με πρώην σύντροφό του, ενώ σήμερα επρόκειτο να καταθέσει υπόμνημα έπειτα από μήνυση που του είχε κάνει η συγκεκριμένη γυναίκα.

Κατά τον κ. Κούγια θα διερευνηθεί το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, αλλά και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπούσε μέχρι και την ώρα του θανάτου του τον γνωστότατο επιχειρηματία της Μυκόνου και αδελφό της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, κας Κατερίνας Μονογυιού, τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό.

Ο Γεώργιος Μονογυιός είχε οξυτάτη αντιδικία μέχρι και την ώρα του θανάτου του – σήμερα επρόκειτο να καταθέσουμε υπόμνημα σε ποινική υπόθεση μετά από μήνυσή της – με την πρώην σύντροφό του, με την οποία είχε αποκτήσει εκτός γάμου παιδί, το τονίζουμε με την πρώην σύντροφό του, όχι με την τραυματισθείσα και νοσηλευομένη στο νοσοκομείο σύζυγό του, στα ποινικά και στα αστικά δικαστήρια, όπου διεκδικούσε καλύτερες συνθήκες επικοινωνίας με το παιδί που είχε αποκτήσει με τη συγκεκριμένη κυρία.

Μετά το τραγικό χθεσινό ατύχημα, το δικηγορικό μας γραφείο θα διερευνήσει μαζί με την Ελληνική Αστυνομία τις ακριβείς συνθήκες, υπό τις οποίες ένας εξαιρετικός οδηγός, με ένα ασφαλέστατο και πανάκριβο αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του.

Συγκεκριμένα, θα διερευνήσουμε το τι έχουν καταγράψει οι κάμερες ασφαλείας των τελευταίων χιλιομέτρων, όπου κινήθηκε το αυτοκίνητο, πριν εκτραπεί και αφού προσέκρουσε σε δέντρο νησίδας, η οποία κακώς δεν είχε προστατευτικές μπάρες, ώστε να αποφευχθεί αυτού του είδους το ατύχημα και αν προ της εκτροπής υπήρξε εμπλοκή άλλου αυτοκινήτου ή φυσικού προσώπου.

Με πολλή αγωνία περιμένουμε, αφού βελτιωθεί η υγεία της νυν συζύγου του και μητέρας του ολίγων μηνών δεύτερου παιδιού του να μας διευκρινίσει και να μας αποκαλύψει το τι ακριβώς προηγήθηκε της τελευταίας σκηνής του τραγικού για τον αείμνηστο Γεώργιο Μονογυιό ατυχήματος.

Σημειωτέον, ότι ο εκλιπών είχε σημαντικότατη περιουσία και δύο πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις στη Μύκονο. Παρακαλούμε τον οιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα ή οποιονδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε για την πορεία του αυτοκινήτου πριν προσκρούσει στο δέντρο και αναφλεγεί να επικοινωνήσει με το δικηγορικό μας γραφείο».

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Η μοιραία Ferrari λίγο πριν την παραλάβει ο Τζώρτζης Μονογυιός

μονογυιός Ferrari
Συγκλονίζει το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτη Μονογυιού.
INTIME/Newsbombgr

Αποκλειστική φωτογραφία από το μοιραίο όχημα, λίγο πριν το παραλάβει ο άτυχος 45χρονος. Τι είπε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς στο Newsbomb.gr για το τροχαίο δυστύχημα με τη Ferrari.

Ελάχιστα χιλιόμετρα πρόλαβε να διανύσει ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγώντας τη νέα Ferrari 488 που είχε αποκτήσει μόλις λίγα λεπτά νωρίτερα. Το Newsbomb.gr φέρνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του super car πριν αυέτό παραδοθεί στον άτυχο 45χρονου επιχειρηματία.

Το όχημα διακρίνεται πάνω σε φορτηγό εξειδικευμένο για μεταφορές αυτοκινήτων. Ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το νέο του αυτοκίνητο το βράδυ της Πέμπτης (13.01) και λίγες στιγμές αργότερα, το τραγικό τροχαίο δυστύχημα κόστισε τη ζωή του, με τη σύζυγό του να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση καθώς κατέφερε να βγει ζωντανή από τα συντρίμμια.

«Oμοιότητες με το τροχαίο του Mad Clip» λέει πραγματογνώμονας στο Νewsbomb.gr

Ο πραγματογνώμονας, Παναγιώτης Μαδιάς, μίλησε στο Newsbomb.gr, εξηγώντας τι συνέβη στον τόπο του τροχαίου δυστυχήματος με τη Ferrari, που στοίχισε τη ζωή στον οδηγό Τζώρτη Μονογυιό, ενώ ανέφερε πως το συγκεκριμένο τροχαίο παρουσιάζει ομοιότητες με αυτό του Mad Clip.

Ειδικότερα, ο κ. Μαδιάς είπε ότι «Αυτό το τροχαίο ατύχημα έγινε σε μια κοντινή απόσταση, γύρω στο 1,5, χλμ, όπου πριν 3,5 μήνες σκοτώθηκε ο Mad Clip. Παρουσιάζει ομοιότητες με την φορά και την εκτροπή του οχήματος του Mad Clip.

Βλέπουμε ότι το αυτοκίνητο εξέρχεται από μια δεξιά στροφή σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση και 120 μέτρα περίπου από την καμπυλότητα της στροφής εκτρέπεται μπροστά και διαγώνια προς τα αριστερά σε σχέση με την αρχική του κατεύθυνση, πάνω σε έναν ανισόπεδο κόμβο με τρεις διαβάσεις πεζών και προσκρούει ακαριαία.

Ανεβαίνει πάνω στο ρύθρο της διαχωριστικής νησίδας μεταξύ των δύο ρευμάτων ανά κατεύθυνση και προσκρούει προφανώς με τον οπίσθιο δεξιό του τροχό πάνω στον κορμό του δένδου», σημειώνοντας ότι «ήταν το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί, με αποτέλεσμα το όχημα να πάρει ακαριαία φωτιά».

Ακόμη, ο πραγματογνώμονας επανέλαβε ότι «αυτό το δυστύχημα είναι σχεδόν πανομοιότυπο με του Mad Clip». Τέλος διερωτήθηκε «από πότε η κάμερα (της τροχαίας) δεν λειτουργεί και γιατί δεν την έχουν επισκευάσει», κάτι που όπως είπε αν ήταν σε λειτουργία θα έριχνε περισσότερο φως στην εξυχνίαση των αιτιών του τραγικού δυστυχήματος.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ