O εκ Νισύρου καθηγητής Στάθης Καλύβας είναι ο νέος πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού «Σταύρος Νιάρχος»!

1
6836

Ο γνωστός καθηγητής της Οξφόρδης, κ. Στάθης Καλύβας, με καταγωγή από τη Νισύρο, είναι ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ)!

Το παραπάνω έκανε γνωστό ο Σύλλογος Νισυρίων, «Πορφυρίς», έπειτα από σχετική ανακοίνωση της Εταιρίας Νισυριακών Μελετών, της οποίας άλλωστε ο καθηγητής είναι και μέλος:

Αναφέρει, στη σχετική ανακοίνωσή της, η Εταιρία Νισυριακών Μελετών:

«Η Εταιρία Νισυριακών Μελετών, με συναισθήματα χαράς και ικανοποιήσεως συγχαίρει τον διακεκριμένο επιστήμονα , καθηγητή, κάτοχο της έδρας Gladston στο πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μέλος της Αμερικάνικής και της Βρετονικής Ακαδημίας επιστημών, αλλά και μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής της Εταιρείας μας, Στάθη Νικολάου Καλύβα, για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Η νέα αυτή διάκριση του πολυγραφότατου και πολυβραβευμένου συγγραφέα και αρθρογράφου συμπατριώτη μας καθηγητού, επιβεβαιώνει την διεθνή καταξίωσή του ως επιστήμονος και ταυτόχρονα τιμά την πατρίδα μας Νίσυρο αλλά και την Εταιρεία μας.

Ευχόμεθα στον αγαπητό Στάθη κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα και πάντα νέες διακρίσεις και επιτυχίες».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ