Επαρχείο: Ενημέρωση για τις τρεις νέες πινακίδες σήμανσης που έχουν τοποθετηθεί στους κυκλικούς κόμβους (ΦΩΤΟ)

11
1298

Προς αποφυγή σύγχυσης των οδηγών όσον αφορά την σήμανση στους κυκλικούς κόμβους της Αντιμάχειας και του Αεροδρομίου της Επαρχιακής οδού Κω-Χωρίων, σας υπενθυμίζουμε τις εξής πινακίδες σήμανσης του ΚΟΚ που έχουν τοποθετηθεί στους κυκλικούς κόμβους:

 

Η Επαρχιακή οδός Κω-Κεφάλου πλέον είναι οδός προτεραιότητας που σημαίνει ότι οι κινούμενοι σε αυτή την οδό έχουν προτεραιότητα όταν εισέρχονται στους κυκλικούς κόμβους. Οι κινούμενοι στις οδούς Μαστιχάρι, Αντιμάχεια, Καρδάμαινα, αεροδρόμιο, παραχωρούν προτεραιότητα στους κινούμενους επί των κυκλικών κόμβων.

Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

 

 

                        Γραφείο Τύπου

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επαρχε μάλλον θα έπρεπε να κατέβουν όλες οι πινακίδες του Κ.Ο.Κ από όλους τους δρόμους της πόλης γιατί η αδιαφορία όλων των αρμόδιων για την εφαρμογή τους η μη υποβαθμίζει την Νομοθεσία.

  2. ΘΑ ΕΛΕΓΑ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ, ΝΑ ΒΑΖΑΤΕ ΣΤΟΠ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΗΜΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΗΜΕΔΑΠΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΟΔΗΓΟΥΝ.

  3. 2 απορίες που θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος που γνωρίζει:
    – Γιατί δεν μπαίνουν οι Ρ-1 σε ΟΛΟΥΣ τους δρόμους που προσεγγίζουν τους κύκλους, δηλαδή και στον Επαρχιακό; Το ίδιο γίνεται παντού σε όλη την Ευρώπη.
    – Θα γίνει και η ανάλογη σήμανση / διαγράμμιση (π χ. τριγωνάκια στην μορφή της πινακίδας Ρ-1 πριν την είσοδο στον κύκλο) στην άσφαλτο;

  4. Τι μαλάκυνση σας δέρνει. Διπλά «στανταρντ» σε ένα κόμβο. Αντί να αυτοσχεδιάζετε, εφαρμόστε τον Ελληνικό ΚΟΚ ή καλύτερα τον πανευρωπαϊκό – προτεραιότητα αυτός που είναι στον κύκλο.

    • φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο αλλά με αυτούς που έχουμε σε δήμο και επαρχείο, άστα να πάνε, πιο εύκολα θα εφαρμόσουμε τον ΚΟΚ της Ινδίας!!!

  5. 10 πινακίδες έχετε να τοποθετήσετε και θα το κάνετε λάθος;;;; ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ!!!!

  6. Αφού στον ελληνικό Κ.Ο.Κ, αυτός που έρχεται από δεξιά έχει προτεραιότητα

    Άρα πρέπει να μπει στοπ όπως γράφει οι από πάνω.

  7. Επιτέλους…σε όλο το κόσμο προτεραιοτητα έχει αυτός που βρίσκεται στον κύκλο γελάσαμε οι τουρίστες τόσα χρόνια για το αλαλούμ που υπήρχε στο νησί μας….

    • Από τα 500 οχήματα που ενοικιάζονται καθημερινά στους τουρίστες σου...

      ένα 60 % είναι υπό την επήρεια αλκοόλ.
      Ακόμα και οι ποδηλάτες της πόλης της Κω, δεν συμμορφώνονται με τίποτα, επειδή ο σνομπισμός και η αίσθηση ότι έρχονται σ ένα κ///χανείο ακυρώνουν τους Ευρωπαϊκούς τους τρόπους.Το ποιος γελάει με ποιον είναι θέμα παρωπίδων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ