Ρέθυμνο: Θρήνος για το Διονύση και την Χριστίνα που «έσβησαν» στην άσφαλτο (Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Παν/μίου)

0
4797

Θρήνος έχει ξεσπάσει στους κόλπους του Πανεπιστημίου Κρήτης για τον αναπάντεχο χαμό των δυο φοιτητών που ξεψύχησαν στην άσφαλτο μετά από τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου.

Φίλοι, συμφοιτητές και καθηγητές έχουν βυθιστεί στη θλίψη με την είδηση της απώλειας των δυο νέων. Σε βαρύ πένθος έχουν βυθιστεί οι οικογένειες των δυο παιδιών που σήμερα το πρωί έλαβαν τη μαύρη είδηση του θανάτου τους.

Ο 22χρονος Διονύσης Δαμασκος (από Κόρινθο) φοιτούσε στο τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ρέθυμνο, ενώ η 21χρονη Χριστίνα Ραφαηλία Χανή (από το Πυλί της Κω) στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας.

Οι δυο νέοι χάθηκαν σήμερα τα ξημερώματα όταν η μηχανή που οδηγούσε ο 21χρονος Διονύσης εξετράπη της πορείας της προσέκρουσε σε κράσπεδο με αποτέλεσμα τα δυο παιδιά που σύμφωνα με πληροφορίες  δεν φορούσαν κράνος να καταλήξουν στην άσφαλτο …

Η ανακοίνωση της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Κρήτης

H Πρυτανεία και η Σύγκλητος του Πανεπιστηµίου Κρήτης συµµετέχουν στο πένθος για την πρόωρη απώλεια του φοιτητή του Τµήµατος Φιλολογίας ∆ΙΟΝΥΣΙΟΥ ∆ΑΜΑΣΚΟΥ και της φοιτήτριας του Τµήµατος Ιστορίας & Αρχαιολογίας ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ- ΡΑΦΑΗΛΙΑΣ ΧΑΝΗ και εκφράζουν τα θερµά τους συλλυπητήρια στους οικείους των εκλιπόντων.

Τα τροχαία δυστυχήµατα διαρκώς αυξάνονται µε αποτέλεσµα καθηµερινά να θρηνούµε θύµατα, µεταξύ των οποίων συχνά νέους ανθρώπους. Σήµερα η πανεπιστηµιακή κοινότητα θρηνεί τους δύο φοιτητές που τόσο άδικα και πρόωρα έφυγαν από τη ζωή. Είναι υποχρέωση όλων να προστατεύσουµε τα παιδιά µας, το µέλλον αυτού του τόπου, και να µεριµνήσουµε ώστε να έχουν την κατάλληλη κυκλοφοριακή αγωγή.

φωτό από neakriti.gr

neakriti-news-image

 

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ