Κοντά στους Απόδημους Καλυμνίους του Campbell Ohio ο Μητροπολίτης Παϊσιος, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μ.Μουσελλής και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ι.Μαστροκούκος

0
2167

Ομογένεια: Στο Campbell Ohio των ΗΠΑ ο Μητροπολίτης κ.κ. Παϊσιος, ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος

ΓΡΑΦΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΧΑΛΚΙΤΗ

Στο Campbell Ohio των ΗΠΑ βρίσκονται από την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 ο Μητροπολίτης Λέρου, Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παϊσιος, ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής και ο νεοεκλεγμένος Δήμαρχος Γιάννης Μαστροκούκος. Έφυγαν από την Κάλυμνο το περασμένο Σάββατο ανταποκρινόμενοι θετικά στην πρόσκληση του Προέδρου της Παγκαλυμνιακής Αμερικής και Προέδρου του Συλλόγου Καλυμνίων του Κέμπελ Οχάϊο, Νικόλα Καλουρή και μελών του Συλλόγου, για να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο των 100 χρόνων ίδρυσης του Kalymnian Society «Prodromos» of Campbell, Ohio.

Ο Έπαρχος κ. Μανώλης Μουσελλής με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, δημοσιοποίησε φωτογραφίες από όμορφες στιγμές με τους ομογενείς μας και έγραψε τα παρακάτω:

“Προσκεκλημένοι του Συλλόγου Καλυμνίων Campbell Ohio για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του. Ένας ιστορικός σύλλογος ομογενών που έχει πρoσφέρει τα μέγιστα στα μέλη του αλλά και στην ιδιαιτέρα μικρή μας πατρίδα, την Κάλυμνο. Τους ευχαριστούμε θερμά για ότι έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Εδώ στο Cambell Ohio, μια μικρή πόλη με μεγάλη καρδιά, οι Καλύμνιοι είναι αυτοί που της δίνουν τους παλμούς της ζωντάνιας. Φυλάτουν παραδόσεις, ήθη, έθιμα, γλώσσα και θρησκεία γιατί αυτά αποτελούν τους κρίκους που τους ενώνουν για να μπορούν να επιβιώσουν στην μακρινή ήπειρο. Μια τακτική αποτελεσματική στο διάβα των δεκαετιών”.

Πηγή: https://news-politics.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ