Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον Ύπατο Πρόεδρο της AHEPA Σ. Τσίβικο

0
4794

Συνάντηση Γ. Νικητιάδη με τον  Ύπατο Πρόεδρο της AHEPA Σ.Τσίβικο

Τα εθνικά θέματα, το Κυπριακό, οι απανωτές κρίσεις που πλήττουν τη χώρα και ζητήματα που απασχολούν τον απόδημο Ελληνισμό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης του βουλευτή Δωδεκανήσου και τ. υφυπουργού Πολιτισμού Τουρισμού Γιώργου Νικητιάδη με το νεοεκλεγέντα Ύπατο Πρόεδρο της AHEPA κ. Σάββα Τσίβικο.

Η συνάντηση έγινε το απόγευμα της Τρίτης 12 Σεπτεμβρίου και  πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα καθώς οι κ.κ Τσίβικος και Νικητιάδης γνωρίζονται αρκετά χρόνια και έχουν αναπτύξει φιλικότατες σχέσεις.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Νικητιάδης προέβη στην εξής δήλωση:

«Ο κ. Τσίβικος με την εκλογή του θα δώσει μία νέα πνοή στις δραστηριότητες της μεγαλύτερης οργάνωσης του Ελληνισμού στο εξωτερικό, της AHEPA. Σε αυτές τις δύσκολες περιόδους η μεγαλύτερη δυνατή δραστηριοποίηση των Ελλήνων του εξωτερικού, αποτελούν σημαντική βοήθεια στις κρίσεις που περνάει η χώρα. Μία από τις πρώτες ενέργειες μετά την εκλογή του ήταν η  ίδρυση ταμείου για τους πληγέντες από τις πυρκαγιές στην Ελλάδας.  Γνωρίζοντας τον κ. Τσίβικο από χρόνια, πιστεύω ότι αυτή η περίοδος θα αποδειχθεί μία από τις δημιουργικότερες και πλούσιες σε ενέργειες για την οργάνωση της AHEPA, καθώς θα έχει στο τιμόνι της ένα από τα πιο προβεβλημένα και δυναμικά στελέχη της ομογένειας με πολυποίκιλη δράση».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ