Άλλο ένα ανησυχητικό τροχαίο: Ενοικιαζόμενο ΙΧ προσέκρουσε σε τοίχο και στη συνέχεια σε υπηρεσιακό όχημα

2
1957

Άλλο ένα ανησυχητικό τροχαίο (ευτυχώς χωρίς τραυματισμούς) σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο δρόμο μπροστά από τα ξενοδοχεία Marmari Palace & Horizon.

Συγκεκριμένα Ενοικιαζόμενο ΙΧ με επισκέπτες του νησιού εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο αρχικά και στην συνέχεια σε διερχόμενο υπηρεσιακό όχημα.

Ευτυχώς, παρότι το αυτοκίνητο σχεδόν διαλύθηκε δεν σημειώθηκε σοβαρός τραυματισμός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δυο φορές σήμερα σταμάτησα ( πρόλαβα. ) γιατί ερχόταν στο αντίθετο ρεύμα , ( το δικό μου ) ενοικιαζόμενο ….. εχθές στην Μακρυγιάννη γουρούνα έχασε τον έλεγχο γιατί ο δρόμος έχει κύματα…………… ευτυχώς ήμουν μακριά….

  2. παιδάκια πέζανε ασυνόδευτα στον κόμβο εισόδου της πόλης χτές 10 το βράδυ απο πεζοδρόμιο στο απέναντι, στην Πειραιώς με φουλ κυκλοφορία μηχανάκι περνά προς Πλατάνι διασχίζοντας τον κεντρικό με χιλιοστό τη γλύτωσε χωρίς να τρέχω, την πήρα χαμπάρι οτι ήταν καμιχάζι…Παρακαλώ, μια υπενθύμιση στα βασικά χρειάζεται, σε όλους, σε μένα, απο επαγγελματίες. Μού έλεγε φίλος οδηγός ταξί χρόνια, και ποιός είμαι εγώ να σού πώ τό σωστό…Ετσι όμως αφίνουμε τα πάντα έρμαιο τού ….και τί έγινε. Δεν οδηγούμε στο σαλόνι μας, ο δρόμος είναι κοινός με προυποθέσεις. Πόσα να θρηνήσουμε ακόμα για να βάλουμε μυαλό πρόνοιας;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ