ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Μπάγκι προσέκρουσε σε δέντρο σε στροφή στο δρόμο Σταυρού πέραμα – Μαστιχάρι (Στο νοσοκομείο οι δύο επιβαίνοντες)

7
10637

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τροχαίο ατύχημα με μπάγκι το οποίο βγήκε εκτός δρόμου και προσέκρουσε σε δέντρο με συνέπεια τον τραυματισμό των δύο επιβαινόντων τουριστών σημειώθηκε γύρω στις 11 και μισή το πρωί στο δρόμο Σταυρού πέραμα-Μαστιχάρι (στη στροφή, 100μ. πριν την διασταύρωση προς Νέπτουν).

Το ζευγάρι των δύο τραυματιών τουριστών διακομίστηκε στο Νοσοκομείο (ευτυχώς εκτός κινδύνου).

Το συμβάν έγινε αντιληπτό έγκαιρα από διερχόμενο οδηγό.

 

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να επέμβει άμεσα ο εισαγγελέας να τα απαγορεύσει επιτέλους αυτές τις σκοτοστρες γουρούνες μπαγκι κτλ… έλεος κάθε μέρα με αυτά τα τροχαία από τα συγκεκριμένα οχήματα.

    • Μπανανία η Ελλάς με την απαγόρευση που ψήφισε ο ΣφΥΡΙΖΑ για τις γουρούνες που με άλλη μια ανάποδη κ@λοτούμπα ανέστειλε την εκτέλεση της πετώντας το μπαλάκι στους νέους Δημάρχους… Τώρα ησύχασα, την εκτέλεση του νομού θα αναλάβει ο Τριώφλορος ΤΕΟ….

  2. Δυστυχώς και ο συγκεκριμένος αλλά και οι περισσότεροι τουρίστες που ενοικιαζουν γουρούνες και Buggy υπερεκτιμανε τον εαυτό τους και το παίζουν Hamilton.. Να το αποτέλεσμα λοιπόν.. Η θα απαγορευτούν, η θα μπουν όρια ταχύτητας max 60km/h για τα συγκεκριμένα οχήματα. Αλλά πως να πείσεις τους ενοικιαστές ότι αυτό είναι το σωστό? Μόνο με επιβολη του νόμου..

  3. Αριθμός Κυκλοφορίας Ε.............σήμερα απόγευμα,επικίνδυνη οδήγηση στην πόλη

    με 80 χλμ σίγουρα …στο νερό,

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ