ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Η βασιλόπιτα της Ένωσης Κώων Αθήνας | Καταχειροκροτήθηκε η απερχόμενη Πρόεδρος Νινέττα Μανούση | Το Νέο ΔΣ

0
1203

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας, η τακτική Γενική Συνέλευση & η διενέργεια Αρχαιρεσιών για την χρονική περίοδο 2019-2022 της Ένωσης Κώων Αθηνών « Ο Ιπποκράτης».

Σε κλίμα συγκίνησης, η Πρόεδρος της Ένωσης Νινέττα Ν. Μανούση παρουσίασε τις δράσεις της Ένωσης για την χρονική περίοδο 2016 -2019, μέσα από ένα βίντεο που ετοίμασε η ίδια και προβλήθηκε στα μέλη της Παροικίας. Η Πρόεδρος, εκ μέρους του ΔΣ, ευχαρίστησε τα μέλη της Παροικίας για την ενεργό δυναμική παρουσία τους και στήριξη στις εκδηλώσεις του συλλόγου. Ο Δικηγόρος κ. Κώστας Κουτσαντώνης της προσέφερε ανθοδέσμη, ως ένα «ευχαριστώ» για την συμβολή της στην Ένωση.

Ακολούθησε το κόψιμο της βασιλόπιτας, με τυχερό τον Τέλη Παυλίδη, ο οποίος παρέλαβε ένα συμβολικό δώρο φτιαγμένο από την Αντιπρόεδρο Λουκία Ζερβάνου, η οποία καταχειροκροτήθηκε για την δράση της και την άψογη και στενή συνεργασία της, με την Νινέττα Ν. Μανούση.

Ακολούθησε η συγκρότηση της εφορευτικής επιτροπής με προεδρεύοντα τον Δικηγόρο κ. Κώστα Κουτσαντώνη, ο οποίος διεξήγαγε επιτυχώς την εκλογική διαδικασία.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, που προέκυψε μετά την εκλογική διαδικασία σύμφωνα με τις ψήφους προτίμησης είναι:

  • Λουκία Ζερβάνου

  • Ειρήνη Σβύνου – Κοπάδη

  • Καραντώνη Αντωνία

  • Δημήτρης Καλλούδης

  • Πέτρος Καλλούδης

  • Γιώργος Μαθιουδάκης

  • Φωτεινή Ηλιάδου

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου θα συνεδριάσουν εντός 10 ημερών για να συγκροτηθεί σε σώμα το ΔΣ, σύμφωνα με όσα προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν πολλά παλαιά μέλη του συλλόγου, ενδεικτικά Φρ. Βαγιανού, Μ. Αλεξανδρίδου Μ. Φάκκος, Ζ. Διαμαντοπούλου, Μ. Χαματζόγλου, Σέβη Παρβέρη- Κουτσαντώνη κ.ά. Οι καθηγητές Π. Νούτσος και Α. Κουτσουράδης, ο Ιατρός Γ. Κοπάδης, οι επίτιμοι Πρόεδροι της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων Φ. Καλλούδης και Λίνα Καστανού, η Τζ. Κρεμαστινού, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, Γ. Φραγκούλης, ο Ψυχίατρος και Αντιπρόεδρος του ΔΙΙΚΩ Νίκος Στ. Μανούσης και πολλά ακόμα επίλεκτα μέλη της Ένωσης.

Κλείνοντας, ως απερχόμενη Πρόεδρος, θα ήθελα να απευθύνω ένα μεγάλο δημόσιο ευχαριστώ για την συνεργασία και την στήριξη των δράσεων της Ένωσης για την χρονική περίοδο 2016-2019. Με εκτίμηση, Νινέττα Ν. Μανούση.

Εκ μέρους του απερχόμενου ΔΣ

Νινέττα Μανούση Μαργιάννα Χαματζόγλου

Πρόεδρος Γενική Γραμματέας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ