ΣΟΚ Νεαρός δικυκλιστής νεκρός σε τροχαίο στη Στυλίδα (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ Σκληρές εικόνες)

1
2455

Τραγωδία με το πρώτο φως της ημέρας.

Ένας νέος άνθρωπος 25 μόλις ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην παλιά εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης, μετα την Στυλίδα, προς τις Ράχες.

Λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί, στην ευθεία μετα την Στυλίδα,  ΙΧ συγκρούστηκε με το μηχανάκι με αποτέλεσμα ο 25χρονος δικυκλιστής να σκοτωθεί ακαριαία.

troxaiostylida10

Ο 64χρονος οδηγός του Ι.Χ. εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λαμίας. Ευτυχώς είναι σε καλή κατάσταση .

Σύμφωνα με πληροφορίες πήγαινε στις Ράχες όπου ήταν ψάλτης σε εκκλησία.

To ρεπορτάζ αναφέρει πως ο νεαρός επέστρεφε από τις Ράχες στην Στυλίδα, όπου ζούσε με την οικογένειά του, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Η είδηση του θανάτου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αφού ο 25χρονος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

troxaiostylida20

Προανακριση διενεργεί το Α.Τ. Στυλίδας.

troxaiostylida15

Ένας 25χρονος νεκρός, ένας 64χρονος τραυματισμένος στο νοσοκομείο της Λαμίας, δύο οχήματα κατεστραμμένα.

Ο τραγικός απολογισμός του δυστυχήματος που έγινε το πρωί στην παλιά εθνική οδό στον δρόμο Στυλίδας Ραχών κοντά στο κάμπινγκ Παράς.

Η ώρα ήταν περίπου 7 και 5 το πρωί το μηχανάκι που οδηγούσε ο 25χρονος από τη Στυλίδα κινούνταν από τις Ράχες προς τη Στυλίδα.

Στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας κινούνταν με το αυτοκίνητό του ένας 64χρονος άντρας.

troxaiostylida10

Ο 64χρονος που είναι εκπαιδευτικός, πήγαινε στις Ράχες για να ψάλλει στην εκκλησία. Τα δύο οχήματα  συγκρούστηκαν μετωπικά, το μηχανάκι του 25χρονου καρφώθηκε κάτω από ΙΧ και ο νεαρός σκοτώθηκε ακαριαία.

Σε κατάσταση σοκ ο 64χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο.

Λίγο αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Λαμίας όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

troxaiostylida16

«Κάνω αυτό τον δρόμο 25 χρόνια, δεν πρόλαβα να αντιδράσω», είπε λίγο αργότερα στο tvstar.gr, φανερά συντετριμμένος για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε.

Η είδηση του θανάτου του 25χρονου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία αφου ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός και εργαζόταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων στις Ράχες.

Προανάκριση για τους λόγους που οδήγησαν στο δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Στυλίδας.

Πηγή: tvstar.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλό παράδεισο Μητσακο ήσουν ένας από τους καλύτερους στην Στυλίδα να μας προσέχεις από ψηλά άγγελε μας. Εφυγες άδικα. Δεν πρόλαβες να χαρείς τίποτα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ