Η δικιά μας Άννα Σαρηγιάννη στο Λευκό Οίκο με Τραμπ και Αρχιεπίσκοπο Δημήτριο | Τραμπ: Ξέρετε τι γράφει το καπέλο; «κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά» (βίντεο + φωτό)

6
5777

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Η δικιά μας Άννα Σαρηγιάννη, η οποία κάνει πλέον διεθνή δημοσιογραφική καριέρα στις ΗΠΑ, κάλυψε σε απευθείας μετάδοση ως διαπιστευμένη Δημοσιογράφος της New Greek TV (NGTV)

την εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου με Τραμπ και Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο καθώς και στελέχη της Ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ.

I would like to say a great thank you … initially to the professional opportunities that have never been given to me, to the employers who let me go, to the employers who fired me, to the loved ones I did not match … all these led me here today. to the White House 🏡 ! nor in my craziest dream I imagined that I would make live broadcasting and that’s just the beginning!!! 🙏 #keepgoing #followyourdreams

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ… Αρχικά στις επαγγελματικές ευκαιρίες που δεν μου έχουν δοθεί ποτέ, στους εργοδότες που με άφησαν να πάω, στους εργοδότες που με απέλυσαν, στους αγαπημένους…. Όλα αυτά με οδήγησαν εδώ σήμερα. Στον λευκό οίκο 🏡! Ούτε στο πιο τρελό όνειρο μου φανταζόμουν ότι θα έκανα live μετάδοση και αυτό είναι μόνο η αρχή!!! 🙏 #keepgoing #followyourdreams
Η εικόνα ίσως περιέχει: την Anna Sarigianni, στέκεται

Τραμπ: Ξέρετε τι γράφει το καπέλο; «κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά» (βίντεο)

Σόου με ένα κόκκινο καπέλο έκανε ο Τραμπ στην εκδήλωση στο Λευκό Οίκο για την 25η Μαρτίου. Είπε πως οι ΗΠΑ διαμορφώθηκαν από τον ελληνικό πολιτισμό και έκανε αναφορές στον Όμηρο και τον Αριστοτέλη.

Στην επίδραση που είχε στις ΗΠΑ ο ελληνικός πολιτισμός, αναφέρθηκε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ μιλώντας σε εκδήλωση στο Λευκό Οίκο, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Αίσθηση προκάλεσε το ότι στην αρχή της ομιλίας του, σήκωσε ένα κόκκινο καπέλο που έγραφε «κάντε την Αμερική μεγάλη ξανά» και παραφράζοντας τις λέξεις είπε: «Ξέρετε τι γράφει; Ε; Κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά».

Συνεχίζοντας, ο Τραμπ μίλησε για την προσφορά του Ελλήνων από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα αναφερόμενος στον Όμηρο και στον Αριστοτέλη και στην μεγάλη συνεισφορά των αρχαίων Ελλήνων σε όλες τις επιστήμες. Αναφέρθηκε ειδικότερα στο αρχαίο ελληνικό ρητό ότι «το μυστικό της ευτυχίας είναι η ελευθερία, και το μυστικό της ελευθερίας είναι το κουράγιο».

«Οι ΗΠΑ έχουν βαθιά διαμορφωθεί από τον ελληνικό πολιτισμό» ανέφερε ο Πρόεδρος Τραμπ και πρόσθεσε: «ζείτε με τις αξίες που αποτελούν το θεμέλιο του μεγαλείου της Αμερικής, τιμάτε τη σκληρή δουλειά, αγαπάτε τις οικογένειές σας, εμπλουτίζετε τον πολιτισμό μας, αγκαλιάζετε το αμερικανικό όνειρο».

Περίπου 200 καλεσμένοι πέρασαν τους τέσσερις διαδοχικούς ελέγχους- με τους πράκτορες της μυστικής υπηρεσίας να παρακολουθούν διακριτικά κάθε κίνηση- και βρέθηκαν στα επιβλητικά σαλόνια της προεδρικής κατοικίας. Ελληνοαμερικανοί επιχειρηματίες και επιστήμονες ταξίδεψαν από κάθε γωνιά των ΗΠΑ, ενώ περίπου 15 ήταν οι καλεσμένοι από την Ελλάδα. Ολοι μαζί άκουσαν την ομιλία του Αμερικανού Προέδρου για την Ελλάδα, απόλαυσαν παραδοσιακούς χορούς και δοκίμασαν ελληνικές γεύσεις από τον πλούσιο μπουφέ.

Παραδοσιακοί χοροί στον Λευκό Οίκο

Ο ήχος του μπουζουκιού υποδεχόταν τους καλεσμένους

Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής ΔημήτριοΟ Ντόναλντ Τραμπ με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής Δημήτριο

Ο Αλέξανδρος Καρλούτσος με τον γιατρό Κώστα Πάντο και την δικηγόρο Ευαγγελία ΣφακιανούδηΟ Αλέξανδρος Καρλούτσος με τον γιατρό Κώστα Πάντο και την δικηγόρο Ευαγγελία Σφακιανούδη

Η Κατερίνα Παναγοπούλου με τον Γιάννη ΧορόζογλουΗ Κατερίνα Παναγοπούλου με τον Γιάννη Χορόζογλου

Ο γιατρός Στέφανος Χανδακάς και η Ελίνα ΣμπώκουΟ γιατρός Στέφανος Χανδακάς και η Ελίνα Σμπώκου

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΜIG Θανάσης Παπανικολάου με τη σύζυγό του Νατάσα ΖουρίδηΟ διευθύνων σύμβουλος της ΜIG Θανάσης Παπανικολάου με τη σύζυγό του Νατάσα Ζουρίδη

Ο Χάρης Θεοχάρης έξω από τον Λευκό ΟίκοΟ Χάρης Θεοχάρης έξω από τον Λευκό Οίκο

Ο ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων Γιώργος Σπανός με τη σύζυγό του Μαριάνθη και τον Κώστα ΜπιμπλήΟ ιδιοκτήτης πολυτελών ξενοδοχείων Γιώργος Σπανός με τη σύζυγό του Μαριάνθη και τον Κώστα Μπιμπλή

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με τον Γιώργο ΚουμουτσάκοΟ Αρχιεπίσκοπος Αμερικής με τον Γιώργο Κουμουτσάκο

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. «κάντε την Ελλάδα μεγάλη ξανά» έγραφε το καπέλο; Για την Αμερική το έγραφε!!! Ε, ρε δούλεμα που πέφτει!!

  2. Ο Βαλάντης δεν πήγε να πει κάνα τραγούδι στον Ντόναλντ Ντακ…εεε συγνώμη στον Ντόναλντ Τραμπ ήθελα να πω!

  3. Ο Βαλάντης δεν πήγε να πει κάνα τραγούδι στον Ντόναλντ Ντακ;…Εεε συγνώμη στον Ντόναλντ Τραμπ ήθελα να πω!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ