“Ποκίνημα των Σφουγγαράδων” όπως τα κατέγραψε με drone ο Μιχάλης Μελάς Πρόεδρος Καλυμνιακής Αδελφότητας NSW (Σίδνεϊ)(video)

0
4792

Ένα πανέμορφο video που επιμελήθηκε ο Μιχάλης Μελάς Πρόεδρος Καλυμνιακής Αδελφότητας NSW (Σίδνεϊ) με στιγμιότυπα από την αναβίωση του “Ποκινήματος των Σφουγγαράδων” , στις 2 Αυγούστου 2023 , όπως τα κατέγραψε με drone.

Ο Μιχάλης Μελάς, σε μήνυμα του προς το Έπαρχο Μανώλη Μουσελλή, αναφέρει:

Πέμ, 21 Μαρ 2024

Κύριε Έπαρχε,

Ελπίζω αυτό το μήνυμα να σας βρει με υγεία.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κάλυμνο το καλοκαίρι του 2023, όταν μου προσφέρατε ευγενικά τον πολύτιμο χρόνο σας για να με συναντήσετε, είχα την ευκαιρία να τραβήξω μερικά βίντεο με drone από το νησί μας. Κατά σύμπτωση, η πρώτη μου βιντεοσκόπηση τραβήχτηκε την πρώτη μου νύχτα στην Κάλυμνο, την αξέχαστη βραδιά της εκδήλωσης του Ποκινήματος των Σφουγγαράδων.

Με φιλία και σεβασμό σας προσφέρω το μονταρισμένο βίντεο της εκδήλωσης, συνοδευόμενο με παραδοσιακή μουσική (καθώς το drone μου δεν καταγράφει ζωντανό ήχο).

Και πάλι, συγχαρητήρια σε εσάς και σε όλους όσους συμμετέχετε στην υλοποίηση μιας τόσο σημαντικής και επιτυχημένης πολιτιστικής πρωτοβουλίας που ελπίζω να επαναληφθεί στο μέλλον.

Καλή Σαρακοστή.

Μιχάλης Μελάς

Πρόεδρος της Καλυμνιακής Αδελφότητας NSW (Σίδνεϊ)

Δείτε το video που επιμελήθηκε ο Μιχάλης Μελάς.

πηγή:΅kalymnosnews.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ