ΒΙΝΤΕΟ Στα τοπ των Ράδιο-Αρβύλα και το χτεσινό ρεπορτάζ του τροχαίου στην Κω!

12
12874

ΒΙΝΤΕΟ Στα τοπ των Ράδιο-Αρβύλα και το χτεσινό ρεπορτάζ του τροχαίου στην Κω!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

12 ΣΧΟΛΙΑ

    • Που ακριβώς είναι το Πανελλαδικό ρεζίλι; Απλά οι Ράδιο Αρβύλα πήραν το βίντεο από το Kos TV (από το Youtube) και έκαναν τα χιουμοριστικά τους σχόλια, όπως το συνηθίζουν άλλωστε!! Έλεος πια, τα ισοπεδώνεται όλα χωρίς λόγο, αφού δεν έγραψες και Παγκόσμιο ρεζίλι πάλι καλά!!

  1. τα έχουμε ξαναπεί, αυτό το στυλ στο μονταζ είναι για γέλια και για κλάμματα. Πραγματικά δεν ξέρω τι σκέφτονται εκεί στο kos.tv

  2. Το γέλιο και το χιούμορ είναι βασικά συστατικά της ευημερίας και της καλής διάθεσης. Αν μη τι άλλο ο περισσότερος κόσμος είτε έχει υψηλή αίσθηση του χιούμορ είτε όχι, συμφωνούν σε ένα πράγμα: το χιούμορ βοηθάει στην αποσυμφόρηση του άγχους, του στρες και της έντασης

    • …εσύ βγάλε τη λέπρα από πάνω σου! Μπόχα είναι το κατσικοχώρι από το οποίο μας ήρθες!!
      Ξεκουμπίδια…

  3. Θέλω να βρω ποιος στέλνει υλικό στα διεθνή κανάλια, και ψαρεύουν από εκεί μέσα τραγελαφικα

    Προτείνω να σταματήσει αυτό, αυτός που το κάνει, γιατι γενικά μας κάνει ρεζίλι όλο τραγελαφικα μας προβάλουν την ΚΩ, σαν τσοπάνη δες.

    • Για ποιο ρεζίλι μιλάς και ποια τραγελαφικά προβάλλουν; Κουλάρετε όλοι, μία εκπομπή σατιρική είναι η οποία σχολιάζει με χιούμορ αυτά που συμβαίνουν στην Ελλάδα και στον κόσμο.
      Στέλνουν υλικό στα διεθνή κανάλια; Χαχαχα… ναι τα στέλνουν στο CNN και στο BBC. Ήμαρτον λέμε…

  4. Και μην ξεχνάμε τις απίστευτες ενδυματολογικες κριτικές των κοριτσιών της δημοτικής τηλεόρασης..Μετα την κυρία Μαρία την παράσταση κλέβει η νέα παρουσιαστρια ειδήσεων. Δείτε το με χιούμορ, από το να μας βάζουν σε κόκκινο, να μας σχολιάζουν για λαθρο καλύτερα με χιούμορ!

  5. να στειλω κατι στο ραδιοαρβυλα να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι ? πιστεψε με καποιος θα κλαψει και αρα μαζι του θα κλαψουν κι αλλοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ