Β. Τζόγιας (ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Κω): Για το πρόσφατο σοβαρό ατύχημα στον Ιππικό Όμιλο και τη λήψη μέτρων

11
5620

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Ο Πρόεδρος της Κίνησης Πολιτών Κω Βαγγέλης Τζόγιας έτυχε να είναι παρών στο τελευταίο σοβαρό τροχαίο ατύχημα με σύγκρουση ΙΧ και δικύκλου στη διασταύρωση του Ιππικού Ομίλου στο Σελβέρι και αναφέρεται σε αυτό.

Επίσης, με αφορμή τον δρόμο αυτό που ξεκινάει από τη λαϊκή αγορά Κω και καταλήγει στις εγκαταστάσεις της «Κωακής γης» στο Μαρμάρι ο κ. Τζόγιας τονίζει την ανάγκη πέραν της αυτονόητης προσοχής απ’ όλους εμάς που πιάνουμε στα χέρια μας τιμόνι και στις αναγκαίες προστατευτικές παρεμβάσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και του επαρχείου.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΦΡΟΥΡΟΊ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΊΟ ΚΑΦΈ ΚΑΙ ΤΣΟΥΓΚΡΆΝΑ. ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΈΞΩ ΝΑ ΓΡΆΦΟΥΝ ΠΡΩΗ ΑΠΌΓΕΥΜΑ.

  2. ΚΛΑΔΕΜΑ ΔΕΝΤΡΩΝ ΩΣΤΕ Ν ΦΑΙΝΟΝΤΑΙΩΟΙ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ Κ ΦΩΤΙΣΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΤΟ ΣΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΑ ΚΛΑΔΙΑ Κ ΗΤΑΝ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ Κ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΔΑ ΔΡΟΜΑΚΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ

  3. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΧ TOΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΧ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙNO ΕΙΧΕ STOPΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!

  4. ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΕΠΑΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΙΧ TOΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ ΙΧ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΕΚΕΙNO ΕΙΧΕ STOPΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΩΣΤΑ! Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΣΚΟΤΑΔΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!

  5. κ. Τζόγια μην ξεχνάμε (όλοι μας όπως λες κι εσύ) το φλας.Δεν είναι διακοσμητικό.Αυτό χρησιμεύει όταν θέλουμε να αλλάξουμε πορεία,εκτός βέβαια και αν δεν λειτουργούν…..

  6. Καλημέρα για ποια υποδομή μιλάμε εδώ ο κεντρικός από Κω μέχρι Κέφαλο είναι ένα χάλι η Κέφαλος μια τρέλα εχθές έγινε άλλο τροχαίο

  7. θέλουμε να έχουμε ποδηλατικό τουρισμό ????? έχετε δει το οδόστρωμα αυτών των δρόμων ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.