Ολοστρόγγυλα και μονοκόμματα…. (& ο Άγιος Ονούφριος να βάλει το χέρι του)

31
2406

 Τη μία το στραπάτσο με την κατάρρευση του ΧΥΤΑ. Την άλλη τα συσσωρευμένα και διαρκώς διογκούμενα προβλήματα της καθημερινότητας, σε όλο το μήκος και πλάτος του νησιού. Τώρα ήρθε να προστεθεί και  άλλο ένα σοβαρότατο ζήτημα, με την επιστροφή από τον επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου των ενταλμάτων πληρωμής του προσωπικού  για ΔΗΡΑΣ-ΔΟΠΑΒΣ.
Με άλλα λόγια η… εκδίκηση της πρώην δημοτικής αρχής, είναι εδώ.

Αν ανατρέξουμε με μια πρόχειρη ματιά στην προηγούμενη τετραετία, θα θυμηθούμε ότι ακριβώς για αυτά τα θέματα κατηγορούσαν οι τωρινοί τους πρώην:
-* Για την καταστροφή στον ΧΥΤΑ -τότε ήταν από φωτιά- συγκαλώντας μάλιστα και έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο όλη η τότε μειοψηφία για να καταγγείλουν τη στάση και τις ευθύνες της  πλειοψηφίας.
* Για τους χάλια δρόμους, την προβληματική καθαριότητα και τη γενικότερη μίζερη εικόνα στη διαχείριση της καθημερινότητας, παρά τη φιλότιμη προσπάθεια τότε -όπως και τώρα- κάποιων ανθρώπων που τρέχανε/τρέχουν, αλλά δεν φτάνουν…
* Για την επιστροφή των ενταλμάτων πληρωμής του προσωπικού του ΔΗΡΑΣ (που τώρα προστέθηκε και ο ΔΟΠΑΒΣ) και τις διαρκείς επιστροφές αποφάσεων του Δημ. Συμβουλίου από την Αποκεντρωμένη κατηγορώντας την τότε πλειοψηφία ότι δεν λειτουργούσε νομότυπα  (τι μας θυμίζει…) και που την πληρώνουν δυστυχώς οι υπάλληλοι    (οσονούπω ανακοινώνεται και η απόφαση του δικαστηρίου για τους 13 και τότε… θα χτυπήσουν όλες οι καμπάνες της πόλης).
* Για τη Ryanair και τις εταιρείες χαμηλού κόστους, τα είπαμε τα ξανάπαμε (τίποτα, φωνή βοώντος εν τη ερήμω…)
Το μεταναστευτικό (για καλή τύχη του νησιού) ηρέμησε κάπως, οπότε η ανάγκη να «χαμηλώσει τον αμανέ» η δημοτική αρχή έρχεται… εκ των πραγμάτων.
Εξού και οι δηλώσεις συνεργασίας με Η. Καματερό  (την 25η Μαρτίου) να πάνε από κοινού (Καματερός-Κυρίτσης) στον αρμόδιο γενικό γραμματέα του Υπ.Εσ. για τον ΧΥΤΑ.
Εξού και η συνεργασία του δημάρχου με τον Περιφερειάρχη (που κι αυτός τα ‘χει σκούρα με τόσες αποχωρήσεις συμβούλων και με συσσωρευμένη δυσαρέσκεια στην Κω) μεγαλοβδομαδιάτικα: Αστική συγκοινωνία που ήταν προεκλογική δέσμευση, χάλια οδικό δίκτυο  κλπ θέματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσουν από κοινού -και κακώς μέχρι τώρα κρατούσαν μανιάτικο ο ένας στον άλλο,  για δικούς τους λόγους- δεν μπορούν να περιμένουν. Όπως για παράδειγμα το νέο Λύκειο στο Ζηπάρι που αν ο δήμαρχος δεν φανεί συνεπής στις δεσμεύσεις του  (οι μεγαλοστομίες σε τέτοια θέματα δεν συγχωρούνται) για τον Σεπτέμβριο, θα βρει τους γονείς (που είχε μαζί του στο μεταναστευτικό) απέναντι… (Όπως έγινε με τους ταξιτζήδες που ξεσηκώθηκαν εναντίον του Μητσοτάκη και τώρα τρέχουν με Καματερό στα Υπουργεία).
Ευτυχώς, δυστυχώς ή συντυχώς (όπως το βλέπει καθένας) οι ψηφοφόροι τη σήμερον ημέρα είναι πολύ απαιτητικοί και δεν χαρίζονται – όπως έχουμε ξαναγράψει, σχολιάζοντας κατά το πρόσφατο ή απώτερο παρελθόν ανατρεπτικά εκλογικά αποτελέσματα- ας το έχουν αυτό υπόψη οι πολιτικοί μας ταγοί, είτε είναι στο δήμο, είτε στην περιφέρεια, είτε στη βουλή.

* Με την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε τον φίλο Μάνο Θεοδωρίδη για την τιμή που μας επεφύλαξε να μας συμπεριλάβει στην καλοπροαίρετη κριτική του (ο ενικός στην προκειμένη περίπτωση  δεν σημαίνει έλλειψη σεβασμού, αντιθέτως δείχνει και από την πλευρά μας αγάπη και εκτίμηση.  Αυτό που έχει πετύχει με την πολύχρονη ενασχόληση του με τα κοινά,  να τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα μικροί-μεγάλοι, όπως συνέβαινε με τον ‘Αντρέα’ και άλλες γνωστές προσωπικότητες, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά).
Και επειδή μας ζητάει να μην είμαστε τόσο ολοστρόγγυλοι στις απόψεις μας, ας γίνουμε και λίγο λοξοί (ή μονοκόμματοι) ελπίζοντας να βοηθήσει ο Άγιος Ονούφριος  (κι εμείς θα φροντίσουμε να καλύψουμε το πανηγύρι του) στο νέο πλουραλιστικό βήμα που απέκτησε τελευταία, να μπορέσει να βρει- από την πηγή πλέον- τι απέγινε εκείνο το περιβόητο βιβλιάριο για την Άμυνα -που ο ίδιος είχε καταγγείλει προεκλογικά – και έγινε μείζων θέμα πανελλαδικά, στο zougla κλπ  😉

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. που θα σας στενοχωρήσω (γιατί είναι προφανές ότι χαιρεστε αν κάτι πάει στραβά), αλλά τον ΔΟΠΑΒΣ αφαιρέστε τον από τη λίστα!!! Όχι μόνο θεωρήθηκε το ένταλμα, αλλά εκταμιεύτηκε κι ολας!!! Καλή Ανάσταση σε όλους!!.,

    • Γιάννη, διάλεξες την μέρα για να απαντήσεις στους πολιτικά ................θέλουν βήμα χωρίς σχόλια...

      Πάντως εύστοχη η παρατήρηση σου για το βιβλιάριο του έρανου για την Άμυνα που ο διαμαρτυρόμενος κάνει ότι δεν θυμάται ποιος το είχε και …… Μια ζωή ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ απολάμβαναν από το ΠΑΣΟΚ αξιώματα και καρέκλες. Ο ΚΩΣΤΟΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΑΚΗΣ κατάφερναν πάντα με πολιτική αλληλεγγύη και προγραμματισμό να μοίραζουν τις καρέκλες μεταξύ τους, μαζί και στην στήριξη της γιαλατζί αριστεράς του ΣφΥΡΙΖΑ μπας και πάρουν κάτι που όμως δεν έρχεται… Τώρα όμως δεν μάσα η κατσίκα ταραμά και οι…… δεν…….

    • Όσο για τον Άγιο Ονούφριο εάν έχεις πάει στην Καππαδοκία θα έβλεπες την κεφαλή του σε γυναικείο σώμα.

      Τουρκική παρέμβαση στους Αγίους του Χριστιανισμού που παραμορφώνουν κάθε τι μόνο για τουριστική εκμετάλλευση. Κάπου εκεί Γιάννη έμαθα και το τι πάει να πει ΚΑΪΣΕΡΛΗ στα Τούρκικα…. Ψάξε το, έχει ενδιαφέρον.

  2. 42 «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ» ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ HOT SPOT ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ… ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ!

    Προ ολίγων ημερών, ο υπουργός Λαθρομετανάστευσης Μουζάλας, ανακοίνωσε επισήμως την σταδιακή «μετεγκατάσταση» των «προσφύγων» σε διαμερίσματα – με όλα τα έξοδα πληρωμένα βεβαίως.
    Αλλά, φαίνεται πως κάποια «προσφυγάκια», που προφανώς πληροφορήθηκαν τα καθέκαστα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πήραν τις μετρητοίς τις υποσχέσεις του και θέλουν διαμερίσματα εδώ και τώρα!
    Έτσι, 42 «προσφυγάκια» που μεταφέρθηκαν από το hot spot των Βασιλικών στο αντίστοιχο, στο Δερβένι, αρνήθηκαν να παραμείνουν εκεί ζητώντας να φιλοξενηθούν σε διαμερίσματα. Κι αφού διαμερίσματα δεν υπήρξαν, σηκώθηκαν κι έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση!
    Κανάς «αλληλέγγυος» ρε παιδιά να φιλοξενήσει τα απαιτητικά «προσφυγάκια» υπάρχει;

  3. ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΣΠΑΣΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΙΡΑΚΙΝΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΤΗΣ ΧΙΟΥ… ΤΟ ΘΥΜΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ!

    Για ρατσιστικές επιθέσεις ψάχνει εναγωνίως το αληταριό των «συμπαραστατών» και «αλληλέγγυων». Ας τους πληροφορήσουμε για μια ακόμα – που μπορεί να αποδειχθεί και δολοφονική!
    Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης, στο hot spot της Σούδας Χίου, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ομάδα Αφγανών επιτέθηκε σε νεαρό από το Ιράκ και τον ξυλοφόρτωσε με πρωτοφανή αγριότητα. Ο άτυχος Ιρακινός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Χίου αναίσθητος και εκεί διαπιστώθηκε ότι έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις καθώς και πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών, με ειδική πτήση του ΕΚΑΒ, με C-130. Μέχρι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το θύμα της αγριότητας των Αφγανών δίνει μάχη για τη ζωή του!Αλήτες «αλληλέγγυοι», να τους χαίρεστε τους φονιάδες προστατευομένους σας!

  4. ΝΕΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΡΑΜΠ: ΤΟ «ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΟ» ΝΑΤΟ ΕΓΙΝΕ… «ΑΣΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΡΗΝΗ»

    Ήτανε να μην κάνει την αρχή ο Τραμπ – με την πυραυλική επίθεση στην πολύπαθη Συρία. Τώρα που την έκανε (παραβαίνοντας τις προεκλογικές του υποσχέσεις…), πήρε… φόρα και κάνει τη μία κωλοτούμπα μετά την άλλη.Έτσι, μετά κι από την κωλοτούμπα του στο θέμα της τύχης του Άσαντ (παλαιότερα έλεγε πως δεν είναι στις προτεραιότητες των ΗΠΑ η ανατροπή του και τώρα ότι δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη στην περιοχή με τον Άσαντ…), σε κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ, ενώ παλαιότερα είχε δηλώσει πως το ΝΑΤΟ είναι «παρωχημένο», τώρα δήλωσε πως «Δήλωσα ότι ήταν παρωχημένο. Δεν είναι πλέον παρωχημένο, είναι μια ασπίδα για την διεθνή ειρήνη».
    Είναι προφανές ότι το σιωνιστικό ΕΒΡΑΙΚΟ λόμπι –το οποίο προφανώς από κάπου τον «κρατάει»- του τράβηξε τ’ αυτί και τον έφερε στα νερά του!

  5. ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια,εφερε τρενακια

    ΕΡΙΞΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ,ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ.ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟ ΝΗΣΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ.

  6. 17.000.000 εκατομυρια ευρω για το αποχευτικο κεφαλου, 26.00.000 εκατομυρια ευρω για αποχετευτικο στο πυλι ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΠΑ

    ΑΛΛΑ 10.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ!!!!!ΨΕΥΤΕΣ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ.

  7. αρκετα υπεφερε το νησι απο τους καισερλη-κυριτση.τωρα ερχεται η ωρα του κυριτση

    να τον στειλουμε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας.να πινει καφε μαζι με τον καισερλη.

  8. Η εγκάθετη εγκληματική μαφία που κυβερνά την χώρα με τους Ευρωπαίους αρχιμαφιόζους της τραπεζικής καμόρα, έχουν καταργήσει το σύνταγμα των Ελλήνων, χωρίς καμία νομιμότητα εφαρμόζουν το επονείδιστο και καταχρηστικό εικονικό χρέος αδιαφορώντας για τους διεθνείς κανόνες σε ότι αφορά την απαίτηση να πεθάνει ένας ολόκληρος λαός για να εισπράξουν εκβιαστικό και ψεύτικο χρέος!Η κυβερνητική μαφία έφτασε στο σημείο να παραδώσει τα κλειδιά του κράτους στην ανθελληνική τραπεζική και πολιτική διεθνή μαφία!Το θράσος τους είναι απύθμενο και προδοτικό, η συμπεριφορά τους είναι απροκάλυπτη, χωρίς τσίπα και ενδοιασμούς, ξέρουν ότι έχουν να κάνουν με έναν λαό θολωμένο, διχασμένο, τρομοκρατημένο, άτολμο, που δεν ξέρει πλέον ποιο είναι το συμφέρον για την πατρίδα τους και τα παιδιά τους, που δεν τολμούν να πουν φτάνει μέχρι εδώ προδότες, ακούσαμε τον προδότη Τσίπρα να λέει ότι το χάρισμα των αεροδρομίων, ήταν σωστή κίνηση!http://arxaiaithomi.gr

  9. Οι Χριστιανοί τού Λιβάνου, από το 60% τού πληθυσμού, έγιναν μειοψηφία...

    Ελληνική Δημοκρατία, τέλος. Μαζί της, θα αφανιστούν και οι ηλίθιοι νεοραγιάδες κάτοικοί της. Έρχονται «άλλοι». Οι αντικαταστάτες τους…ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2017/04/blog-post_46.html

  10. 43.000.000 για αποχετευτικο πυλι-κεφαλος και 10.000.00 για χοτ σποτ-προαναχωρισιακο συνολο 53.000.000 εκατομμυρια!!!!!!

    για να εχουν μιζες οι υπουργοι,περιφερειαρχες,δημαρχοι κλπ.ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ 10.000.000 ΓΙΑ ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΡΗΜΑΔΙΟ!!!!ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΕΙ!!!

  11. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΑΙ Η ΠΟΛΩΝΙΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΩΝ «ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ»

    Μάλλον… ζήλεψε την Ουγγαρία η πολωνική κυβέρνηση κι ετοιμάζεται τώρα κι αυτή για υποχρεωτική κράτηση των λεγομένων «προσφύγων», κατά τα πρότυπα της Ουγγαρίας. Σύμφωνα με τον Πολωνό υπουργό Εσωτερικών, Μάριους Μπβάστσακ, η πρακτική αυτή «έχει λειτουργήσει καλά στην Ουγγαρία» και θα προστατεύσει τη χώρα από «κύμα μετανάστευσης».«Είναι μια ιδέα για μια έκτακτη κατάσταση η οποία έχει λειτουργήσει καλά στην Ουγγαρία», δήλωσε, προσθέτοντας πως «το κακό σενάριο είναι ένα κύμα μετανάστευσης που θα μπορούσε να σαρώσει απ’ άκρη σ’ άκρη την Πολωνία».Την ίδια ώρα, στην χώρα των «ανοιχτών συνόρων», ετοιμάζονται να καταργήσουν –σταδιακά- τα hot spots και να βάλουν τα «προσφυγάκια» σε… διαμερίσματα, με όλα τα έξοδα πληρωμένα φυσικά.Και σας ερωτούμε: θα’ χουν άδικο τα «προσφυγάκια» να… προτιμούν την μνημονιακή Μπανανία Τσιπροκαμμενιστάν και να αποφεύγουν τις… αφιλόξενες Ουγγαρία, Πολωνία, κ.τ.λ.; Και εν τέλει, τα «προσφυγάκια» μας φταίνε ή αυτοί που με τέτοιους τρόπους τους προσελκύουν στην Ελλάδα;

  12. Ο ΓΑΛΛΙΚΟΣ «ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ» ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ… ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΙΔΙΑ ΚΑΙ Τ’ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥ!

    Το’ χουμε επισημάνει και πάλι: μαρξιστικό παρακράτος δεν υπάρχει μόνο στην Ελλάδα των Μνημονίων, αλλά και σ’ ολόκληρη την Ευρώπη. Το οποίο, δρα με τον ίδιο ύπουλο τρόπο κατά των εθνικιστών, για λογαριασμό των παγκοσμίων τυράννων και των κατά τόπους ανδρεικέλων τους.Έτσι, νυχτερινή απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ έγινε στο κτίριο όπου βρίσκεται η έδρα της προεκλογικής εκστρατείας της Μαρίν Λεπέν, στο Παρίσι. Η απόπειρα ήταν αποτυχημένη και προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές.Και βέβαια, δεν υπάρχει καμμιά αμφιβολία για την ταυτότητα των θρασύδειλων εμπρηστών: «Υποθέτω πως πρόκειται εν προκειμένω για μια ενέργεια πιθανόν ενός ακροαριστερού γκρουπούσκουλου. Αυτά τα γκρουπούσκουλα αισθάνονται πλήρη ατιμωρησία εδώ και μήνες. Είναι εκείνοι που κατέστρεψαν καταστήματα, έκαψαν αυτοκίνητα σε διαδηλώσεις, που επιτίθενται στην αστυνομία», δήλωσε η πρόεδρος του Εθνικού Μετώπου.

  13. Περισσότερους από 11.000 επισκέπτες αναμένεται ότι θα υποδεχθούν την επόμενη εβδομάδα οι Χανιώτες, καθώς στο λιμάνι της Σούδας θα προσεγγίσουν έξι κρουαζιερόπλοια.
    Ηδη το Μεγάλο Σάββατο κατέπλευσε το κρουαζιερόπλοιο «MEIN SCHIFF 3» με 2.726 επιβάτες και 1.018 άτομα πλήρωμα προερχόμενο από τον Πειραιά.
    Συνολικά φέτος έχουν προγραμματιστεί 87 προσεγγίσεις πλοίων κρουαζιέρας στα Χανιά, αριθμός που αναμένεται να είναι μεγαλύτερος λόγω και εκτάκτων προσεγγίσεων.
    Πηγή: ΑΠΕ

  14. ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ… ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΙΑΣ

    Ο αριθμός των μουσουλμάνων που ζουν στην Αυστρία υπερδιπλασιάστηκε τα προηγούμενα 15 χρόνια και υπολογίζεται ότι ανέρχεται σε περίπου 700.000 (ήτοι 8,4% του πληθυσμού), ανακοίνωσε το Αυστριακό Ταμείο Ενσωμάτωσης.Σύμφωνα με τα έως πρόσφατα στοιχεία του αυστριακού υπουργείου Εσωτερικών, οι Μουσουλμάνοι στην Αυστρία ήταν περίπου 600.000, αλλά, όπως αναφέρεται σχετικά, ο αριθμός τους πρέπει να αυξήθηκε το τελευταίο χρονικό διάστημα κατά 100.000, από επιπλέον γεννήσεις και με την άφιξη στη χώρα των «προσφύγων».Πάντως, είναι σίγουρο –καθώς προκύπτει από την τελευταία απογραφή που είχε διενεργηθεί στην Αυστρία το 2001- ότι τότε ο αριθμός των μουσουλμάνων ήταν 346.000 (4,2% επί του πληθυσμού), ενώ στην προηγούμενη απογραφή που είχε γίνει το 1991 ήταν περίπου 140.000 (2% επί του πληθυσμού).
    Συμπεραίνουμε, λοιπόν, πως σχεδόν κάθε 10 χρόνια διπλασιάζεται ο πληθυσμός των μουσουλμάνων. Άρα, δεν χρειάζονται παρά 2-3 δεκαετίες για να «πνίξουν» την Ευρώπη!

  15. Κάποια στιγμή η Γερμανία θα εγκατελείψει το πλοίο που βυθίζεται, την Ευρωζώνη, έχοντας απομυζήσει τους πάντες και επιθυμώντας να διαφοροποιήσει το δικό της νόμισμα, από το νόμισμα των σκλάβων – παραμένοντας όμως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης και κατακτητής της ηπείρου μας. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ.http://www.analyst.gr/2017/04/15/evro-to-nomisma-ton-sklavon/

  16. Το μέλλον της Ελλάδας λοιπόν, υπό τη γερμανική κατοχή, θα είναι ασφαλώς ρόδινο – όχι όμως το μέλλον των ιθαγενών (άρθρο), οι οποίοι απλά θα μετατραπούν σε σκλάβους χρέους, καθώς επίσης σε χαμηλόμισθούς εργαζόμενους στην υπηρεσία των νέων ιδιοκτητών της χώρας τους. Όσον αφορά την ελληνική οικονομία, θα αρχίσει να αναπτύσσεται και μάλιστα με ραγδαίους ρυθμούς, από εκείνη τη στιγμή και μετά που η λεηλασία της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων δεν θα μπορεί να απειληθεί – που θα είναι δηλαδή τετελεσμένο γεγονός.http://www.analyst.gr/2017/04/12/to-mellon-tis-elladas-tha-inai-rodino/

  17. Αρκετοί Έλληνες δε θα συμπεριφερθούν ακριβώς όπως την εποχή της τουρκοκρατίας – κάτι που ήδη φαίνεται σήμερα, όπου επικρατεί μία εκκωφαντική σιωπή των αμνών, τα κεφάλια είναι σκυφτά, ενώ οι περισσότεροι μαθαίνουν τα παιδιά τους γερμανικά.http://www.analyst.gr/2017/04/12/to-mellon-tis-elladas-tha-inai-rodino/

  18. Την ίδια στιγμή τώρα που η Ελλάδα είναι βυθισμένη στην κρίση, ενώ εισβάλλουν χιλιάδες μετανάστες καθημερινά από τα σύνορα της, επειδή η Δύση βομβαρδίζει τα κράτη τους, η Ευρώπη της προσφέρει μερικά εκατομμύρια ευρώ ελεημοσύνη, για να δημιουργήσει στρατόπεδα συγκέντρωσης – κάτι που είναι μάλλον έμπνευση της χώρας του ολοκαυτώματος, η οποία ουσιαστικά δεν έχει ιστορία, αλλά ποινικό μητρώο.
    Αυτή η Ευρώπη είναι ντροπή για τους λαούς και τον πολιτισμό της. Σε κάθε περίπτωση, είτε αποδεχόμαστε το θάνατο της δημοκρατίας, το δικτατορικό καπιταλισμό, τον έλεγχο της ιδιωτικής μας ζωής, τη συνεχή μείωση της αγοραστικής αξίας των μισθών και των εισοδημάτων μας, τη δολοφονία της μεσαίας τάξης, καθώς επίσης την επάνοδο της φεουδαρχίας, είτε καταστρέφουμε το σύστημα που θέλει να μας καταστρέψει, πριν ακόμη το επιτύχει.http://www.analyst.gr/2015/10/29/i-nekriki-sigi-ton-neon/2/

  19. Τσεχία: «Δεχθήκαμε 12 πρόσφυγες - Δεν παίρνουμε άλλους και ας μας τιμωρήσει η ΕΕ»

    Η Τσεχία δέχτηκε μόλις 12 πρόσφυγες, από τους 1.600 που πρέπει να πάρει βάσει του ευρωπαϊκού προγράμματος μετεγκατάστασης και δεν πρόκειται να πάρει κανέναν άλλον, διαμυνήει ο υπουργός Εσωτερικών της χώρας, Μίλαν Κόβανετς και συμπληρώνει: Ακόμα και αν η ΕΕ μας τιμωρήσει. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα φορτώσουν στην Ελλάδα όποιος πρόσφυγες αρνούνται να παραλάβουν οι ευρωπαϊκές χώρες
    Σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κόβαντες δήλωσε πως η Τσεχία είναι πρόθυμη να αντιμετωπίσει ακόμα και οικονομικές κυρώσεις στο θέμα αυτό, αλλά δεν πρόκειται να αλλάξει στάση. «Καθώς ελέγχουμε τους πρόσφυγες που έχουν απομείνει, θεωρώ ότι δεν είναι δυνατόν να πάρουμε κανέναν άλλον», είπε. http://www.pronews.gr/portal/20170417/defencenet/diethnis-asfaleia/66/porta-apo-tin-tsehia-gia-tin-metegkatastasi-prosfygon

  20. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ; 1

    Είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που αρνείται επισήμως να φιλοξενήσει έστω κι ένα «προσφυγάκι» και τώρα επιβεβαιώνει την άρνησή της αυτή. Πρόκειται βεβαίως για το σιωνιστικό Ισραήλ – το οποίο, μαζί με το σιωνιστικό λόμπι των ΗΠΑ και τις διάφορες ΜΚΟ του… ευεργέτη Σόρος, πρωτοστατεί στην υποδοχή των λεγομένων «προσφύγων» στις ευρωπαϊκές χώρες.Έτσι, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο υπουργός Ενέργειας Στάϊνιτζ είπε ότι «το Ισραήλ είναι διατεθειμένο να συνεχίσει να προσφέρει βοήθεια στα θύματα (εννοώντας τους τραυματίες) από τον πόλεμο στη Συρία, αλλά σίγουρα δεν θα δεχθεί καθόλου πρόσφυγες. Θα πρέπει να γίνει διάκριση μεταξύ δύο πραγμάτων.

  21. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΝΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙ» ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΥΤΗ; 2

    Το να περιποιείσαι τραυματισμένους ανθρώπους είναι ένα πράγμα, το να δεχθείς ανθρώπους ως πολίτες στην χώρα σου είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Υπάρχουν αρκετές χώρες στον κόσμο που μπορούν να πάρουν πρόσφυγες και να τους κάνουν πολίτες. Κατά την δική μας άποψη, δεν είμαστε μια οποιαδήποτε συνηθισμένη χώρα».
    Υπάρχει κάτι που δεν καταλαβαίνετε στην περίπτωση αυτή;

  22. εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που «έφαγαν» οι συριζαίοι για τους λαθρομετανάστες

    Η ΜΚΟ του Soros απέστειλε αναφορά 27 σελίδων στην Κομισιόν, όπου καταγγέλλει απίστευτα περιστατικά, εκ των οποίων 2 μονάχα αναπαράχθησαν από την εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου» και σας τα παραθέτουμε.
    Στην μία περίπτωση «η γερμανική ASB κατέθεσε πρόταση της τάξης του 1,5 εκ. ευρώ για την μετατροπή του χώρου της Θεσσαλονίκης σε κέντρο φιλοξενίας 1500 ατόμων σε κοντέινερ, με θέρμανση και παροχή νερού. Η απάντηση της ελληνικής κυβέρνησης ήταν ότι κάτι τέτοιο θα κοστίσει σχεδόν 7,5 εκ. ευρώ και η πρόταση της ASB απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες».Εδώ έχουμε ένα περιστατικό υπερτιμολόγησης. Προφανώς, οι συριζαίοι ήθελαν να κοστολογηθεί το έργο 6 εκ. ευρώ περισσότερο και την λεία να την μοιραστούν με την γερμανική εταιρεία. Επειδή, όμως, προφανώς είχαν κατά νου και κάποια άλλη εταιρεία, πιο… κοντά στον Σύριζα, η προσφορά των γερμανών απερρίφθη και οδήγησε στην καταγγελία.

  23. Μια ωραιότατη φάμπρικα έχουν βρει οι Τσιπροκαμμένοι για να κάνουν αβέρτα διορισμούς στο –αθάνατο!- ελληνικό δημόσιο, σε περίοδο μεγάλης κρίσης: τα hotspots!Σύμφωνα, λοιπόν, με απόφαση που υπογράφει ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής (Λαθρομετανάστευσης…) Μουζάλας, εγκρίθηκε η πρόσληψη 265 συντρόφων που θα προσληφθούν με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο της δράσης «Ενίσχυση υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των κέντρων υποδοχής και ταυτοποίησης (ΚΥΤ), με ανθρώπινο δυναμικό» του εθνικού προγράμματος του Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας. Η προκήρυξη για την πλήρωση των θέσεων αναμένεται να ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών.
    Συντρόφια προσέλθετε!

  24. Η Ελλάδα πρέπει να άμεσα να απαλλαγεί από ένα νόμισμα που την έχει αλυσοδέσει και ένα χρέος που την τραβά στο βυθό μιας καταστροφικής, αλλά απολύτως ανθρωπογενούς ύφεσης. Μια κυβέρνηση που θα εθνικοποιήσει τους όρους έκδοσης και κυκλοφορίας του νομίσματος, και θα διαγράψει μονομερώς το χρέος, καταγγέλοντάς το στη διεθνή κοινότητα, είναι μια κυβέρνηση που θα έχει κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα στην κατεύθυνση μιας πραγματικής και γρήγορης ανάκαμψης….
    Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.logiosermis.net/2017/04/blog-post_54.html#.WPUF4oiGO00

  25. Εβραίοι χρηματοδότες κρύβονταν πίσω από τις ΜΚΟ, οι οποίες δημιουργούν και κατευθύνουν κατά βούληση τα «κύματα» των λαθρομεταναστών. Ο ίδιος Σόρος, δηλαδή, είναι ταυτόχρονα χρηματοδότης και υποστηρικτής των «Τσιπραίων» που κυβερνάνε, αλλά και όλου αυτού του μηχανισμού, ο οποίος προκαλεί μεταναστευτικά «κύματα. Ο ίδιος Σόρος είναι αυτός, ο οποίος πληρώνει τους δολοφόνους τού ISIS που δημιουργούν τους πρόσφυγες και ο ίδιος είναι χρηματοδότης των «ευαίσθητων» Κωνσταντίνου των ΜΚΟ, οι οποίοι τους «μοιράζουν» στις χριστιανικές χώρες. http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html

  26. Όλοι όσοι βίασαν την Ελλάδα και συνειδητά έκαναν κακό στον Υιό τού Θεού, θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν …Ομπάμα, Κλίντον, Γκρίνσπαν, Μπενράνκε, Στρος Καν, Τρισέ, Μπαρόζο, Μέρκελ, Σόιμπλε, Σαρκοζί, Γιουγκέρ, Μοσχοβισί, Ρέγκλινγκ, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βελκουλέσκου, είναι οι πιο γνωστοί απ’ αυτούς, και θα αναζητηθούν και οι υπόλοιποι συνωμότες. Μαζί τους και οι προδότες …Οι Έλληνες προδότες …Ο Μητσοτάκης, ο Σημίτης, ο Καραμανλής, ο Παπανδρέου, ο Σαμαράς, ο Βενιζέλος, ο Τσίπρας, ο Καρατζαφέρης, η Δαμανάκη, και βέβαια ο Αλογοσκούφης, ο Στουρνάρας, ο Γεωργίου, ο Χριστοφοράκος, ο Τζαμάζ, ο Σάλας, ο Προβόπουλος, ο Παπαδήμος, ο Πικραμένος…http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2017/03/o-messias-tha-einai-ellinas.html

  27. Η Αριστερά των επαγγελματιών χαφιέδων ήταν πάντα το «δεκανίκι» τής Δεξιάς των δωσίλογων και των ανώμαλων …Το «δεκανίκι» αυτό, το οποίο επέτρεπε στη δικομματική Δεξιά να ακολουθεί όποια πολιτική τη βόλευε, γιατί δεν φοβόταν την αντίδραση του λαού. Γνώριζε ότι ακόμα και τη μεγαλύτερη αντίδραση, η οποία θα προέκυπτε από την πολιτική της, μπορούσε να την ελέγξει. Θα την «καπέλωνε» εύκολα το «δεκανίκι» των χαφιέδων και η εξουσία δεν θα έφευγε από τα χέρια της. Παιδεραστές – σαν τον γέρο Παπανδρέου – ή ομοφυλόφιλοι – σαν τον γέρο Καραμανλή – μπορούσαν ν’ απολαμβάνουν τη μονιμότητα στην εξουσία, δημιουργώντας δυναστείες. Ποιος θα τους απειλούσε; …Ο χαφιές Φλωράκης ή ο Μίκης με τον «ήρωα» Γλέζο; Αυτός ήταν κι ο λόγος που τον «μύθο» τής Αριστεράς των αγώνων και της κοινωνικής «ευαισθησίας» τον «έπλεξε» η Δεξιά με τους δικούς της ασφαλίτες «συγγραφείς».http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/aquarius-ante-portas.html

  28. Όποιος βόλευε τη Δεξιά, γινόταν κοινωνικός «ήρωας» …»Ήρωας» της Ασφάλειας και του Παρακράτους. Φλωράκηδες, Γλέζοι, Κύρκοι, Θεοδωράκηδες, Δαμανάκισσες και όλοι οι υπόλοιποι – μηδενός εξαιρουμένου – πρώτα περνούσαν το «casting» της Ασφάλειας και της Αμερικανικής Πρεσβείας και μετά «βαπτίζονταν» «ήρωες». Ο Τσίπρας ήταν ακόμα ένας «επιτυχών» τής Αμερικανικής Πρεσβείας, της Ασφάλειας και του Παρακράτους τού Καραμανλή, της Παναγιωταρέα και της ΕΡΤ. Αυτή η Αριστερά των χαφιέδων και τον προβοκατόρων πάντα εμφανιζόταν όταν βόλευε και «εξαφανιζόταν» μόλις ολοκλήρωνε τη δουλειά της. Εμφανιζόταν, για να «εκτονώσει» την αντίδραση εναντίον τής Δεξιάς και στη συνέχεια «εξαφανιζόταν», γιατί υποτίθεται απειλούσε τη Δημοκρατία.http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/aquarius-ante-portas.html

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ