ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Παρκάρισμα χωρίς σχόλια στο «πάρκινγκ» της Γρηγορίου Ε’

13
3428

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Παρκάρισμα χωρίς σχόλια στο «πάρκινγκ» της Γρηγορίου Ε’

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αφού έχουν βγάλει όλα τα πάρκινγκ που να παρκάρει ο άνθρωπος..καλα έκανε..απο την στιγμή που ο δήμος έχει κάνει πολεμο στα αυτοκίνητα και έχει βάλει παντού μπάρες σε όλο το κέντρο και εξαφάνισε και 2 πάρκινγκ το ένα εκεί που μια φορά τον χρόνο γιορτάζουν το παζάρι (μάλλον για αυτό το έκαναν για το παζάρι..)
    Και στη μαρίνα που από εκεί το εξαφάνισαν.. και ένα τρίτο.. δεν υπάρχει ούτε διγμα πάρκινγκ έχει να πέσει λουκέτο στα μαγαζιά..και φταίνε τα πάρκινγκ που δεν έχουμε να παρκάρουμε πουθενά. Οι ιταλοί μια χαρά τα έφτιαξαν

    • Διότι τότε και με αυτή τη λογική (?) θα μπορούσε ο καθένας να αφήνει το αμάξι του όπου γουστάρει. π.χ. στην πλατ. Ελευθερίας, στη Βασ. Παύλου, ή έξω από την πόρτα του καθενός.

  2. Ρε παιδιά, μπας και του έμεινε εκει το αμαξι του ανθρώπου; τέτοιο παρκάρισμα και να θες δεν το κανεις….

  3. Γέμισε ο κόσμος με Εισαγγελείς και Δημόσιους τιμωρούς.Άλλο ένα παράδοξο της Ελληνικής Κρίσης.

    Αναγνώστη μου άγνωστε,ανώνυμε γιατί δεν πήρες τη Δημοτική Αστυνομία,μόνο πίσω απ την ανωνυμία σου,δημοσιεύεις σε φόρουμ,λάθος κατά τα άλλα παρκάρισμα?Δεν λύνεται έτσι με φωτο-αναρτήσεις το θέμα της κακής νοοτροπίας,καταρχήν πιο λάθος καταντάς εσύ με αναρτήσεις ‘κατιναριού’….και που το είδαμε,τι έγινε,έβαλε μυαλό νομίζεις ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ