“‘Εφυγε” από τη ζωή στο Τορόντο του Καναδά ο Νικόλαος Χουρδάς

0
3940

Μία στενάχωρη είδηση από το Τορόντο του Καναδά, αφού όπως πληροφορηθήκαμε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022, άφησε την τελευταία του πνοή, ο Καλυμνιακής καταγωγής Νικόλαος Χουρδάς.

Ο Νικόλαος Χουρδάς γεννήθηκε στην Κάλυμνο και ήταν γιος του Μιχάλη και της Νίκης Χουρδά και σε μικρή ηλικία μετανάστευσε για πρώτη φορά στο Ντάργουιν της Αυστραλίας, το έτος 1965.

Μετά το γάμο του με την Κατερίνα Κάννη(αδελφή του πρώην βουλευτή Καναδά Γιάννη Κάννη) μετανάστευσαν και εγκαταστάθηκαν στο Τορόντο του Καναδά.

Στο Τορόντο ο Νικόλαος Χουρδάς εργάστηκε στην μεγάλη εταιρεία Chritie Biscuits.

O Νικόλαος Χουρδάς ήταν δραστήριος,εργατικός κοινωνικός,αγαπητός και πάντα πρόθυμος να βοηθήσει. Μαζί με την οικογένεια του Απόστολου Κάννη, ήταν οι ιδρυτές του Ναού τής Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Τορόντο Καναδά.

Σίγουρα θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στην οικογένεια του και στη σύζυγο του Κατερίνα.

Σε επικοινωνία με το kalymnos-news.gr ο κουνιάδος του εκλιπόντος Γιάννης Κάννης, μας άφησε το παρακάτω μήνυμα:

Ο Νίκος θα μου λείψει πολύ. Ο “Jonny’s μου”, όπως με έλεγε με την Αυστραλέζικη προφορά του, που ποτέ δεν την έχασε, γιατί για μένα ήταν ο αδελφός που δεν είχα.

Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένε μου Νίκο. Thank you for all the Memories. Τώρα θα γυρίσεις στη αγαπημένη σου Κάλυμνο για να μείνεις για πάντα. Καλό ταξίδι αδελφέ μου. Ξέρω ότι θα βρεθείς σε καλό τόπο.

πηγή: kalymnos-news.gr/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ