Fourquez – αγκώνες κάτω στα Μέγαρα! Εκπληκτικό στιλ & ταχύτητα από τον μικρό αγωνιζόμενο (Pics)

0
691

Εκπληκτικό στιλ & ταχύτητα από τον μικρό αγωνιζόμενο

Πρόσφατα βρεθήκαμε στο Αυτοκινητοδρόμιο Μεγάρων για να φωτογραφήσουμε μια μοτοσυκλέτα δοκιμής, και εκεί βρήκαμε τον απίθανο Σπύρο Μάριο Φουρθιώτη, τον γνωστό μας Fourquez, να ξύνει αγκώνες με τη μοτοσυκλέτα της Ohvale! Ταλέντο, στιλ, ταχύτητα.

fourquez bikeit 1

Τον Σπύρο Μάριο τον έχουμε φωτογραφήσει πολλές φορές σε αγώνες MiniGP, ενώ λόγω στιλ αλλά και αγριεμένου βλέμματος μέσα από το κράνος μας τραβάει αμέσως την προσοχή. Είναι φυσικό να στρέφεις την κάμερα σου σε έναν αναβάτη που στρίβει με όσα έρχεται, με άψογο στιλ και με ύφος «θα σας πιω το αίμα»!

fourquez bikeit 10

Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για ένα παιδί ακόμα! Το μέλλον ανήκει σε παιδιά σαν τον Σπύρο Μάριο, και εμείς θέλουμε με αυτή την ευκαιρία να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του, τον Μεθόδιο, τόσο για τη σεμνή και μετρημένη παρουσία του στις πίστες και την αμέριστη υποστήριξή του στο παιδί του, όσο και για το δώρο που έκανε στο BIKEIT, για τη χορηγία επικοινωνίας μας.

fourquez2

Δεν είναι απλά σπάνιο αυτές τις μέρες να ακούμε «ευχαριστώ» από έναν αγωνιζόμενο, ή από τον πατέρα του, είναι εντελώς πρωτάκουστο μιας και πολλοί πιστεύουν πως το BIKEIT ως μέσο ενημέρωσης είναι υποχρεωμένο να παρέχει φωτογραφική κάλυψη και δημοσίευση δελτίων τύπου ανεξαιρέτως.

fourquez bikeit 9

Ευχαριστούμε Μεθόδιε, και ευχόμαστε ότι καλύτερο για το μέλλον του Σπύρου Μάριου. Θα είμαστε πάντα δίπλα σας.

Η ομάδα του BIKEIT.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ