Μύκονος: Εταιρείες μίσθωσης αυτοκινήτων διέθεταν όχημα με λάστιχα από το… 2005

1
64

Κλιμάκιο της Τροχαίας Αττικής εντόπισαν ληγμένα ελαστικά σε ελέγχους που πραγματοποίησαν σε αυτοκίνητα εταιρειών ενοικιάσεων -13 οχήματα δεν θα έπρεπε καν να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση

Απίστευτα είναι τα ευρήματα κλιμακίου της Τροχαίας Αττικής στη Μύκονο, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε αυτοκίνητα εταιρειών ενοικιάσεων.

Τα αυτοκίνητα θα έπρεπε ήδη να έχουν αποσυρθεί από την κυκλοφορία, καθώς θεωρούνται επικίνδυνα για τους επιβάτες. Ένα μάλιστα αυτοκίνητο είχε λάστιχα του 2005.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κλιμάκιο της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) από την Τροχαία Αττικής μετέβη στο νησί και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν τους ελέγχους από τρεις εταιρείες ενοικιάσεως αυτοκινήτων, στις οποίες διαπίστωσαν τις εξής παραβάσεις:
33 αυτοκίνητα είχαν φθαρμένα ελαστικά.

Πέντε δεν είχαν περάσει ΚΤΕΟ.
-13 οχήματα είχε λήξει η 12ετία και δεν θα έπρεπε να ήταν διαθέσιμα προς μίσθωση.

Σε πολλές περιπτώσεις τα ελαστικά των αυτοκινήτων είχαν ημερομηνία 2013, 2014, ενώ υπήρξε και όχημα που «φορούσε» ελαστικά του 2005.

elastika_myk1
elastika_myk2
elastika_myk3
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.