ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Ψαλίδι της Κω. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες μητέρα και μικρά παιδιά βγήκαν σώοι και αβλαβείς!

5
14066

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Ρεπ. Στέργος Χατζηστέργος

Τροχαίο ατύχημα στην περιοχή Ψαλίδι της Κω. Ευτυχώς οι επιβαίνοντες μητέρα και μικρά παιδιά βγήκαν σώοι και αβλαβείς.

Στις 11:35 σήμερα το πρωί όχημα με κατεύθυνση από Κω προς Ψαλίδι στο δρόμο λίγο μετά από την στροφή για το νέο στάδιο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ, για άγνωστους λόγους η όδηγος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο τοιχίο που βρίσκεται δίπλα στο οδόστρωμα και το οποίο περιβάλλει τον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση της τροχαίας Κω και διερχομένων πολιτών που πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες στους επιβαίνοντες του τροχαίου ατυχήματος.

Ευτυχώς δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός σε όλους τους επιβάτες.
Από τα στελέχη του τμήματος της τροχαίας Κω ,κλήθηκε το ειδικό όχημα οδικής βοήθειας προκειμένου να γίνει η απομάκρυνση του οχήματος για να αποκατασταθεί η κυκλοφορία στην περιοχή.

 

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • Φίλε στρατιωτικέ το αυτοκίνητο που τράκαρε στον τοίχο είναι από άλλη περιφέρεια της Ελλάδας…εννοείται ότι όλοι οι Έλληνες σκοτώνονται αδίκως τόσα χρόνια σε φρικτά τροχαία δυστυχήματα. Οι ευθύνες συλλογικές οι απώλειες ανθρώπων αφορούν όλους εμάς που ζούμε σε αυτή την γλυκιά πατρίδα που λέγεται Ελλάδα!!

    • Να μας πεις ρε….γιδοβοσκε και για τις πλαστες πινακιδες του Λιαπη…
      ουστ νδουλαρε!!στο χωριο σου γιδι..!!

    • Καραβανά, ο γκοτζίλα που τρως στο Στρατό σε έχει πειράξει στον εγκέφαλο!!
      Ετοιμάσου το πλοίο της αγάπης σε περιμένει…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ