Σύγκρουση ΙΧ με τρίκυκλο στην διασταύρωση Μακρυγιάννη και Αρίστωνος | Συνελήφθη η οδηγός του ΙΧ

9
2558

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Χαρίκλεια Χριστοφή

Σύγκρουση ΙΧ με τρίκυκλο σημειώθηκε γύρω στις 7 το απόγευμα στην διασταύρωση της Μακρυγιάννη με την Αρίστωνος στην Κω.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά ο οδηγός του τρικύκλου.

Η οδηγός του ΙΧ η οποία εγκατέλειψε τον τόπο του ατυχήματος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα από την τροχαία και συνελήφθη (ενώ υποβλήθηκε σε αλκοτέστ).

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να πάρετε διπλωματα και να πληρώσουν πρόστιμο,να δούμε θα το ξανακάνουν την επομενη φορα….καθε καρυδιας καρυδι μαζευτηκε στο νησί.

  2. Ειναι έγκλημα (οχι εξ αμελείας ακριβώς…) η εγκατάλειψη θύματος με δική σου υπαιτιότητα.
    Και μιας και θα μπορούσε να συμβεί στον καθένα μας (ασε που εχει συμβεί) μπορούμε να λιντσάρουμε αν δούμε οτι πάει να αποφύγει το αυτόφωρο. Αντί να δεί τί έγινε , αν κινδυνεύει το θύμα της…
    Αυτά είναι, τί να σου κάνει και η παιδεία; Λες να μην ήξερε ποιό είναι το σωστό;

  3. Καταρχήν εκει πρεπει να μπουν φανάρια γιατι δεν υπαρχει ορατοτητα απο τα παρκαρισμενα των επιχειρήσεων..τρεμει η ψυχη μου οταν παω να βγω μην τυχων και ερχεται κανενας τρελος με μεγαλη ταχύτητα διοτι ολοι τρέχουν πανω απο 60…εκει άλλωστε εχουμε ηδη ενα θανατηφόρο με νεο παιδι..στην κυρια ελπιζω να αφαιρεθει το δίπλωμα για ενα χρόνο μπας και γλυτώσει κανενας ανθρωπος..

  4. Η αλλη λιγο ποιο πανω απο την Πειραιος κοντεψε να παρει απο κατω εναν γονεα που πηγαινε με το παιδι του στο νηπιαγωγειο και οταν της φωναξαν οι αλλοι γονεις πως τρεχεις ετσι κοπελα μου υπαρχουν παιδια που τα παμε στο σχολειο τους σκυλοβρυσε και εφυγε .. Ντροπη αυτοι οι οδηγοι ειναι για μεσα κατευθειας …

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ