Τροχαίο με Ferrari στην Παραλιακή: Νεκρός ο αδερφός της βουλευτή Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης – πατέρας δύο παιδιών

1
2298

Σύμφωνα με πληροφορίες στο σοβαρός τροχαίο που σημειώθηκε στην παραλιακή νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτή Κυκλάδων Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, στο ύψος των Αλκυονίδων. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, στο πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας Ferrari στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού και μία γυναίκα προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών και ο οδηγός τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αδερφός της βουλευτή οδηγούσε για πρώτη φορά την συγκεκριμένη Ferrari. Η γυναίκα συνοδηγός στο όχημα τραυματίστηκε και έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Η σορός του οδηγού έχει μεταφερθεί στο νεκροτομείο Βούλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πίσω από την Ferrari ακολουθούσε με άλλο αυτοκίνητο συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου το οποίο είδε την σύγκρουση και επιχείρησε να απεγκλωβίσει τον οδηγό, αλλά δεν τα κατάφερε καθώς το αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες.

Πατέρας 2 παιδιών ο αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογιού

Τραγωδία στη Βούλα- Τζώρτζης Μονογυιός: Πατέρας 2 παιδιών ο αδελφός της βουλευτού Κατερίνας Μονογιού
Συγκλονιστικές εικόνες από το σημείο της τραγωδίας
Newsbomb.gr

Αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού είναι ο άτυχος άνδρας που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στη Βούλα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε νωρίς το βράδυ της Πέμπτης (13/1) στην Παραλιακή, στο ύψος των Αλκυονίδων, στα σύνορα Γλυφάδας και Βούλας.

Στο όχημα βρισκόταν ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζης, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός και η γυναίκα του που τραυματίστηκε ελαφρά καθώς απομακρύνθηκε από όχημα προτού τυλιχθεί ολόκληρο στις φλόγες.

Ο άτυχος 45χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οδήγησε το πολυτελές όχημα σήμερα για πρώτη φορά.

Δείτε την gallery:

Ποιος ήταν Τζώρτζης Μονογυιός

Στο ριάλιτι «The Wall» του ΑΝΤ1, που προβλήθηκε το 2003, είχε συμμετάσχει ο Τζώρτζης Μονογυιός.

Τον θυμόμαστε από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι όπου μάλιστα είχε ζήσει ένα δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.

Ας θυμηθούμε κάποιες από τις στιγμές του Τζώρτζη στο παιχνίδι…

The Wall – Tzwrtzhs kai Sissy

Κατερίνα Μονογυιού: Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της στο φρικτό τροχαίο

Κατερίνα Μονογυιού: Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της στο φρικτό τροχαίο
Δύσκολες ώρες για την Κατερίνα Μονογυιού
(φωτογραφία – αρχείου)

Ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, έχασε την ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Βούλα.  

Ο οδηγός, της Ferrari, που βρήκε φρικτό θάνατο το βράδυ της Πέμπτης στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175 στη Βούλα, είναι ο αδερφός της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το πολυτελές αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα προσέκρουσε σε δέντρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το όχημα μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Πριν ένα χρόνο η Κατερίνα Μονογυιού, σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, είχε αναφερθεί στο αδερφό της, Τζώρτζη Μονογυιό.

«Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως, απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της βράδυ της Πέμπτης

Εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων με τη Νέα Δημοκρατία στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.

Γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο. Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO με ειδικότητα beauty therapist.

Είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους. Αρθρογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά.

Ως νέα επιχειρηματίας, από το 2009 διατηρεί το προσωπικό της διαιτολογικό γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης για φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις, παιδιά και εφήβους, αθλητές, εγκύους και θηλάζουσες καθώς και άτομα με διατροφικές διαταραχές.

Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Βασιλακόπουλος : Ήταν ανεμβολίαστος. Δεν πρόλαβε τα κρεματόρια αρνητών που ετοιμάζουμε.

    Κρίμα τέτοιο αυτοκίνητο……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ