Πως πήγε η φετινή Βlack Friday; – Οι Πρωταθλητές!

0
74

Η.. Μαύρη Παρασκευή δημιούργησε κίνηση και τζίρους, αλλά όχι για όλους. Δείτε τους κερδισμένους της Black Friday.

 

Η διαφορετική φετινή «Μαύρη Παρασκευή» με τις γνώριμες ιδιαιτερότητες που είχε, δεν έφτασε σε καμία περίπτωση στα επίπεδα τζίρου των περασμένων χρόνων. Παρόλα αυτά -έστω και σε χαμηλότερα επίπεδα- η αγορά κινήθηκε τόσο στα ηλεκτρονικά είδη, όσο και στο αυτοκίνητο.

Σ’ ότι αφορά το αυτοκίνητο, στις εταιρείες που κινήθηκαν σε Black Friday ρυθμούς η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, σε σύγκριση με τις προηγούμενες «lockdown» ημέρες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, είναι χαρακτηριστικό πως η Peugeot που και φέτος έπαιξε δυνατά τη συγκεκριμένη ενέργεια πούλησε σε ιδιώτες σχεδόν όλα τα ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα που είχε βγάλει σε «Black Friday» προσφορές, με τη ζήτηση να είναι κατά πολύ μεγαλύτερη για τα Γαλλικά αυτοκίνητα του Λιονταριού, κάτι που θα φανεί και στις πωλήσεις της εταιρείας μέχρι το τέλος του μήνα.

 

Πολύ καλά πήγε και οι Renault και Nissan που επίσης κινήθηκαν σε Black Friday ρυθμούς, ενώ ανοδικά κινήθηκαν και άλλες εταιρείες την Παρασκευή, που μπορεί να μη χρησιμοποίησαν τη συγκεκριμένη εμπορική ενέργεια, όμως η… αύρα της ημέρας έφερε διελεύσεις και πωλήσεις στις εκθέσεις τους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, εκτός των προαναφερθέντων καλά πήγαν και οι Volkswagen, Skoda, Jeep, Citroen

Στα υπόλοιπα προϊόντα, με τις on line παραγγελίες (οι εκθέσεις αυτοκινήτου είναι ανοικτές) απόλυτοι νικητές αναδείχτηκαν οι πιτζάμες (!), οι φόρμες γυμναστικής, τα όργανα γυμναστικής, οι μικροσυσκευές κουζίνας -όπως μηχανές παρασκευής ποπκορν κλπ.-, οι ρομποτικές σκούπες, τα είδη δικτύωσης σπιτιού (router κλπ) και άλλα σχετικά. Χαμένοι, σε σχέση με τις προηγούμενες Black Friday, ήταν οι υπολογιστές, τα κινητά, οι τηλεοράσεις οι ταμπλέτες και γενικότερα οι πιο ακριβές συσκευές…

Γενικά οι on line παραγγελίες την «Μαύρη Παρασκευή ξεπέρασαν τις 500.000, όταν ο μέσος όρος των lockdown ημερών είναι στις 330.000, με τον τζίρο όμως να είναι αρκετά χαμηλότερος από τον αναμενόμενο.

newsauto.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.