Διαμαρτυρία Αναγνώστριας: Κλήση 200€ για κατάληψη μέρους οδοστρώματος 0,50εκ.

167
14985
Προς την Ελλην. Αστυνομία – Τροχαία Κω – Δήμο Κω και λοιπούς αρμόδιους
Αγαπητοί Κύριοι,
Καλημέρα σας!
Ζητώ συγνώμη που λαμβάνω το θάρρος να στείλω αυτό το μήνυμα αλλά θα ήθελα να σας αναφέρω το εξής θέμα της καταγγελίας μου:
Την Κυριακή 04.08.2019 έλαβα κλήση 200,00€ από την Τροχαία Κω Δωδεκανήσου γιατί είχα βάλει προσωρινά μία καρεκλίτσα σε μικρό τμήμα του οδοστρώματος έξω από την οικία μου για να βγω με το βρεφικό καρότσι. Προς ενημέρωσή σας η πρόσβαση εισόδου και εξόδου από την οικία μου σε καθημερινή βάση είναι δύσκολη. Ο δρόμος είναι στενάκι μέσα στην πόλη – ζώνη μικρής κυκλοφορίας και το πεζοδρόμιο είναι στενό.
Απευθύνθηκα στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω όπου έκανα την ένσταση μου στις 05.08.2019. Θεωρώ άδικο και απάνθρωπο να φέρονται κατ’ αυτό τον τρόπο σε μία μητέρα με μωρό μόλις ηλικίας 4μηνών. Συγκεκριμένα, απευθύνθηκα στον κ. Διοικητή Τροχαίας Κω κ. Πλατώνη Βασίλειο στις 05.08.2019 έως και 09.08.2019 τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και τηλεφωνικώς χωρίς όμως να έχω την απαιτούμενη κατανόηση και χωρίς καμία απάντηση. Το μόνο που μου είπε είναι ότι δεν θέλει να εκτεθεί (προφανώς στην υπηρεσία του).
Ζήτησα από την Δημοτική Αστυνομία να παρέμβει και να μου δώσουν άδεια για να μπορώ να βγαίνω με ασφάλεια ή μια διαγράμμιση από το Δήμο αλλά η μία υπηρεσία με παραπέμπει στην άλλη. Οι περισσότεροι δε λόγω Αυγούστου είναι σε καλοκαιρινή άδεια.
Σας παρακαλώ θερμά από την μεριά σας να κοινοποιηθεί το θέμα στο AEGEANEWS ώστε να βρεθεί μία λύση. Απευθύνομαι προς κάθε αρμόδιο – υπεύθυνο να δείτε ανθρώπινα το θέμα, συνειδησιακά και κατ’ εξαίρεση λόγω της ηλικίας του μωρού. Ο καθένας από την υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας & του Δήμου θα μπορούσε να έχει παιδί και να βρεθεί σ’ αυτή την κατάσταση.
Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας να διαβάσετε το μήνυμά μου και την κατανόησή σας!

 

Π.Παρασκευή

167 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Και άλλα τόσα να σου βάλουνε κοπέλα μου, άκου καρέκλα στο οδόστρωμα.

  • Φτάνει πια, ΚΑΡΕΚΛΕΣ, ΣΚΑΜΠΟ, ΚΑΦΑΣΙΑ, ΓΛΑΣΤΡΕΣ και ΜΑΪΜΟΎ ΑΝΑΠΗΡΙΚΈΣ θέσεις στάθμευσης ρουσφέτια των δημάρχων σε όλη την πόλη.

   Υπάρχουν δρόμοι που οι μαϊμού αναπηρικές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων ξεπερνούν τις ελεύθερες για τους ΒΛΑΚΕΣ. Φούρνοι, μανάβικα, φαρμακεία, ιατρεία, δεν προβλέπεται να έχουν ιδιωτικό χώρο στάθμευσης για τους πελάτες τους. Να αφαιρεθεί άμεσα η αρμοδιότητα από τους Δημάρχους και τα κοπελάκια τους. Έχουν κάνει την αρμοδιότητα που τους παραχώρησε το κράτος εργαλείο ρουσφετιών και εκλογικής πελατείας…

  • Κοπέλα μου επειδή δεν κατάλαβα ακριβώς τι συνέβη, αν δεν μπορείς να βγεις από την πόρτα σου λόγω των παρκαρισμένων κάλεσε κι εσύ την τροχαία να τους γράψει που σου εμποδίζουν την έξοδο απ’την οικία σου.

    • Δηλαδή δεν κατάλαβα, οι αστυνομικοί σε τι διαφέρουν από τους υπόλοιπους πολίτες που έχουν αυτοκίνητα? Δεν πρέπει να παρκάρουν στο δρόμο?Μήπως να τα βάζουν μέσα στα σπίτια τους για να μην ενοχλούνται κάποιες σαν εσάς?Τι προβλήματα που έχει ο κόσμος Θεέ μου!!!!!!!Βάλτε μια ταμπέλα έξω το σπίτι σας και να αναφέρετε ονομαστικά ποιες κατηγορίες πολιτών θέλετε να παρκάρουν και που δε θα χαλάνε τη ζαχαρένια σας!!!!!!!!Τερματίσατε τη ξεφτίλα σας.

 2. Το θέμα που ο κάθε ένας βγάζει και μια καρέκλα, σκαμπό, γλάστρα, ποδήλατα, αλυσίδες κλπ έχει παραγινει πλέον στην πόλη. Πρέπει επιτέλους η τροχαία να το δει και αυτό το θέμα ουσιαστικά και αποτελεσματικά γιατί ο δημόσιος δρόμος είναι για πολλούς η προέκταση του σπιτιού και του μαγαζιού τους!

 3. Αφήστε την κοπέλα με το μωράκι κ ελάτε να δείτε τα στενά της Κανάρη που ο κάθε μαγαζάτορας βάζει καρέκλες για να μην παρκάρεις…. Κάντε έναν έλεγχο και θα δείτε πολλά!!!!

 4. Θυμάστε τα αυγά στον αντιπρόεδρο της κοινότητας Κω.Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι.Ο Κυριτσης και η παρέα του.διελυσαν το νησί.Μετσοβου γεμάτος αλυσίδες και αυτοκίνητα

 5. Ο άλλος βάζει από βράδυ τα αυτοκίνητα του έξω από το μαγαζάκι του για να μην παρκάρει κανείς….και οι μόνιμοι κάτοικοι δεν μπορούν να παρκάρουν στα σπίτια τους!!!! και το πρωί όταν ανοίγει πάλι πάει και πιάνει χώρο λίγο πιο κάτω……τέτοιο επίπεδο μιλάμε!!!! Εννοείται ότι αυτοί μετακινούνται με μηχανάκια συνέχεια…Οτι να ναι…..

 6. Και πολύ καλά σου έκαναν περιμένω να δω και άλλους να πληρώνουν πρόστιμο. Ο καθένας βάζει καρέκλες τραπέζια παλιά μηχανάκια τελάρα και ότι του κατέβει σε χώρο που ανήκει σε όλους του πολίτες

 7. Τοτε πήγαινε και βάλε σε όλη την πόλη όπου με το καρότσι είναι αδύνατον να κυκλοφορήσει μια μαμά με μωρό πάντα στο δρόμο, προσωπικά θα έπαιρνα την καρεκλιτσα σου και θα έβαζα κανονικά το αυτοκίνητο μου εφόσον επιτρέπεται η στάθμευση όπως έχω κάνει πολλές φορές

 8. Δεν είσαι η μόνη κοπελιά με μωρό!! Πάρε πιο κάτω το καροτσάκι και βρες το δρόμο!!Το θέμα ήταν το καροτσάκι η το αυτοκινητάκι?? Να κάνει μια βόλτα η τροχαία στην οδό ΥΔΡΑΣ παρακαλώ και εκεί να δεις….θα τελειώσει το μπλοκ κλήσεων!!!

 9. Αν ο καθένας μας έβαζε από κάτι μπροστά στην πόρτα του δεν υπήρχε χώρος στάθμευσης για τον υπόλοιπο κόσμο. Ας σταματήσουμε να κοιτάμε τον εαυτό μας πια.

 10. Μακαρι να βλέπουμε κι άλλα τετοια πρόστιμα και πιο συχνα διοτι δυστυχως ειναι όλα θέμα νοοτροπίας…

 11. Καλά σου κάνανε,, με τις καρέκλες στους δρόμους, το χετε ξςφτιλισει

  Λες και είναι δικός σας ο δρόμος,..στηκανε για το μωρό σου. Και εμείς εχου. ηλικιωμένους, αλλά δε βαζουμε καρέκλες να μην παρκαιρνιυν άλλοι ηλικιωμένοι.. Η… Με μωρά.. ΑΝΤΕ το χετε ξεφτιλίσει πονηροι

 12. Αν και προφανώς κάποιος τους πήρε τηλέφωνο για να έρθουν, ελπίζω να κάνουν το ίδιο σε ολόκληρη την πόλη.

 13. Συγχαρητήρια στην τροχαία, μπράβο που δεν διέγραψαν την κλήση γιατί το έχουν παρακάνει όλοι! Μα πάντα να υπάρχει μια φτηνή δικαιολογία για όλους, και μείς έχουμε μωρά και παιδιά και ηλικιωμένους, δεν πιάνουμε ολόκληρα πάρκινγκ με ότι βρούμε, σεβόμαστε και τους άλλους!

 14. Συγχαρητήρια στην τροχαία, μπράβο που δεν διέγραψαν την κλήση γιατί το έχουν παρακάνει όλοι! Μα πάντα να υπάρχει μια φτηνή δικαιολογία για όλους, και μείς έχουμε μωρά και παιδιά και ηλικιωμένους, δεν πιάνουμε ολόκληρα πάρκινγκ με ότι βρούμε, σεβόμαστε και τους άλλους!

 15. Συγχαρητήρια στην υπηρεσία, μπράβο που δεν διέγραψαν την κλήση, προφανώς έχουν δίκιο στο ατκω! Καθένας για το σκοπό του δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει μωρά, γέρους τα πάντα ! Πολλοί έχουν μωρά αλλά δεν βγάζουν καρέκλες στο δρόμο, σέβονται και τους άλλους! Μήπως να κάνουμε και έρανο για το πρόστιμο ;;;

 16. Πινακίδες STOP κ πολλές πολλές άλλες.. κρυμμένες από κλαδιά , διαγράμιση μηδενική , διαβάσεις πεζών σβησμένες , δρόμοι με λακούβες του ΘΑΝΑΤΑ Και έχουμε την τροχαία να παραμονεύει για ..ΑΡΠΑΧΤΕΣ , για κράνη κ για ζώνες , με κλήσεις ΜΑΜΟΥΘ.
  ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ … ΠΙΝΌΚΙΟ.!!!!!!
  ΒΡΕεεεε νιάουου…ουσττ!!!!

 17. Έτσι κσι ξαναδώ την καρέκλα σου, θα την πετάξω εγώ ο ίδιος στο χωράφι, όπως έχω κάνει όπου βρίσκω καρέκλα

  Κάνε μου μήνυση μετά αν σου βαστάει. κ Παρασκευή.. Μετά θα φέρω το αυτοκίνητο μου και θα στο παρκάρω όλο τον χρόνο στο ίδιο πεζοδρόμιο νόμιμα. .

 18. Δεν παμε καλα μου φαινεται καλα δεν ντρεπεσαι και διαμαρτυρεσαι και δημιδια θα τρελαθουμε.ολοι εχουμε ενα λογο να κρατσμε παρκιν αντε πια εχει γεμισει η πολη καρε

 19. Δεν παμε καλα μου φαινεται καλα δεν ντρεπεσαι και διαμαρτυρεσσι δημοσια?ολοι εχουμε ενα λογο να κραταμε παρκιν .εχεται γεμιδει τους δρομους με γλαστρες καρεκλες αλυσιδες και μηχανακια .συγχαρητηρια Κυριε Πλατωνη κσι πια και το σχολιασε η κυρια ξεκινηστε να καθαρισεται τους δρομους απο ολα αυτα

 20. Αρχικά μπράβο σε αυτόν που ειδοποίησε είναι και αυτό μια αρχή της νοοτροπίας μας,δεύτερον μπράβο στην τροχαία που την έγραψε.δεν θα πω μπράβο που δεν την σβησανε γιατί κάνανε το αυτονόητο.εχει πάρα γίνει το κακό,δεν μπορείς με τπτ να βρεις πάρκινγκ μέσα στην πόλη αρχικά γιατί δεν έχει κ αυτά που έχει υπάρχουν κάτι ηλίθιοι που τα θεωρούν ιδιοκτησία τους οπότε 200ρες παιδιά ρίχνετε μόνο έτσι βάζουν μυαλό εδώ πέρα

 21. Μήπως να έβαζε σε ολους αυτους ο Δήμος να πληρώνουν φόρο για την κατάληψη των δρόμων ;;να δεις πως θα αρχίσουν να τα μαζεύουν

 22. Έβαλες καρέκλα..στην Αγίου Νικολάου βάζουν γλάστρες και..μπετόνια !!!..καθε μέρα και δε ν τους γραφουν ποτέ…κάτι ξέρουν για τις καρέκλες!!

 23. Καλα σου κανανε… Τα εχουμε ξαναπει… δν σας ανηκουν ολα… Ντροπη σου που εχεις νοοτροπια 70χρονου… νεα κοπελα. Οποιος ειναι διατεθημενος ας παιρνει τηλεφωνο και ας αναμενει την αστυνομια να ερθει για να ριξει καμπανα στους εξυπνακιδες. Οι υπολοιποι μια κλοτσια την καρεκλα ή το τελάρο και τελος.

 24. Να συνεχίσει η τροχαία να κάνει τη δουλειά της..είναι απαράδεκτο αυτο με τις καρέκλες και τα διάφορα αντικείμενα που βάζουν για να κρατήσουν Πάρκιν…ντροπή….ο δρόμος είναι για όλους..όμως να μην υπάρξει καμμία εξαίρεση….

 25. ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΟΠΕΛΙΑ…ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ!
  ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ…ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΔΙΔΑΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΣΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΩΣΤΑ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΑΝΑ ΝΑ ‘ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ’ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ?
  ΚΑΝΕ ΤΟ Σ@ΑΤΟ ΣΟΥ ΠΑΞΙΜΑΔΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΙΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΓΥΦΤΟΚΛΑΨΟΥΡΙΣΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ «ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ» ΜΟΥ.
  ΗΘΕΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ, ΠΑΡΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΡΑΥΓΗ!
  Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ ΠΟΤΕ.. ΟΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!

  • ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΑΝ ΒΡΕΘΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΣΗ, ΘΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ. ΕΧΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. ΜΗΝ ΚΡΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΙΘΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΙΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΝΕΑΡΗ ΜΗΤΕΡΑ.

 26. επιτελους σωστες κινησεις απο τις αρχες,θελετε δεν θελετε θα γινεται και θα γινουμε ανθρωποι,ετσι να τσουξει λιγο και μετα ολα θα ειναι μια χαρα,καλα σας εκαναν

 27. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΗΜΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ…;;;Η ΚΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΜΕΑ Κ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΩΡΑ…Κ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΕΧΕΙ Κ ΔΕΝΤΡΑ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ…ΕΛΠΙΖΩ Ο ΝΥΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ…

 28. Προ ημερων παω σε ενα παραλιακο οικισμο και σταματαω για λιγο , χωρις να δυσκολευω καθολου την κυκλοφορια, και περιμενω να ελθουν οι κορες μου απο τη παραλια .
  Στο διπλα μαγαζι ο δρομος γεματος με κολωνακια και παπαρουνες πορτοκαλι. Βγαινει ο σερβιτορος και μου λεει : ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΕΔΩ… ΕΧΕΙ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ.. Στην ερωτηση μου ποιος τα εβαλε , H TROXAIA, O ΔΗΜΟΣ, Η αστυνομια ??? μου απαντα : O IΔΙΟΚΤΗΤΗΣ { ΤΗΣ ΤΑΒΕΡΝΑΣ }.
  Του λεω : » Δωστου την καλημερα μου .» Σε δυο λεπτα ειχαν μαζευτει ολα ……

 29. ΜΠΡΑΒΟ στην Τροχαία!!!!!!
  Δεν έκανε άλλος μωρό μόνο η Μαριώ το Γιάννη, που λέγανε και οι παλιοί.
  Να κάνουμε έρανο να σου πληρώσουμε το πρόστιμο και να σου πάρουμε
  κι άλλες καρέκλες να έχεις να αλλάζεις!!!!

 30. Ελάτε στην Πεισανδρου να δειτε……..δεν αραζει κανενας αλλος που εχει σπιτι εκει.Βαζει και βεσπακια εχει και 3 αυτοκινητα και μας εχει ..σμένους

 31. Και μονο που βαλατε μπροστα σαν δικαιολογια το μωρο εχετε χασει το δικιο σας. Αντιστοιχες δικαιολογιες βρισκουν και σε αλλες δουλειες οι μωρομανες, λες και ειναι οι μοναδικες μανες στον κοσμο

 32. Εως συνηθως η Αστυνομια επισε τον μεγαλο εγκληματια.Ελεος με οσους σχολιαζουν και οι οποιοι τρεχουν γλύφοντας να γλυτωσουν κληση.Αν όλα στη πολη και το νησι μας είναι τελεια και βρηκατε αυτό το παράπτωμα αξιος ο μισθος σας κυριε διοικητη της τροχαιας.Τυχαιο ότι επι θητιας σας εχουμε τα περισσοτερα τροχαια στο νησι και ταυτοχρονα τις περισσοτερες κλησεις;Μην σας χασουμε.(Είναι αληθεια ότι εκανε καταγγελεια γειτωνας αστυνομικος στη κυρια που παρκαρει στο πεζοδρομειο;)

 33. Μπράβο στην Τροχαία μας!!!!!!!!!!
  Η καρέκλα δεν ήταν προσωρινά εκεί.Προσωπικά λόγω δουλειάς ήρθα πάρα πολλές φορές να παρκάρω
  και η άσπρη καρέκλα ήταν πάντα εκεί. Και να αναφέρω ότι με στόλισες από πάνω μέχρι κάτω
  με χυδαία λόγια όταν προσπάθησα να παρκάρω!!!!!!!!!!

 34. Μπράβο στη τροχαία Κώ έτσι θέλει να βάλουν μυαλό κάποιοι που το παίζουν έξυπνοι.. κοπέλα μου τώρα θα αναλάβει ο Νικηταράς και θα σας τα παρέχει όλα δωρεάν και διαγράμμιση θα σου κάνει και πάρκινγκ μέσα στο σπίτι σου ακόμα θα σου κάνει… ήσουν παράνομη και ζητάς τα ρέστα ?? Το νόμο περί καρέκλας γλάστρα μηχανάκια για πάρκινγκ δεν τον ξέρεις????

 35. Στην Αβέρωφ γίνεται ο χαμός τους χαμού δεν θα πω όνομα αλλά ο τύπος έχει πάρει όλο το πάρκινγκ με ταμπέλες με μηχανάκια από την μια άκρη ως την άλλη.. το πάρκινγκ που κρατάει ο τύπος αυτός είναι κοντά με 4 αμάξια…. Αλλά εκεί όπως δεν τον γράφουν γιατί υπάρχει τζαπέ……. Παρακαλώ τον διοικητική να το λαβει υπόψιν του…… Ευχαριστώ πολύ.

 36. Καλημέρα, στην Αβέρωφ πλεον, δεν υπαρχει πεζοδρόμιο, υπαρχη ποδηλατόδρομος κ ταμπελες, θεσεις παρκιν για ποδηλατα, καρεκλες, μηχανακια, χάθηκε το πεζοδρόμιο…

 37. ελλειψη παιδείας,αγωγής και κουλτούρας.. το συγκεκριμένο περιστατικό καταδεικνύει την παθογένεια που ταλανίζει το νησί της Κω. Ο καθένας ενδιαφέρεται αποκλειστικά για το άτομο του αδιαφορώντας για τους συνανθρώπους του. Μια κλήση από την τροχαία σαφώς Κ δεν θα περιορίσει το πρόβλημα.Χρειαζεται αλλαγή στάσης ζωής..Κάτι που πολύ δύσκολα πρόκειται να γίνει,διότι απαιτείται αγώνας από την πλευρά του καθενός μας.Κ το χειρότερο όλων είναι η ψευτομαγκια κι ο τσαμπουκάς με τον οποίο υπερασπιζόμαστε το «δίκαιο «Μας.

 38. Τα παιδιά μου έχουν μεγαλώσει οπότε δεν έχω καρότσια.
  Στην Βενιζέλου μονίμως καρεκλες για να αραζει ο γιος μπροστά στο μαγαζί μην κουραστεί να περπατήσει από το παρκιγκ. Στης γωνίες δεν υπάρχει ορατότητα ο κοσμος έχει τρελαθεί πάει όπου να νε. Στην πλατεία κονιτσηςτρελοκομειο μέχρι και αμάξια σταθμεύουν για να πάνε για καφε.Παιζουν τα παιδια και φοβάσαι μην τα πατήσει κανένα μηχανακι.Στον ποδηλατοδρομα από το φανάρι.στο λιμάνι μέχρι το Δημαρχείο εκεί να δεις μηχανάκι και κακό και όλο τα ιδια ατομα και η Δημοτική αστυνομία πουθενά.

 39. Μπράβο πολύ καλά σου κάνανε κοπέλα μου!και μακάρι να το κάνουν σε όλους. Κάποιοι βγαίνουν στα μπαλκόνια την ώρα που αραζουμε και φωνάζουν φύγετε θα ρθει ο γιος μου να παρκάρει γιατί εδώ είναι το σπίτι μας.τέτοιο θράσος! Συγχαρητήρια στην αστυνομία… επιτέλους! !!

 40. Έχεις θράσος κυρία μου.Διαμαρτυρεσαι κιόλας ντροπή σου.μόνο εσύ έχεις μωρο;; αν το κάνανε όλοι αυτό θα γ έμιζαν τα στενά καρέκλες, σκαμπό και γλάστρες. Άσε τις παράνομες πινακίδες τυπου»ιδιωτικός χώρος. Απαγορεύεται η στάθμευση » χωρίς να έχουν είσοδο γκαράζ, έτσι απλά στο δημοσιο δρόμο .να μπει τάξη αμεσα

 41. Ελάτε να δείτε και στην Ελ. Βενιζέλου παρακαλώ. Ο κάθε μαγαζάτορας βγάζει μπροστά από το μαγαζί του ότι θέλει για να μην σταθμεύει κανείς!!! Δεν καταλαβαίνω, γιατί αυτή η ανοχή από την Αστυνομία όταν υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα του πάρκινγκ !!!

 42. Επιτέλους! Καλά σου κάνανε κοπέλα μου.περιμένουμε να δούμε και άλλα τέτοια πρόστιμα. Το έχουν παρακάνει καποιοι

 43. Την κληση την εβαλε ο αστυνομος γιατι σηκωσε την καρεκλα να χτυπησει την γυναικα που παρκαρε το αυτοκινητο μπροστα απο την πορτα της και ειχε και μωρο μαζι της και τωρα προσπαθει να δικαιολογηθει για να βγει κακος ο αστυνομος που της εβαλε την κληση!!!

  • Επειδή είναι αστυνόμος να παρκαρει παρανομα;Αυτος εστηλε τηνν τροχαια.Συναδελφος τους.

   • Κοπελιά επειδή από τη σύγχυση που επικρατεί στο κεφάλι σας έχετε χάσει το μπούσουλα,
    την αστυνομία την κάλεσε αυτός που του επιτεθήκατε σηκώνοντας την καρέκλα να χτυπήσετε την κοπέλα!!!!!!!
    Και δεν είδαμε καμιά αστυνομία να έρχεται όταν πετούσατε με μανία την καρεκλίτσα σας
    στο αυτοκίνητο που την είχε βγάλει για να παρκάρει!!!!!!!
    Βρείτε επιτέλους ένα νόημα στη ζωή σας και ασχοληθείτε με αυτό!!!!!!!

 44. Ase mas kopela mou, olo to nhsi gemato karekles einai, na mhn pw gia ta trapezia pou pinoune kafe(kafeteries kai spitia) sto pezodromio, ki esi prepei apla na vreis na peraseis anamesa sta autokinita. Kala kanane kai elpizo na mhn stamatane edw.

 45. Που έχουμε καταντήσει Θεέ μου!!!!!
  Πρωταρχικός και μοναδικός σκοπός κάθε μάνας
  είναι να μεγαλώνει το παιδί της σωστά σε ένα ισορροπημένο και υγιές περιβάλλον
  και όχι να βάζει καρέκλες στο δρόμο.
  Α!!!!!!!! Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάνουν σωστά το λειτούργημα τους
  Μπράβο στην ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΩ

 46. Καλα πως η τροχαια είναι τελεια το ξεραμε ολοι ετσι δεν είναι;Πως δεν εχει σβησει προστιμα και αυτό το ξεραμε ετσι δεν είναι;Ρε δεν πατε να κανετε καμια δουλεια που εχετε μπει ολοι εδώ οι μπατσοι να κανετε σχολια.

 47. Σου έχω τη λύση στο πρόβλημα σου κοπελιά!Αγόρασε μια βίλα με 4 στρέμματα μπροστά
  να έχεις να περνάς όχι μόνο το καρότσι αλλά πάρε και ένα ελικόπτερο να σε μεταφέρει
  να μην σε εμποδίζουν τα αυτοκίνητα των ανθρώπων!
  Ξεφτίλα!Εμείς δηλαδή που σηκώνουμε το καρότσι μας για να μπούμε σπίτι μας
  δεν έχουμε ψυχή, μόνο εσύ έχεις!!!!!!Ξεκίνα επιτέλους να σέβεσαι τον εαυτό σου για να μπορέσεις
  κάποια στιγμή να σεβαστείς και τους άλλους κ.Π.Παρασκευή.

  • Μοσχούλα είσαι η απόλυτη ξεφτίλα. Θα πρέπει να σέβεσαι τα άτομα με μειωμένη κινητικότητα. Αν βρεθει καποιος δικος σου στο καρότσι και περιμένεις ασθενοφόρο, να δω τι θα κάνεις. Λίγη αξιοπρέπεια και παιδεία δεν βλάπτει. Μην κρίνεις χωρίς να γνωρίζεις το θέμα. Ο δρόμος φαίνεται στενός κι απ’ ότι καταλαβαίνω πρόκειται για πεζόδρομο αφού υπάρχει πλακόστρωση. Μάθε να σέβεσαι τους συμπατριώτες σου!!! Ανάγωγη!

 48. Η συγκεκριμένη κυρια,βγαίνει πάντα μα πάντα σε οποιοδήποτε παρκάρει μπροστά στο σπίτι της και προσέξτε ΠΑΡΑΚΑΛΩ με ένα μωρό «ασπιδα»και διαρκώς φωνάζει ο,τι την ενοχλούν.
  Δεν υπάρχουν λόγια…

 49. Γέμισε γυμνοσάλιαγκες το φόρουμ.Έπρεπε να πλέξετε ακάνθινο στεφάνη,να της δώσετε και ένα ξύλινο Σταυρό

  και να την περιφέρετε στην πόλη.τέτοιο πρόστιμο έπρεπε να μπει σε γουρούνα,σε μεθυσμένο και είναι τιμωρητικό και εκδικητικό.Από πότε η Τροχαία που όπως και οι υπόλοιπες Υπηρεσίες έχουν χάσει την μπάλα στο Νησί,λειτουργούν πειθαρχικά?Που είναι η ευταξία που επαγγέλλονται όταν τα βράδια γίνεται της άνας το κάγκελο?τα Παρασκ/σάββατα η ανομία στους δρόμους ακουμπάει το 60-70%.Ας πάει η κυρία με μια κάμερα στο Ψαλίδι απόψε και να δει πόσοι μεθυσμένοι θα επιστρέφουν από Beach Bar Party , ας μαζέψει τα παράπονα που υπάρχουν και μετά Εσωτερικές Υποθέσεις και δημοσίευση σε Κεντρικά Δελτία ειδήσεων.ΒΡΩΜΆΕΙ ΠΟΛΎ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ Η ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΉ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΑΡΑΒΑΣΕΩΝ.Οι καταγγελίες είναι πολλές ..για άνιση μεταχείρηση επέρ κάποιων.Εκατοντάδες παραβάσεις από επώνυμους και ξένους,αλλά το μήνυμα πρέπει να δοθεί με παραδειγματική τιμωρία μισού μισθού μισθού εργάτη All Inclussive.Να ξεκινήσουμε να καταγγέλλουμε διακρίσεις?άνισες επιβολές ποινών ??? Πότε έχετε ελέγξει taxi τελευταία φορά άραγε?Πότε πήγατε να ελέγξετε κόντρες?Η καρέκλα δεν σκοτώνει,η ταχύτητα, βλακεία και το αλκοόλ ΝΑΙ!!!

 50. Η Ισονιμία είναι ο βασικότερος πυλώνας της Δημοκρατίας και η έλλειψη της ,δημιουργός της διαφθοράς.

  Βλέπετε να υπάρχει ισότητα?ισονομία?τελικά έχει πολλούς άγιους η Κως,καμιά πενηνταριά εδώ μέσα κλείνουν τα μάτια σε κραυγαλέες περιπτώσεις ανομίας στο Νησία μας,αλλά το τσουνάμι και οι καρέκλες μας μαράνανε.

 51. Όλοι εσείς που σχολιάζεται μόλις σας γράψει η τροχαία θα βρίζετε και θα λέτε εμένα βρήκε να πάει να βρει τους λεφταδες

  • Μεγάλη αλήθεια, βλέποντας τα σχόλια νιώθω μια ανακούφιση πλέον που αύριο μεθαύριο θα γράψω κάποιους…

   • Εγώ παλι νιώθω με τόσους νομοταγείς συμπολίτες ,οτι βρίσκομαι στο Άγιο Όρος ενσ πράμα

    Αλλά βλέπω επίσης όπως πολλοί άλλοι,οτι λύκοι φυλάνε τα … πρόβατα…

 52. Φίλε στρατιωτικε είπες την πιο σωστή κουβέντα! Καθόμαστε και σχολιάζουμε την κοπέλα που στην τελική είναι ένα προσωπικό θέμα που δεν αφορά κανέναν από εμάς, μόνο την κοπέλα αφορά! Όταν όμως μας γράψει κι εμάς αρχίζουμε το βρισίδι και χίλια δυο.Ας μην κατακρίνουμε λοιπόν τους άλλους γιατί κι εμείς μπορεί να αντιδράσουμε πολύ πιο άσχημα απ την κοπέλα.

  • Φίλε μου να αντιδράσεις αν έχεις δίκιο και μόνο!!! Από κει και πέρα καταντά ΘΡΑΣΟΣ!! Και οι κωοι έχουν πολύ !!!! Όλοι την κράζουν γιατί μόνιμα έχει μια καρέκλα και βρίζει όποιον πάει να παρκάρει !! Διάβασε τι λένε αυτοί που την ξέρουν!! Προφανώς φυλάει τη θέση για το αυτοκίνητο του άντρα της!!! Δεν είναι η μοναδική με μωρό μην τρελαθουμε!!!!! Ούτε ανάπηρη να κάνει ένα βήμα πιο πέρα!! Έλεος!!! Οι ηλικιωμένοι τι να πουν?? Εδώ η καρέκλα ο κώνος και η πινακίδα πάει σύννεφο!!! Καλά της έκαναν!!!!

  • Αμα αφορά μόνο την κοπέλα τι το γράφει στην aegeanews? Θα μας τρελάνεις? Αλλα τόσα πρεπει να πανε να της κοψουν για συκοφαντικη δυσφήμηση της τροχαίας!!

 53. Όταν πήραμε εμείς την τροχαία επώνυμα η αστυνομία μας είπε ότι είναι υπεύθυνη η δημοτική αστυνομία άρα αστυνομικός ήταν αυτός που τους κάλεσε αυτά είναι τα λάθη που κάνουν. Πάρτε όλοι τηλέφωνο για τέτοιου είδους περιστατικά και θα δείτε ποιοι είναι οι καλοί ή κάλλοι

 54. Θα ήταν καλά αν λειτουργούσαν αλλά ποιο βασικά πράγματα ας πούμε να σταματουσαν στις διαβάσεις οι αστυνομικοι με τα περιπολικά να μην κυκλοφορούν με τις μηχανές τους με παντόφλες και σορτς χωρίς κράνη να δίνουν ένα παράδειγμα πρώτοι… αν ο άλλος δεν μπορεί να βγει με το παιδί του από το σπίτι του είναι υπερβάλλοντας ζήλος να τον γράψεις ιδιαίτερα αν έχει παιδί μωρο…βγήκανε να εφαρμόσουν την τάξη μετά τα ατυχηματα και προσπαθούν να δείξουν έργο και γράφουν ότι μαλακια τους κατέβει….αντί να αναρωτηθητε αν παρκάρει παράνομα ο άλλος και δεν μπορεί ο κάτοικος να μπει σπίτι του κάθεστε και συγχαιρετε την αστυνομία ….έχουν γίνει αισχή στο νησί και ασχολούνται να γράψουν την καρεκλα …όλες οι υπηρεσίες της Ελλάδας με πρώτη την αστυνομία είναι για τα κλάμματα…

 55. Η κατάντια μας,το μαύρο το χάλι,οι συνήθεις κεντρομόλες δυνάμεις που έγραφε ο αείμνηστος Ιωαννίδης στο Βήμα της Κώ.. αυτό το ρητό δείχνει και το πόσο πάτο πιάσαμε δυστυχώς… όταν δεν έχει ελεγχθεί ένα ταξί, ένα πούλμαν της TUI, όταν ο κάθε επώνυμος εχει ασυλία,οταν η Κως εχει τόσους ένστολους,που προκλητικά τσιφλικο-συμπεριφέρονται, όταν δεν έχει η τροχαία βενζίνη για τις απαραίτητες συχνές, πυκνές περιπολίες… κόβουμε κεφάλια..η γνωστή δικτατορία του Κέντρου,η απαίτηση να κλείσει το λιμάνι,η σχιζοφρένεια να μπορεί να βόσκει η ιερή αγελάδα σ έρημους δρόμους, όχημα όμως όχι.. αφού δεν μπορούμε να μετριάσουμε τους παραβάτες καμικάζι,μπεκρήδες,εξοδούχους, διασκεδάζοντες,τουρίστες, αφού δεν σταματάνε οι πρόσφυγες να έρχονται,αφού,αφού…κόβουμε κλήσεις και για μη χρήση προφυλακτικού.. άιντε περαστικά.

 56. Καταρχήν, θέλουν αυτοφώρω όσοι βάζουν καρέκλα, λόγω παράκωλησης δημοσίου δρόμου, αλλά και τα φαρμακεία το χουν ξεσκισει

  Πάω να παρκάρω… Βρίσκω είσοδο φαρμακείου,σε 30 σημεία της κω,.. Βέβαια ένα φαρμακείο που μόνο φάρμακα δεν βρίσκεις μόνο αντιληιακα, κρέμες προσώπου, με αλόη προφυλακτικά, με γεύση βανίλια, φράουλα, βιταμίνες, Βιάγκρα, και σου λένε απαγορεύεται το παρκάρισμα.γράψε καλύτερα SUPER MARKET, 3 φάρμακα ζήτησα και δεν τα είχανε.. Προφυλακτικά όμως με διάφορες γεύσεις είχανε ,. Πήρα στην ανάγκη .. Που ξέρεις για να ….. μερικούς …

 57. Μπορείτε να μου πείτε ποια οδός ήταν. ... Να δει αν ξαναβρεί καρέκλα..

  Παρακαλώ, όποιος ξέρει να μου πει, για να καταλάβει η κυρία ότι τι σημαίνει δημόσια οδός….

  • Εσύ έλα βγάλε την καρέκλα μου για να παρκάρεις και κλείσε μου την είσοδο του σπιτιού και άμα βρεις αμάξι να με χ…..! Για να δεις τι σημαίνει είσοδος σπιτιού.

  • Δηλαδή θα εφαρμόσεις αυτοδικία?Ρε πας καλά?Δεν έχεις τίποτα που να σου γεμίζει την άδεια σου ζωούλα

   και εθίζεσαι σε απειλές και τιμωρητικές διαθέσεις.Άκου,είμαστε ένα μπ….λο,άναρχη πόλη,όπως οι περισσότερες τουριστικές περιοχές..για να γίνουμε άναρχοι εφαρμόστηκαν εντελώς συμφεροντολογικά μέτρα.Έγιναν λάθη.Χωρίς να υπάρχει ένα πάρκιγκ επίσημο,οι περισσότεροι γινόμαστε άθελα μας καταληψίες,επειδή έχουμε λόγους επιβίωσης.Τι είναι αυτά που γράφετε?Το φαρμακείο μπορεί να πουλά αυτά που λέτε,αλλα έχει και φάρμακα που είναι απαραίτητα για την ίδια την ζωή.Υπάρχουν άνθρωποι που πανε να μετρήσουν το σάγχαρο,την πίεση.Πως πέφτετε τόσο χαμηλά?Εγώ πάρκαρα για να μετρηθεί μια υπερήλικη ξένη πριν μια εβδομάδα.

 58. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ.
  Μία μέρα ψάχνοντας να αφήσω κάπου και γω το αυτοκινητάκι μου, σταμάτησα πίσω από
  το αυτοκίνητο ενός παιδιού που εκείνη την ώρα βρισκόταν έξω από το όχημα του και προσπαθούσε
  μάταια να εξηγήσει στην κυριούλα να βγάλει την καρέκλα για να παρκάρει.Προσωπικά ντράπηκα εγώ για κείνη, και χωρίς να την ξέρω προσωπικά, για τα τόσο άσχημα λόγια που ξεστόμιζε στο νεαρό, και μπράβο του για την
  απίστευτη ηρεμία του.Απλά της εξηγούσε και κείνη τον έβριζε!ΝΤΡΟΠΗ.

 59. Σε γνωστό σουβλατζίδικο κάτω από την Μανδηλαρά, δύο «καλοφαγάδες» έχουν παρκάρει ανάποδα (μονόδρομος) στο δρομάκι που έρχεσαι από Μπουμπουλίνας. Στρίβουμε αριστερά τρία αυτοκίνητα μαζί και πέφτουμε επάνω τους.
  Στην παράκληση μας, τουλάχιστον εγώ ευγενικά, να τα απομακρύνουν για να περάσουμε, η απάντηση μιας κατόχου ήταν, σε 5 λεπτά ρε παιδιά !!! να πάρω τη παραγγελία και φύγαμε.
  Τα συμπεράσματα δικά σας.
  Όσο την στάθμευση, το έχω ξαναγράψει. Εκτός το πάρκινγκ και τα δύο χωράφια δίπλα στο θεατράκι, υπάρχει πάντα πολύς και άνετος χώρος πάνω από την Μακρυγιάννη, στην Δεληγιάννη και κάθετους δρόμους, λίγο περπάτημα δεν βλάπτει……………

 60. Στσ μαγαζιά επι Ελευθ.Βενιζέλου που επι χρόνια εχουν τα μηχανάκια που δεν χρησιμοποιούν αραγμένα μπροστά στα μαγαζιά για να κρατάνε το παρκίνκ γιατί δεν πηγαίνει η αστυνομία να δώσει κλήση;
  Νομίζουν οτι τους ανήκει και ο ώρος του πάρκινκ
  Ντροπή στους επιχειρηματίες.

 61. Γιατί ο άλλος που κραταει δυο θέσεις πάρκινγκ με χαλασμένο μηχανάκι, καφάσι και ταμπέλα; Μια μέρα παρκαρα πρωί και με περιμενε να φανώ ως το μεσημερι για να με στολίσει… Δυσκολεψα λέει την δουλεια τους στο μαγαζί γιατί δεν μπορούσαν να παρκαρουν το βανακι για να φορτώσουν – ξεφορτώσουν. Σαν δεν ντρεπομαστε. Δυο θεσεις κρατανε. Η μια θέση που κρατάνε είναι για το αμάξι του ενος που βαριέται να περπατήσει κι η αλλη υποτίθεται για το βανακι το οποίο πάμπολλες φορες είναι καβαλημενο στο πεζοδρόμιο. Και το θράσος απίστευτο. Κάτι πρέπει να γίνει με δαυτους γιατί το έχουν παραξηλωσει.

 62. Καταρχήν είστε γελοίοι όσοι γράφετε εναντίον της κοπέλας. Σεβαστείτε το γεγονός ότι είναι μωρομάνα όπως λέει και το δρομάκι όπως φαίνεται στην φωτογραφία φαίνεται μικρό και στενό. Ντροπή σας. Θα έπρεπε να σέβεστε λιγάκι. Αν ήταν για να παρκάρει το αυτοκίνητο της τότε θα ήταν λάθος, αλλά πρόκειται για μωρό. Όταν παρκάρουν κάτι επιτήδειοι με χαλασμένα μηχανάκια μες στη νύχτα και κλείνουν τους δρόμους για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους, τότε γιατί δεν μιλάτε? Όταν κλείνουν τους ποδηλατοδρόμους, γιατί δεν γράφετε κλήσεις? Όταν παρκάρουν τις λεγόμενες γουρούνες πάνω στο οδόστρωμα για να έχουν ελεύθερο χώρο για το μαγαζί τους, γιατί δεν μιλάτε? Όταν παρκάρουν σε πεζοδρόμιο γωνίας γιατί δεν μιλάτε? Δείτε λίγη ανθρωπιά, απάνθρωποι. Υστερα θέλετε να έχετε τουρισμό στο νησί. Το ίδιο συμβαίνει και με τους τουρίστες που αφήνουν χρήματα στο νησί.

 63. ΚΟΠΕΛΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΕΘΥΝΟ ΤΟΥ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 48 ΤΟΥ ΚΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΓΑΛΟΝΙΑ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΙΣΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ. ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΦΕΡΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΑΓΩ ΣΕ ….

 64. καλα στην Ελλαδα ζουμε ρε παιδια. αν ηταν γνωστος, μανα, αδελφος, φιλος και λοιποι συγγενείς τους θα ειχε διαγραφη. ο κ. πιπερης μονο παρεμβασεις για τα τροχαια ξερει να κανει τεελυταια που καθημερινα ακουμε και κατι. μηδενικη αστυνομευση υπαρχει. τα δε περιπολικα γυριζουν την πολη και πινουν φραπεδακι. καντε μια γυρα στα μπαρακια και θα καταλάβετε.

 65. Θερμά Συγχαρητήρια στην κοπέλα! ΜΠΡΑΒΟ που είχες το θάρρος να το κάνεις. ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν επιτήδειοι άνθρωποι που δεν σέβονται. Κάτι παρόμοιο μου συνέβη κι εμένα και απευθύνθηκα στον Εισαγγελέα. Βάλτους και στα κανάλια κρατικά και μη. Να βλέπουν κάποιοι την κατάντια τους.

 66. Κάποιοι αλήτες βγάζουν τις πινακίδες από τις οδούς (μαρμάρινες) και δεν λέτε τίποτα. Σχολιάζετε όλοι σούργελα μια ανυπεράσπιστη κοπέλα με μωρό. Αν είχατε όμως παιδεία δεν θα τα λέγατε.

 67. Κ. Παρασκευή λύση στο θέμα σου θα βρεις βγαίνοντας στα κανάλια να μιλήσεις για την κατάντια & την ξεφτίλα όλων αυτών που το «παίζουν» διευθυντές και αρμόδιοι. Εδώ βάζουν καρέκλες και σκαμπό επί της Βενιζέλου. Εδώ έχουν καταστρέψει όλη την πλακόστρωση περνώντας βαρέου τύπου οχήματα. Εδώ έχουν βγάλει τις τσιμεντένιες μπάλες που βάλανε για να παρκάρουν τα αυτοκίνητά τους πάνω στο πεζοδρόμιο. Αυτούς γιατί δεν τους γράφουν??? Τόσα τροχαία τελευταία και τόσα νέα παιδιά τα θύματα. Σταματάνε αυτοκίνητα στον επαρχιακό για έλεγχο κράνους, ζώνης, υψηλήτης ταχύτητας και λοιπών παραβάσεων?

 68. Να μαθουν καποιοι να παρκαρουν τα αυτοκίνητα τους και τα μηχανάκια τους σωστα. Κλεινουν πεζοδρομια και γωνιες και αντιμετωπιζουν πρόβλημα ατομα ΑΜΕΑ, μωρα και ηλικιωμένοι. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΜΩΡΟ, ΕΝΑΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ συνάνθρωπο. ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ. ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΠΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ. Την πόρτα του καθενός δεν την κλείνουν για ώρα έκτακτης ανάγκης. Εγώ είχα το ίδιο θέμα όταν ανέγειρα οικοδομή.

 69. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΓΥΡΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ.

 70. Αγαπητη αναγνωστρια, θα επρεπε καταρχήν ο τροχονόμος αστυνομικος να σας κανει υποδειξη προειδοποιηση και σημανση ότι κατι τετοιο βασει νομου απαγορευεται. θα πρεπει να ζητήσετε κανονικα ειδικη αδεια από την αστυνομια ή το δήμο λογω του ότι εχετε μωρο. Διαβαστε παρακάτω:
  Άρθρο 41 Ειδικού κανόνες για συνοδείες, πομπές και κίνηςη αμαξιδύων ατόμων με μειωμενη κινητικότητα ή βρεφών
  Για την κίνηση αμαξιδίων ατόμων με μειωμένη κινητικότητα, τα οποία προωθούνται από τους ίδιους ή τους συνοδους τους και αμαξιδίων βρεφών, επιτρέπεται να χρησιμοποιούνται τα πεζοδρόμια, οι πεζόδρομοι ή κατάλληλα ερείσματα.
  Απευθυνθείτε στον κ. Διευθυντη της Αστυνομιας ο οποιος γνωριζει τετοιου είδους θεματα και εχει την αναλογη ευαισθησια. Πιστευω θα βρειτε την λυση στο θεμα σας.

 71. Στη γειτονιά μου στην παλια πόλη ενας ενστολος παρκαρει συνεχως πανω στο πεζοδρομιο και βαζει τα 3 μηχανάκια του λοξα πανω στο οδόστρωμα για να βρισκει μερος για παρκάρισμα μολις σχολαει. Αυτό γινεται καθημερινα πρωί και βράδυ. Φεύγει 4 το πρωί και έρχεται το απόγευμα και κανει συγχρόνως και θόρυβο που τα μετακινει. Χωρια του ότι έχει βγαλει τις τσιμεντενιες μπαλες που εχει τοποθετησει ο Δημος. Γι’ αυτόν δεν ισχύει ο νόμος? Τα ηλεκτρικά ποδήλατα επιτρέπονται καλυμμενα με μαύρο μουσαμά πάνω στο οδόστρωμα? Δεν φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας. Δείτε το κύριε Πιπέρη.

 72. Κοπέλα μου στην Ελλάδα ζούμε και δεν βρίσκεις το δίκιο σου. Υπάρχουν παλιάνθρωποι μέσα στην κοινωνία. Είσαι νεαρή ακόμα κι έχεις να μάθεις πολλά. Λένε ύστερα για τους ξένους, τους τουρίστες, τα προμαζέματα. Όταν οι ίδιοι οι συμπατριώτες σου μιλάνε άσχημα. Παιδεία μηδέν, πολιτισμός μηδέν, αξιοπρέπεια μηδέν, συμπεριφορά μηδέν. Αστοιχείωτοι και ανεγκέφαλοι όπως έγραψε κάποιος άλλος αναγνώστης. Έναν Ιπποκράτη έβγαλε το νησί κι όλοι οι άλλοι είναι για τα μπάζα.

  • Γιατί είστε σε αυτό τον τόπο?γιατί δεν πάτε στον υπέροχο δικό σας τόπο?εμείς είμαστε για τα μπάζα …ενώ εσύ σέβεσαι και εκτιμάς τους ανθρώπους του τόπου που σε ταιζει..!!!!..μήπως εσύ εισαι ένας κομπλεξικος ανίκανος κακός άνθρωπος?η απλά ένα μπάζο?το σίγουρο είναι πως πρέπει επειγόντως να φύγεις…. Δεν σου πάει ο τόπος!!!και ακόμα πιο σίγουρο όπου πας θα βλέπεις μπάζα!!!γιατί αυτά είναι τα μάτια της ψυχης σου!!!

 73. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΕΥΓΕ ΣΤΗ ΚΟΠΕΛΑ!!!!! ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΝΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΕΦΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ. ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΤΟ SITE.

 74. Οι αστυνομικοί πρώτα απ’ όλα να αναθεωρήσουν τα βιβλιαράκια τους. Γιατί άλλα γράφουν για πρόστιμα και αλλά είναι στην πραγματικότητα. Δεν ισχύει πλέον ο νόμος ότι αν πληρώσει κάποιος μέσα στο 10ήμερο, είναι το ήμισυ του προστίμου. Αυτά αλήθεια ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ κ. Πιπέρη;

 75. Φταίει ο Δήμος με τις μελέτες που έκανε και τις πλακοστρώσεις. Τις έχουμε πληρώσει στα δημοτικά τέλη χρυσές.
  Θα πρέπει λοιπόν να δημιουργηθούν άμεσα πάρκινγκ δημόσια – ιδιωτικά όπως σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Να αποσυμφορηθεί επιτέλους η πόλη με τόσα αυτοκίνητα. Κάθε οικογένεια έχει τουλάχιστον 2-3. Στην Κω υπάρχουν τέτοιοι χώροι που εδώ και χρόνια μένουν μες στη βρωμιά (που λένε ότι ανήκουν στην αρχαιολ. υπηρεσία) και δεν τους εκμεταλλεύονται. Ας το δει σοβαρά η νέα Δημοτική Αρχή. Όταν είναι στενό το πεζοδρόμιο παλιοαγράμματοι θα κάνει κάποιος άλμα για να περάσει από το σπίτι του; Στη φωτο φαίνονται σκαλιά. Αν παρκάρουν σε όλο το οδόστρωμα επί της οδού και κλείσουν την είσοδο, πώς θα βγει ένας ηλικιωμένος, ένα μωρό, ένας ανήμπορος με μπαστούνι και λοιποί δημότες;
  Κι εγώ είμαι οδηγός με μαγαζί αλλά ξέρω να σέβομαι πρώτιστα τον συμπολίτη μου.

 76. Τα πρόστιμα θα πρέπει να επιβάλλονται σε όσους βρίζουν τα ΘΕΙΑ, Την Παναγία μας και τον Χριστό μας. Η Τροχαία σβήνει πρόστιμα και κλήσεις κι αυτό είναι αποδεδειγμένο. Σε γνωστούς, φίλους και κολλητούς. Εχεις μπάρμπα στην Κορώνη? Εχεις μέσο?

 77. Διαβάστε όλοι το Αρθρο 48 του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας τι λέει παρακάτω:
  Kατ’ εξαίρεση της διάταξης του Αρθρου 48, μπoρεί να επιτραπεί σε έκτακτες περιπτώσεις ή ζώνες μικρής κυκλοφορίας εντός κατοικημένων περιοχών, αν υπάρχει αρκετός χώρoς γι’ αυτό, η κατάληψη τμήματoς oδoύ με πρoσωρινές εγκαταστάσεις ή εμπόδια ύστερα από άδεια των Δημoτικών ή Koινoτικών Aρχών μετά γνώμη των αρμόδιων Aστυνoμικών Aρχών.
  Ζητήστε κυρία μου άδεια από τις Δημοτικές – Κοινοτικές Αρχές με τη σύμφωνη γνώμη των Αστυνομικών Αρχών. Αλλά λέτε ότι η μία υπηρεσία σας παραπέμπει στην άλλη. Γνωστό είναι το φαινόμενο. Μόνο δηλώσεις ξέρουν να κάνουν όλοι αυτοί που κάθονται σε μια διευθυντική καρέκλα και να βγαίνουν στα κανάλια.

 78. Nobody knows how difficult it is when you have a baby and wheelchair and shopping to carry to your house????? It’s impossible to park 10meters down the road, what do you take first? Shopping? Or child? You leave the child by themselves in the house? or in the car?NO!!! you need to park right outside , so you put a chair there so nobody takes your space, DO NONE OF YOU HAVE CHILDREN???

 79. paidia na kano mia apli erotisi egw meno grigoriou epsilon einai kentrikos dromos opos kseroume oli eixa enan sinban me mia ellininoamerikanida pou erxote mia fora fora ton xrono. apla peste mou an einai sosto auto pou tha rotiso exei mia apli gkarazoporta i opia perna pano apo to pezodromio dn exei kan no parkin dn exei apolitos tpt kai i tipisa pou eipe pos plironi forous kai exei dikioma na kanei oti thelei xoris na plirosi kan se dimo kai se troxaia einai paranomi nai i oxi?

 80. Ξέρω ποια είσαι και λες ψέμματα, την καρέκλα την βάζεις για να κρατάς θέση για αυτοκίνητο.
  Δεν είναι δικός σου ο δρόμος εκτός αν πληρώσεις ενοίκιο για τη θέση.
  Έχετε καταντήσει αηδία με τις καρέκλες.
  Εγώ όπου τις βρω θα σας τις σπάω και θα φωνάζω και την τροχαία εκείνη τη στιγμή.
  Για να περάσεις χρειάζονται μόνο 80cm όπως σε κάθε άνθρωπο, όχι 4.5 μέτρα που πιάνεις για να μπει το αυτοκίνητο.
  Ντροπή σου .

  • Χριστινα εσυ λες ψεματα. Την κυρια την γνωρίζω προσωπικα γιατι παρκαρω σε καθημερινη βαση εκει το αυτοκινητο μου λογω του ότι εχω μαγαζι με παπούτσια μεσα στην πολη. Με εχει παρακαλεσει πολλες φορες να το βαζω λιγο παραπανω από την πορτα της. Πραγματι υπαρχει μωρο με καροτσι. Λες αηδιες. Ουτε αυτοκινητο εχει, ουτε μηχανακι. Με ποδηλατο κυκλοφορει. Εσυ αν εχεις λιγοτερο από τα 80εκατοστα όπως λες, θα μπορουσες να βγεις από το σπιτι σου; Δεν νομιζω. Ντροπη σου γιατι πιθανον να εχεις και παιδια. Ο δρομος είναι για ολους όπως λες αλλα καποιοι πρεπει να σεβονται τους ηλικιωμένους με τη μαγκουρα, τους ΑΜΕΑ, τα μωρα. Μαθε να εισαι ανθρωπος πανω απ’ολα.

  • Σωπα ρε μπατσε που θα τις σπας.Κουραστηκες να περπατισεις 50 μετρα και εβαλες προστιμο.

 81. Για πείτε μου ρε παιδιά ,όλα τα εφαρμόζετε με το γράμμα του Νόμου εσείς,το Κράτος,οι Υπηρεσίες?

  και το γράμμα του Νόμου αφαιρεί την δυνατότητα της κρίσης?της εξαίρεσης?Και όταν υπάρχει το ενδεχόμενο λάθος κρίσης,κάποιας μικρής ή κτυπητής εξαίρεσης,φτάνουμε την τελειότητα..πιστεύετε ότι με χαράτσια και κεφαλικούς φόρους θα επιτευχθεί αποτέλεσμα?μείωση δυστυχημάτων δηλαδή? σε ένα Νησί με 120.000 κατοίκους-επισκέπτες,πόση είναι η δύναμη της Τροχαίας?και είναι πιστεύετε αρκετή?Υπάρχει επάρκεια ελέγχου σε σοβαρά περιστατικά,οπότε να μοιράζουμε πεντακοσάρες για συνετισμό στις απλές περιπτώσεις παράνομου Parking??Αυτά ούτε στην χούντα δεν γίνονταν..και ναι,βάλε πρόστιμο ,αλλά απ την στιγμή που αυτό εμπεριέχει τιμωρητική διάθεση,χάνεις το δίκιο σου σαν υπηρεσία.Και παράπονα υπάρχουν πολλά για άνιση μεταχείριση και παραβάσεις καθήκοντος.Θέλετε να τα σηκώσουμε ένα-ένα αλλά στο enikos.gr ας πούμε?

  • Κόψε τις βλακείες. Κάθε φορά που γράφει κάποιον η τροχαία, θυμάστε ότι υπάρχουν και χειρότερα. Όπως στο σχολείο που λέγαμε «δε μιλούσα μόνο εγώ κύριε!». Είσαι παράνομος, πλήρωνε πρόστιμο και μόκο. Και την καρέκλα βάλε την εκεί που ξέρεις. Ντροπή να χρησιμοποιείς το παιδί σου ως άλλοθι για να ενοχλείς τους άλλους.

   • Βλάκας είσαι και φαίνεσαι και έχω καταγγείλει ρατσιστική συμπεριφορά στον Εισαγγελέα των οργάνων της Τροχαίας

    κατά συμπολίτη εργαζόμενου νυχτερινού,που κάλεσε για το 100,για κλείσιμο ράμπας από τζιπ κακομαθημένου ντόπιου νεόπλουτου,ενώ το ξενοδοχείο που δούλευε είχε άτομο με κινητικά προβλήματα εκείνη την ημέρα,αφού δεν έγραψε καμία παράβαση,κάλεσε προκλητικά τον νυχτερινό για εξακρίβωση στοιχείων στο τμήμα!!!!Αυτά ούτε στη Χούντα δεν γίνονταν!!!Στο ξαναλέω υπάρχουν πολλά παράπονα για κατάχρηση εξουσίας και επιλεκτική μεταχείριση. Αν αρχίσουν όλοι να αναρτουν λάθος συμπεριφορές,τότε ίσως καταλάβεις γιατί απέτυχαν!!!!

    • Αυτό θέλει επίσημη καταγγελία επώνυμη. Ελπίζω αυτό να εννοείς ότι έκανες.

 82. Η ανεπάρκεια λόγω μικρής στελέχωσης ,φέρνει λάθος συμπεριφορές και επθιλεκτικές διακρίσεις.Πολλά παράπονα ,που έπρεπε να βιντεοσκοπούνται κατ εμέ.

 83. Σε καφέ πάλι, βάζουν κάγκελα μπεταρισμένα, για να μην μπουκάρουν με το αμάξι
  μεσα στο μαγαζί. Ακου να δείς.

 84. Απέναντι από το ταχυδρομείο έχει μόνιμα ένα ποδήλατο εκεί οι μπάτσοι δεν το βλέπουν

 85. Ο αντικαπνιστικός ακυρώθηκε απ τους ίδιους του ελεγκτές που προκλητικά δεν έγραφαν κανέναν επειδή κάπνιζαν και οι ίδιοι..αν παρακολουθησετε σε κάποια περιπολικά καπνίζουν μέσα, ούτε ένα γράψιμο για χρήση κινητού,αποτυχία πλήρης της τροχαίας νυχτερινής ανομίας,αλλα τώρα δείχνουν υπερβαλλοντα ζήλο σε δευτερεύουσας σημασίας παραπτώματα,που τέλος πάντων δεν είναι απ τις κύριες αιτίες δυστυχημάτων .

 86. ΚΑΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΑΓΑΖΙ …ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΞΥΛΙΝΗ ΠΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΛΕΕΙ. ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΦΑΣΙΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΊ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΩΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ: ΕΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΝ, ΝΑ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ. ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΜΠΟΧΑΛΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΚΙΑ, ΖΗΛΙΑ, ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΧΘΗΡΙΑ.

  • Και κάτι ακόμα να θυμάσαι οτι όλοι ξέρουμε πω κάποια προμαζέματα γιγαντώθηκαν και έγιναν βαρώνοι στο Νησι. πρώτα κλέβοντας τον πρώτο εργοδότη τους και μετα με την ομπρέλα της Αστυνομίας.Ολοι μα όλοι ξερουμε έναν- έναν…η διαφθορά στο νησι δεν εχει πάτο…γι αυτό δεν ασχολείται ων πια κανένας.. διαφθορά που ξεκινά από κάποιες υπηρεσίες στελεχομένες με προμαζέματα…ανεμοσκορπίσματα , τυχοδιώκτες…

    • Όταν η Αστυνομία έκλεινε τα ’80ς και ’90ς όλα τα μαγαζιά και άφηνε έναν ,που σ ένα μαγαζί του ήταν μέτοχος και αστυνομικός,πως να μην ‘προοδεύεσει’ ? αυτό γίνεται και τώρα..με διάφορους τρόπους και άλλους πρωταγωνιστές.Θες να το χοντρύνουμε λιγάκι?Μικρό μέρος είμαστε και όλοι ξέρουμε βλάκα,οπότε άσε τις προόδους,γιατί ακόμα και τώρα όλοι βλέπουν που πανε και τρώνε από πίτσα..μέχρι πρωινά !!! άντε βλάκα με περικεφαλαία…η διαφθορά στο Νησί είναι της τάξης Αφρικανικής Χώρας !!!!

    • ότι ‘κάποιοι’ ξέρουν πριν απ τους υπόλοιπους,πότε κατεβαίνει κλιμάκια για έλεγχο εργατικών παραβάσεων, κάποιοι ξέρουν πότε θα γίνει μέτρηση για ηχορύπανση,κάποιοι ξέρουν για ειδικά κλιμάκια που κατεβαίνουν στο Νησί,από πριν…όποια πέτρα και να σηκώσεις θα βρεις κάποιο επίορκο αστυνομικό,γι αυτό δεν προλαβαίνουν οι Εσωτερικές υποθέσεις.Τώρα θα γίνει ξανά πταίσμα η ηχορύπανση με Νόμο και θα διώκεταιο γι αυτόν ακριβώς τον λόγο..!!!
     Πανίβλακα ξεστραβώσου λίγο προμάζεμα.
     Οι εποχές που όλοι έτρωγαν κουτόχορτο πέρασε ανεπιστρεπτί.Εσύ ζεις στον γυάλινο κόσμο σου.
     https://www.zougla.gr/Greece/article/astinomiki-emplekonte-se-ipo8esis-diaf8oras

  • …χαρακτηρίζεις τους Κώους για κακία, ζήλια, μίσος, μοχθηρία, ενώ εσείς οι ‘Ελληνάρες’ (από τα άλλα μέρη της Ελλάδος) είστε μέσα στην τιμιότητα στην καλοσύνη, ηθικότητα και αγάπη…έτσι; Άιντε ‘Ελληνάρα’ ‘Τσολιά’…την ίδια νοοτροπία έχεις και εσύ!!!

 87. Άντε στο χωριό σου. Κομπλεξικό μπατσόνι είσαι σίγουρα
  Ρε Γιάννη δεν βλέπεις το οργανωμένο μπούλινγκ που κάνουν οι τεμπέληδες του ΑΤ Κω; Πως το επιτρέπεις;

 88. Τελικα πηρε και τις πινακίδες της καρεκλας η τροχαια;Καμαρια μου τελικα πως την εγραψαν;Δεν ηξερα ότι εχουν και αριθμο κυκλοφοριας οι καρεκλες.Μπραβο στην τροχαια .Λυσαμε και το μοναδικο πρόβλημα κυκλοφοριας στο νησι μας.Τωρα ας παρουν αδεια να ξεκουραστουν λιγο τα παιδια.

 89. Εγω περιμενα απο πισω απο το περιπολικο που εγραφε προστιμο στο αυτοκινητο που ηταν παρκαρισμενο πανω στον ποδηλατοδρομο στο ξενοδοχειο Αλεξαντρα της 31ης Μαρτιου και το ταξι δεν το γραφει που το παρκαρε παρακατω πανω στην στροφη του ποδηλατοδρομου να φαει την πιτσα του που εκει ειναι ολες βγαλμενες οι τσιμεντενιες μπαλες και παρκαρουν ολα τα ταξι καθε βραδυ το προσπερναει και φευγει θα εχουν ειδικη αδεια φαινεται τα ταξι να τρεχουν και να παρκαρουν οπου γουσταρουν…

 90. Τα προμαζεματα σας ….. όλους και σας έκαναν ανθρώπους ! Αφού είστε τεμπέληδες και κοπρόσκυλα καλά να πάθετε ! Τούρκοι και προμαζεματα έχουμε μαζέψει όλο το χρήμα ! Οοοο πως το ευχαριστιέμαι να μας βρίζετε και να μας ακουμπάτε να λεφτάκια σας μποχαλακια

 91. Κύριε Πιπέρη να τις περάσετε χειροπέδες την επόμενη φορά και να την οδηγήσετε στο μπουντρούμι.

 92. Όσοι πατούν ποδηλατόδρομο,να τιμωρούνται με δημόσιο λιθοβολισμό !!!

  Ακόμα και η διέλευση από πεζοπόρους να θεωρείται καταπάτηση,άρα να αντιμετωπίζονται Ποινικά κιόλας.Δεν μας πειράζει που All Inclussive έχουν καταλάβει χιλιόμετρα ακτογραμής,που με το έτσι θέλω έχουν κτίσει τριπλάσια τετραγωνικά απ αυτά που έχουν άδεια,ούτε για την καταπάτηση διπλανών εκτάσεων με κάθε απίθανο τρόπο.Ο ποδηλατόδρομος να είναι παντελώς ελεύθερος.

 93. Ειναι θεμα παιδιας και σεβασμου προς τους άλλους το να μην σκέφτεται το πως θα βγει ο αλλος απο το σπιτι του και έρχεται και παρκαρι γιατι ετσι του αρεσει μπροστα στην είσοδο του σπιτιού σου

 94. 1.000 άτομα,
  1.000 γνώμες (όσες και οι κ.τρυπές τους)
  Γιαυτό οι αρχαίοι Έλληνες το σκέφτηκαν έξυπνα το πράμα.
  Θέσπισαν κοινές αρχές, μια κοινή λογική νόμος.
  Υ.Γ. κ.τρυπες = κουμπότρυπες…

  • Θα σας τα πάρουμε όλα ρε και γη και ύδωρ όλαααα( γιατί; ) Ξέρεις γιατί ; Γιατί μπορούμε !!

   • Τίποτα δεν παίρνει κανείς μαζί του,όλα εδώ μένουν,όχι μόνο στην Κω αλλά παντού.

    Στον μάταιο τούτο κόσμο,μόνο την κακία παίρνεις μαζί,επειδή είναι άυλη και ‘έννοια’..τροφή για σκουλίκια γίνεσαι και όσα υλικά έφτιαξες θα τα φάνε άλλοι..Δεν πα να έφτιαξες 2-3 μαγαζιά,τα κόκκαλα σου και την μιζέρια σου θα πάρεις μαζί στον λάκκο προμάζεμα.Τίποτα άλλο δεν θα πάρεις μαζί σου.Όταν το καταλάβεις αυτό,ίσως αλλάξεις.Απλά η ιστορία θα λέει ότι μαζί με διεφθαρμένους αξιωματούχους και γλείφοντας ‘γαλόνια’ ,φτιάχθηκες,αλλά όλα είναι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.Από γη θα πάρεις καμιά δεκαριά φτιαριές και τα….. μου !!!!!!

 95. Αν κανετε μια βολτα εκει που παρκαρουν τα ΚΤΕΛ είναι πλακοστρωση και ο δρομος που ανεβαινεις για την πλατεια Διαγορα γραφει «ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ». Οπου υπαρχει πλακοστρωση λοιπον θα πρεπει να είναι υποχρεωτικα μονο για μονιμους κατοικους κι όχι για αυτοκινητα. Ειναι ένα ειδος πεζοδρομου.
  Μηνυμα προς τη Νεα Δημοτικη Αρχη: Παρακαλω πρωτο μελημα σας να φτιαξετε τις πλακοστρώσεις που χαλασανε από καποιους ανεγκέφαλους οδηγούς. Προστατεψτε πρώτιστα τον πολιτη που κινειται πεζος και με ποδηλατο.
  Αφήστε ολοι το αυτοκινητο. Χρησιμοποιείστε τα ποδαράκια σας για δουλειες μες στην πολη μας, παρτε το ποδηλατο για τα ψωνια σας κλπ. Ξεχασατε πως ηταν η Κως πριν χρονια; Μας εφαγε όμως ο νεοπλουτισμος …

 96. ΜΠΟΧΑΛΑΚΙΑ ΚΟΠΡΟΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΜΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ

  ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ !! Σας κατουραω όλους ! ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΕΔΩ !!! Ζήτω οι Αλβανοί οι Τούρκοι και τα Προμαζωματα που σας τα παίρνουν κάθε μέρα !

 97. Και καλά σου κάνανε !!! Και αλλά τόσα αν μπορούσαν !!
  Και εμείς έχουμε μωρό αλλά ΔΕΝ διαμαρτυρόμαστε που κάνουμε γύρο γύρο κάθε μεσημέρι για να βρούμε μια θέση. Δεν το κατάλαβα το νταηλίκι με τα καρεκλάκια και τα συναφή για τις θέσεις πάρκινγκ !!

 98. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΝΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΚΩ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΟΥΣ, ΤΙΣ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΣΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΑΜΕΑ, ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ.
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΜΑΖΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ. ΑΝ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΨΩΜΟΛΥΣΑΞΕΤΕ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΑΣ. Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2017 ΔΕΝ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΜΑ, ΕΝΑ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ.

 99. προς ολους τους κακους οδηγούς: Μαθατε τι εγινε στην Καβαλα το βράδυ της Πέμπτη που πέρασε; Μια ασύλληπτη τραγωδία για θέση πάρκινγκ στην Χρυσούπολη της Καβάλας.
  Ο γιός ήταν 43 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.
  Ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό έχει να κάνει με το που θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που .έπεσε νεκρός απο τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος.
  Ο χθεσινοβραδινός καυγάς ξεκίνησε όταν το ένα εκ των δύο θυμάτων, η άτυχη γυναίκα, βγήκε από το σπίτι της να πετάξει τα σκουπίδια. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο (ίσως για το σημείο που είχε παρκάρει ο γιός της το φορτηγό) είχε έντονη λογομαχία με τον δράστη. Στη συνέχεια η γυναίκα μαζί με τον γιό της πήγαν στο σπίτι του δράστη για να ζητήσουν εξηγήσεις και εκεί έγινε το κακό. Ο δράστης ήταν υπάλληλος του Δήμου Νέστου.

 100. αστυνομικε τροχονόμε μπατσο κανε μια βολτα στην οδο 25μαρτιου, στην παναγη τσαλδαρη, στην ελ.βενιζελου και θα καταλάβεις. κλεινουν μερα νυχτα τους ποδηλατοδρομους και δεν μπορούμε να κινηθούμε. ακομα και κοντα στο λιμεναρχειο. πού βρίσκονται όμως οι αστυνομικοι εκεινη την ωρα; πινουν το καφεδακι τους αραχτοι ή θαναι σε αδεια καλοκαιρινη λογω καυσωνα. ξυπνηστε βρε τσομπανακια …
  φτιαχτε τις πλακοστρώσεις μη σκοτωθουν ανθρωποι ανημποροι. οι δρομοι είναι σε κακη κατασταση.

 101. Να τελειωνει το θεμα.Το ολο προβλημα ειναι οτι ο καραβανας ειπε στους φιλους του τους μπατσους να τη γραψουν γιατι δεν μπορει ο ανθρωπος να περπατα 10 μετρα.Θελει να παρκαρει εξω απο την πορτα του.

 102. ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΟ , ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ IQ, KAI ΠΛΗΡΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΜΗ ΔΩΘΕΙ ΣΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ… ΚΑΛΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑ,,,, ΚΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙΑ,,

 103. Καλό θα ήταν πάντως κυρία μου να βγάλεις το θέμα στα κανάλια για να ταρακουνηθούν κάποιοι που πουλάνε πνεύμα αντιλογίας. Η προηγούμενη Δημοτική Αρχή είναι παντελώς αδιάφορη. Η νέα Δημοτική Αρχή που αναλαμβάνει καθήκοντα από τον Σεπτέμβρη, να δούμε τι ευαισθησία θα έχει σε τέτοιου είδους θέματα. Κάνε μια αίτηση στο Δήμο για να πάρεις διαγράμμιση αφού πρόκειται για μωρό παιδί.

 104. αληθεια βρε, τι πιστευετε; ότι με τα χαρατσια και τα προστιμα που δινετε θα αλλαξετε τουτο εδώ τον τοπο; θα επρεπε κανονικα η τροχαια να προειδοποιησει την εν λογω κυρια, να της κανει μια συσταση ώστε να μην επαναληφθεί το περιστατικο. τωρα το να σχολιαζουμε και να λεμε «καλα της εκανε» ή «κακα της εκανε», δειχνει το χαμηλο επιπεδο μερικων και κακια προς τους συμπολίτες μας. ας μην ειμαστε διαλλακτικοι και αντικειμενικοι σε καποια τοσο ευαίσθητα πραγματα.

 105. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΚΟΚ: ΑΡΘΡΟ 34
  2η παράγραφος: Η στάση ή στάθμευση οχήματος απαγορεύεται:
  Σε απόσταση πέντε (5) μέτρων από την τομή οικοδομικών γραμμών ή των νοητών προεκτάσεων αυτών. Τα σκαλοπάτια δεν είναι παράνομα, αλλά προέκταση των σπιτιών που βρίσκονται στην περιοχή.
  Άρα όσα οχήματα παρκάρουν εκεί είναι παράνομα. Ας το δει λοιπόν η ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
  Πού είναι ο Αντιδήμαρχος κ. Γερασκλής να δει το θέμα αυτό και με τις μεγάλες γωνίες που έχουν φτιαχτεί σε κάποια πεζοδρόμια επώνυμων???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ