ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016…!!!! (Φωτο-ρεπορτάζ Μ. Γκρόγκου – Β. Γεωργιόπουλος)

1
345

Ρεπορτάζ: Της Μαριάννας Αδάμ Γκρόγκου

Φωτογραφίες: Του Βασιλείου Δημ. Γεωργιόπουλου

Η ανάγκη για παρουσίαση, προώθηση και σύγκριση των νέων μοντέλων οχημάτων που διαθέτουν καινοτόμες τεχνολογίες και λαμπερό σχεδιασμό είχε ως

αποτέλεσμα την άμεση ενημέρωση των υποψήφιων αγοραστών και των φίλων των οχημάτων είτε αυτοκινήτων είτε μοτοσικλετών από την μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου στην Ελλάδα, την «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Η έκθεση θεσμός πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 22 έως 30 Οκτωβρίου 2016 στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ, στο γνωστό ως πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο της Αττικής. Κάθε χρόνο, η διοργάνωση αναβαθμίζει τον εκθεσιακό θεσμό, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι στην περσινή και την φετινή έκθεση οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 68.000.

Ένα ακόμα νέο στοιχείο, που ενίσχυσε το ενδιαφέρον για την Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», είναι το γεγονός ότι έχει προηγηθεί η Διεθνούς Κύρους Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού κατά το διάστημα από τις 1 έως 16 Οκτωβρίου 2016. Έτσι, οι αντιπροσωπείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, προγραμμάτισαν τα νέα μοντέλα που εμφανίστηκαν στο Παρίσι, να πραγματοποιήσουν την πανελλήνια πρεμιέρα τους στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016». Στην έκθεση συμμετείχε η συντριπτική πλειοψηφία των εταιρειών που εκπροσωπούν στην Ελλάδα τις δημοφιλείς αυτοκινητοβιομηχανίες. Επίσης, υπήρχαν προϊόντα, τα οποία είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και συντήρησή τους.

Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» δόθηκε επιπλέον η δυνατότητα στους επισκέπτες να οδηγήσουν περισσότερα μοντέλα στα προγραμματισμένα test drive, να δουν και να επεξεργαστούν νέα μοντέλα, αλλά και συλλεκτικά παλιά μοντέλα αυτοκινήτου και μοτοσικλετών. Στην φετινή διοργάνωση, η προσθήκη επιπλέον 2.500 τ. μ. εκθεσιακού εσωτερικού χώρου αναβάθμισε την συνολική εικόνα της έκθεσης και έδωσε ξεχωριστή λάμψη, αλλά και την δυνατότητα συμμετοχής περισσοτέρων εισαγωγέων αντιπροσώπων. Μάλιστα, οι πολλαπλές χορηγίες και αιγίδες, της φετινής διοργάνωσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», ήταν όπως πάντα σημείο αναφοράς.

Ο φωτογραφικός φακός της έγκυρης ενημερωτικής σελίδας «ΠΛΑΤΥ – ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.» βρέθηκε στην μοναδική και μεγαλύτερη έκθεση αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και ψυχή της έκθεσης αυτής είναι ο διοργανωτής εκθέσεων και λάτρης των αυτοκινήτων ο πασίγνωστος δημοσιογράφος Άρης Γαλανόπουλος, και σας παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα τα νέα εντυπωσιακά και πανάκριβα για πολλούς μοντέλα αυτοκινήτου, ώστε οι καλοί μας φίλοι, αναγνώστες και συντοπίτες μας να ταξιδέψουν χιλιόμετρα με αυτά στα όνειρα τους.

Ευχόμαστε από καρδιάς στους μικρούς και μεγάλους φίλους του αυτοκινήτου όμορφα και ονειρεμένα ταξίδια με καλούς δρόμους…..!!!

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους για να τις δείτε κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο : …..!!!
 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πολύ ωραίο ρεπορτάζ κατατοπιστικοτατο κ το φωτογραφικό υλικό πολύ καλό μπράβο στο κύριο γεωργιοπουλο για τα μοντέλα που φωτογράφισε έμψυχα κ άψυχα ……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ