Κρήτη: Θλίψη για το θάνατο του 56χρονου γεωπόνου – ΒΙΝΤΕΟ ντοκουμέντο από το δυστύχημα

0
234

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον πολύπαθο ΒΟΑΚ της Κρήτης, στο ύψος των Τριών Μοναστηριών, με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο

Εικόνες που κόβουν την ανάσα δείχνουν τον τραγικό επίλογο της ζωής του άτυχου 56χρονου, σε δρόμο της Κρήτης.

Το αυτοκίνητο που οδηγεί, παίρνει κλίση και φεύγει από το δρόμο, διαλύει τα προστατευτικά κιγκλιδώματα που υπάρχουν στο σημείο και πέφτει στο κενό λίγο πριν τη γέφυρα της περιοχής, από ύψος πέντε περίπου μέτρων…

Στο βίντεο ντοκουμέντο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας της περιοχής, βλέπουμε το μοιραίο αυτοκίνητο ακυβέρνητο. Με το μπροστινό του μέρος χτυπάει τα κιγκλιδώματα, ακουμπάει στην άκρη της γέφυρας με το πίσω μέρος και πέφτει με τον ουρανό στο δημοτικό δρόμο που βρίσκεται από κάτω, με τον θάνατο του 56χρονου να είναι ακαριαίος.

Στενοί συγγενείς του, που ανεβαίνουν από το μεσημέρι της Δευτέρας (4/10) το δικό τους Γολγοθά μίλησαν στο Mega για το δυστύχημα και τον άνθρωπό τους, που έφυγε αναπάντεχα από τη ζωή.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως τα αίτια του δυστυχήματος ήταν παθολογικά. Ο άτυχος γεωπόνος φαίνεται πως κατέληξε στο τιμόνι.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή ο 56χρονος είχε υποστεί έμφραγμα από την προηγούμενη ημέρα χωρίς προφανώς να το έχει αντιληφθεί κ η υγεία του επιδεινώθηκε. Την ώρα του δυστυχήματος εκτιμάται πως αισθάνθηκε δυσφορία και κάποια στιγμή κατέληξε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στον πολύπαθο ΒΟΑΚ της Κρήτης, στο ύψος των Τριών Μοναστηριών, με κατεύθυνση από το Ρέθυμνο προς το Ηράκλειο.

Ο 56χρονος Κωνσταντίνος Μπουγιούρης, που καταγόταν από την Αθήνα, ζούσε τα τελευταία χρόνια με την οικογένειά του στην Κρήτη και το Ρέθυμνο. Είχε καταφέρει να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς γεωπόνους της πόλης, με πολλές συνεντεύξεις τα τελευταία χρόνια στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Στον απόηχο της τραγωδίας, προκύπτουν για ακόμα μια φορά εύλογα ερωτήματα για τα προστατευτικά κιγκλιδώματα, που δεν συγκράτησαν το μοιραίο αυτοκίνητο, λίγο πριν βρεθεί στο κενό.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Με πληροφορίες από Mega

Ειδήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ