“Έφυγε” από τη ζωή ο Δρόσος Τηλιακός (Πιρλάϊ) στο Τάρπον Σπρίνγκς

0
8821

“Έφυγε” από τη ζωή ο Δρόσος Τηλιακός (Πιρλάϊ) σε ηλικία 79 χρονών στο Τάρπον Σπρίνγκς όπου ζούσε με την οικογένεια του.Ο Δρόσος Τηλιακός γνωστός με το παρωνύμιο Πιρλάϊ, βρήκε τραγικό θάνατο όταν την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 στην προσπάθεια να ανάψει κάποια φωτιά, υπέστη σοβαρά εγκαύματα σε όλο το σώμα. Μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο ,δυστυχώς όμως δεν άντεξε και εξέπνευσε την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023.

Ο Δρόσος Τηλιακός του Ιωάννη γεννήθηκε στην Γάζα της Παλαιστίνης το έτος 1944, όπου είχαν καταφύγει ως πρόσφυγες οι γονείς του . Επέστρεψε στην Κάλυμνο και σε ηλικία 16 ετών ναυτολογήθηκε σε ποντοπόρο πλοίο και φτάνοντας στην Αμερική ,παρέμεινε εκεί. Αρχικά στη Νέα Υόρκη και στη συνέχεια στο Οχάϊο. Τελικά εγκαταστάθηκε στο Τάρπον Σπρίνγκς όπου δραστηριοποιήθηκε και δημιούργησε μία μεγάλη πετυχημένη Εταιρεία επισκευής-συντήρησης γεφυριών.

Με τη σύζυγο του Αθηνά Στάμου, δημιούργησαν οικογένεια και απέκτησαν 4 παιδιά, το Γιάννη ,τη Νίκη, τη Σεβαστή και τον Περικλή (που έχει φύγει από τη ζωή). Επίσης και 9 εγγόνια.

Ο Δρόσος Τηλιακός, ήταν δραστήριος ,εργατικός, πετυχημένος επιχειρηματίας, αγαπητός, πρόθυμος να βοηθήσει, έδινε δουλειά σε πολλούς Καλύμνιους, γενναιόδωρος, ευχάριστος, εύθυμος τύπος, γλεντζές.

Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί στο Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου στο Τάρπον Σπρινγκσ το ερχόμενο Σάββατο 25 Νοεμβρίου.

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ