Ελλάδα: Η Τesla συνεχίζει τις προσλήψεις – Δείτε για ποιες θέσεις αναζητά

1
484

Η είσοδος της Tesla στην ελληνική αγορά ανοίγει περαιτέρω θέσεις εργασίας στη χώρα μας, με την εταιρεία να αναζητά πλέον και υπεύθυνο για το service.

Όπως έχουμε γράψει πριν από περίπου ένα μήνα, η Tesla προετοιμαζόμενη για την είσοδό της στην ελληνική αγορά, αναζητούσε Διευθυντή πωλήσεων στην Αθήνα, καθώς και τους περίφημους «Tesla Advisors» ειδικά για τους Έλληνες πελάτες της.

Πλέον όμως η εταιρεία φαίνεται ότι προετοιμάζει και το τμήμα του service των μοντέλων της, ζητώντας και υπεύθυνο για το εν λόγω τμήμα.

Όπως διαβάζουμε στη σχετική αγγελία – δείτε την εδώ, ο υποψήφιος θα πρέπει να έχει συγκεκριμένες πιστοποιήσεις ως τεχνικός ηλεκτρικών οχημάτων υψηλής τάσης, ενώ θα έχει την επίβλεψη όλου του Service Center της φίρμας.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει ότι η Tesla, εκτός του πρώτου καταστήματος που θα δημιουργήσει σε εμπορικό κέντρο των Βορείων Προαστίων, θα έχει και χώρο για το service των μοντέλων της στην Αθήνα, κάτι πολύ σημαντικό για τους πελάτες της.

Σημειώστε επίσης ότι στο πλαίσιο της επένδυσης της αμερικάνικης μάρκας στη χώρα μας, σύντομα θα είναι έτοιμοι και οι περίφημοι ταχυφορτιστές της (Tesla Superchargers) στην Ελλάδα, που θα τοποθετηθούν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Λαμία και Σπάρτη.

Οι ταχυφορτιστές αυτοί που έχουν ισχύ 150 kW, είναι σύμφωνα με τη μάρκα οι πιο γρήγοροι στην αγορά, έχοντας τη δυνατότητα μέσα σε μόλις 30 λεπτά να γεμίσουν τη μπαταρία ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Εκτός από τηλεκατευθηνομενα αμάξια θα φτιάξει και τηλεκατευθηνομενα σολεξακια;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ