Στο τέλος… «θα το βρούμε όλοι στο αλάτι»
Νά τη λοιπόν η «ισορροπία του τρόμου» που γράφαμε.
«Έδειξε τα δόντια της» προς τον δήμαρχο για τις προσωπικές απόψεις συνεργατών του, επειδή τόλμησαν να τις εκφράσουν… στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook.
Τι κι αν ζήτησε συγγνώμη και την κατέβασε στην συνέχεια επικαλούμενος την φιλία και τη συνεργασία που είχαν ως μέλη μιας παράταξης.
«Ένοχος θανάτου εστί…» (ούτε στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών δεν είδαμε τόση σπουδή «να παρθούν κεφάλια», ούτε καν για παραιτήσεις και αποπομπές…)
Την ίδια ώρα με την «τραβηγμένη απ’ το σχοινί…» -όπως έγραψε κάποιος- δήλωση και εκ νέου δήλωση του δημάρχου Κω (στην πρώτη κατήγγειλε ως «άστοχη και προσβλητική απέναντι στον απλό κόσμο της ΝΔ» την ανάρτηση και στην δεύτερη αναγκάστηκε να ζητήσει και να επιβάλει «παραίτηση» του στενού συνεργάτη του), ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατήγγειλε ότι «Η αντιπολίτευση θέλει αποσταθεροποίηση της χώρας, το ΠΑΣΟΚ κυλιέται στον βούρκο και «ξεπλένει» τον ΣΥΡΙΖΑ» ενώ κορυφαίοι υπουργοί της κυβέρνησης χαρακτήριζαν ως «Απολύτως χυδαία και τρελά όσα είπε η αντιπολίτευση στη Βουλή για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου».
Καλά κάνει και αφουγκράζεται (αν μπορούσε ας κάνει κι αλλιώς) ο δήμαρχος Κω τον απλό κόσμο της ΝΔ που τον ψήφισε.
Θα πρέπει όμως να αφουγκραστεί και τον υπόλοιπο απλό κόσμο που ψήφισε δεν ψήφισε τη ΝΔ αλλά και τον ίδιο, βγήκε στους δρόμους (αναγκάζοντας και τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να «σκύψει το κεφάλι στην Μ. Καρυστινού και όχι μόνο» και που θα ξαναβγεί -όπως όλα δείχνουν- πολύ πιο δυναμικά στις 28 Φεβρουαρίου, πιστεύει ότι έγινε συγκάλυψη!
Τους λόγους τους ξέρουν οι ίδιοι πολύ καλύτερα: Χάνονται βίντεο-ντοκουμέντα, πετιούνται στον κάδο, ανακαλύπτονται κάποια αμφιβόλου προελεύσεως μετά από δύο χρόνια. Προσπαθούν να πείσουν ότι η σύγκρουση δυο βαγονιών, προκάλεσε τεράστια έκρηξη και μανιτάρι φωτιάς, χωρίς να μεταφέρονται εύφλεκτα υλικά και να μην δίνεται καμία επαρκής εξήγηση.
Όπως και σε όλες αυτές τις αλλεπάλληλες «τραγικές συμπτώσεις».
Δεν βγήκε τυχαία ο Πρωθυπουργός να απολογηθεί και να αλλάξει την γραμμή υπεράσπισης. Έχει πάρει ξεκάθαρα τα μηνύματα του και από τις δημοσκοπήσεις, όμως η μεγαλύτερη απάντηση στην τραγωδία και στην ανάγκη για δικαίωση και δικαιοσύνη δόθηκε με το τεράστιο πανελλαδικό συλλαλητήριο του περασμένου μήνα.
Περιμένετε να δείτε τι θα γίνει στο επόμενο, στις 28 Φεβρουαρίου που είναι η μαύρη επέτειος των Τεμπών . Το κύμα ξεχειλίζει παντού.
Βέβαια αυτό δεν έχει να κάνει με τον δήμαρχο και την τοπική ισορροπία που -όπως έχουμε ξαναγράψει- από τον Αύγουστο είναι σε «τεντωμένο σχοινί» με το «διαζύγιο», τους «εν διαστάσει», τα «τρολ» και τον ανοιχτό πόλεμο περιφέρειας-δήμου.
Οπότε, πως να κινηθεί πάνω σε αυτό και να βαδίσει ή έστω να ισορροπήσει;
Και πως να προσπαθήσει να αφήσει το δικό του έργο ή «προσωπικό αποτύπωμα» όπως τον καλεί να κάνει ο κ. Μυλωνάς ξεπερνώντας την τοπική μικροπολιτική μιζέρια και τοξικότητα; (Αφού, οι ίδιοι που του «τραβάνε το σχοινί» λένε πως είναι a priori δικό τους, δηλ της κυβέρνησης).
Μπορεί, όταν τραβάνε οι μισοί το σχοινί από δω και οι άλλοι μισοί από κει…;
Μου λεγε χαρακτηριστικά, ο καλός φίλος και συνάδελφος Δημήτρης Χόνδρος για την Αθήνα, «ποιος Χατζημάρκος; Εδώ ο Χαρδαλιάς, μιλάει διαρκώς για τις 66 γειτονιές της Αττικής, υποβαθμίζοντας τους δήμους σε γειτονιές, θεωρώντας προφανώς και ο ίδιος τον εαυτό του υπερ-δήμαρχο…»
Κι εδώ κάποιοι που προς το παρόν βολεύονται με τα τρολ της αποδόμησης επενδύουν στο «γαία πυρί μιχθήτω», αγνοώντας τη γνωστή θυμόσοφη ρήση πως «Όποιος κατουράει στη θάλασσα, θα το βρει στο αλάτι«).
Η κατάσταση έτσι όπως έχουν μπλεχτεί τα πράγματα είναι αναγκαστικά -και δυστυχώς για το νησί αλλά και τη χώρα ολόκληρη- στην ίδια μοίρα και τύχη που ήταν τα τρένα προ του τραγικού δυστυχήματος: «πάμε και όπου βγει…
Βέβαια, αν ρίξει κανείς μια ματιά στον περίγυρο μας (πανελλαδικά, αλλά και διεθνώς) οι ισορροπίες, σε πολιτικό και τεχνολογικό επίπεδο, αλλάζουν με τέτοια ταχύτητα, ώστε μπορεί να ανατρέψουν με ευκολία ανά πάσα δεδομένα (πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά ακόμα και γεωφυσικά μιας και η ίδια η φύση μας «παίζει» ανάλογα βλέπε Σαντορίνη και όχι μόνο) που ούτε καν τα είχαμε προβλέψει…
Στην υπόθεση του ηρωινό-πλοιου Noor One είχαμε πάνω από 12 ΝΕΚΡΟΥΣ βασικούς μάρτυρες ……..!! Εμπλεκόμενος κάποιος πολύ…κολλητός του Μητσοτάκη (Βαγγέλης Μαρινάκης, ελεύθερος με βούλευμα)….
Στην υπόθεση των Τεμπών, μέχρι στιγμής… πόσους…;;!
Μετά το μέγα πρωθυπουργικό επίτευγμα
«Ypoklopes Predator»,
στην Ελλάδα έχουμε Απολυταρχικό Καθεστώς..;;;
(πάσης φύσεως αντίπαλοι έχουν εξολοθρευτεί ή όπως λέει ο Πορτοσαλτε , Μητσοτάκης μέχρι να σβήσει ο ήλιος)..;
Είναι απλά ένας τρομακτικός εφιάλτης ή η πραγματικότητα στον ξύπνιο μας, ανάμεσα στον άρτο και τα θεάματα…;;
Μπορεί άραγε το Καθεστώς
Κυριάκου – Όργουελ Μητσοτάκη
να ανατραπεί από τον ίδιο τον Ελληνικό λαό;;
Ου ρε κοπριτες ψεύτες αρπακτικά. 2.500.000 !!! ευρώ τιμολόγια μαϊμού για σχολικά !!! και τα σχολεία δεν έχουν τίποτα.και όλοι μουγκα.
Αυτόν που θα σου υποδείξει ο Πετρος Π. … . Αν κατάλαβες τι εννοώ…
https://www.youtube.com/watch?v=zOMzwDGZUSk
https://www.newsit.gr/ellada/oinofyta-edeixne-ta-gennitika-tou-organa-se-gynaikes-eixe-syllifthei-gia-analoges-prakseis-to-2023/4315005/?utm_source=nst&utm_medium=sidebar&utm_campaign=sb&utm_id=3
επιστρέφουμε στό δελτίο μας μέ ειδήσεις από τήν Ελλάδα. …
https://www.newsbomb.gr/kosmos/story/1620314/kolomvia-se-katastasi-ektaktis-anagkis-i-xora-logo-sygkroyseon-kartel-gia-tin-kokaini
Και Χ@@ε…. Τον κόσμο της ΝΔ…!!!!
Έτσι και αλλιώς η ΝΔ.. (περιφέρειαρχες, τοπικοί σύμβουλοι.) .. ΕΙΝΑΙ…. ΚΑΤΆ ΣΟΥ… Όπως εξάλλου και η ΝΔ –
(σε λίγο ο περιφέρειαρχ… δης!!!και οι 3 περιφέρειαρ… ίδες των 2500… Τοπικοί!!!! Θα υπογράψουν πώληση λιμανιού μαρίνας, υδάτινων πόρων, αιολικα πάρκα. …
ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ
Την Κω την σώνει Μ Ο Ν Ο Ο δήμαρχος
https://www.youtube.com/shorts/rJmE-u6UPoQ
Εκείνο που η αγέλη μισεί περισσότερο είναι τον έναν που σκέφτεται διαφορετικά· δεν είναι τόσο για την άποψή του καθεαυτή, όσο για το θράσος του να θέλει να σχηματίσει την προσωπική του άποψη, κάτι που η αγέλη δεν ξέρει πώς να το κάνει».
Άρτουρ Σοπενχάουερ (1788-1860)!!!!!
Σοπενχάουερ. ορθώς καί ορθός.
Σου είπε ποιον άλλον να απολύσεις??
(μέσω πάντα του «Δικηγόρου»» ,,
οσο αφορα ΤΑ ΤΕΜΠΗ
«»Πρώτη φορά» βλέπω τόση αβλεψία σε όλα τα επίπεδα. Από την προανάκριση στην ανάκριση… παντού βλέπω λάθη και παραλείψεις. Δεν έκανε τίποτε η ανακριτική αρχή που ήταν αρμόδια. Η ΕΔΕ για τον τραυματισμό των πυροσβεστών είναι ακόμη σε εξέλιξη. Ο ενεργών την ΕΔΕ έπρεπε να πάρει καταθέσεις από τους γιατρούς και ενδεχομένως από έμπειρο ιατροδικαστή για να καταλήξει ότι τα χημικά εγκαύματα είναι από εκεί. Πρόκειται για κάτι κρίσιμο που δεν έγινε και θα αναδείκνυε τι είναι αυτό που τα προκάλεσε. Στο παρελθόν θυμάμαι τραυματισμούς πυροσβεστών από υγρά μπαταριών, αλλά είχε διαπιστωθεί η αιτία».
Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της πυροσβεστικής και δικαστικός πραγματογνώμονας,
———————-
»Ο τραυματισμός των αφιχθέντων στον τόπο του συμβάντος πυροσβεστών οφείλεται σε επαφή τους με χημικές ουσίες που έχουν τη δυνατότητα να προκαλέσουν χημικό τραύμα «»
( ειδικός πραγματογνώμονας συγγενών των θυμάτων Βασίλης Κοκοτσάκης απο τις τεχνικές εκθέσεις )
https://www.militaire.gr/vlimata-leykoy-fosforoy-stelnei-i-kyvernisi-mitsotaki-stin-oykrania/
η κυβέρνηση, υπερβαίνοντας κάθε όριο στην εμπλοκή της χώρας στον πόλεμο και καταπατώντας κάθε έννοια τήρησης των διεθνών συνθηκών και των απαγορεύσεων του ΟΗΕ, όσον αφορά τη χρήση της απαγορευμένης χημικής ουσίας του «λευκού φωσφόρου» εναντίον ανθρώπινων στόχων, «πουλάει» στην Τσεχία, με τελικό προορισμό την Ουκρανία, δεκάδες χιλιάδες καπνογόνα βλήματα αρμάτων μάχης που περιέχουν τη χημική ουσία του «λευκού φωσφόρου».
Ο λευκός φώσφορος προκαλεί πολύ επώδυνα εγκαύματα στο δέρμα, και απορροφάται το ίδιο εύκολα μέσω του δέρματος, στο σώμα. Εγκαύματα, μπορούν να οδηγήσουν σε θάνατο -λόγω βλάβης στα νεφρά, το συκώτι και την καρδιά.
««Τα εγκαύματα με ταλαιπωρούσαν δύο χρόνια. Δεν έκλειναν, δεν είχαν αποχρωματιστεί και το δέρμα μου είχε περίεργη υφή. Μου έδωσαν κορτιζόνες, κρέμες, αλλά δεν υποχωρούσαν. Το ένα στην πλάτη μου ήταν σκληρό. Σαν να είχε καταστραφεί ο ιστός. Δύο χρόνια τώρα κανείς δεν μου έχει πει τι τα προκάλεσε, όπως και άλλα τραύματα που φέρω από εκείνο το βράδυ. Ο κ. Μπακαΐμης δεν προχώρησε σε καμία ιατροδικαστική εξέταση και σε καμία κίνηση. Εδώ δεν μας κάλεσαν καν για καταθέσεις, μόνοι μας πήγαμε στην ουσία. Εκανα μια υπεύθυνη δήλωση επειδή έμαθα ότι πήγαν να κλείσουν τον φάκελο και αναγκάστηκε να με καλέσει».
απο την επιζήσασα τεμπων Βασιλική Κόκκαλη
—————–
«». Η κάκωση στο κεφάλι έχει φέρει αναπηρία στο αριστερό χέρι, πράγμα που του δημιουργεί μεγάλο ψυχολογικό τραύμα. Εχει αξιολογηθεί με 96% αναπηρία από ΚΕΠΑ και ΑΣΥΕΑ».
( τραυματισμόςεπιζήσασας, η οποία υπέστη εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 85% του σώματός της ενώ φορούσε τα ρούχα της)
«» Εχω κατεστραμμένο διάφραγμα, το οποίο διέγνωσαν τρεις τέσσερις μήνες μετά. Είχα πονοκεφάλους, αιμορραγίες από τη μύτη. Ξαναπήγα στο ΑΧΕΠΑ και μου είπαν πως το διάφραγμά μου είναι κατεστραμμένο. Με έβαλαν σε λίστα αναμονής με έναν κωδικό επείγοντος περιστατικού για χειρουργείο. Δεν ασχολήθηκε κανείς μαζί μου. Οταν έκανα αίτηση για τις γνωματεύσεις που μου ζήτησε ο εφέτης με κάλεσαν τώρα για να περάσω αξιολόγηση από το χειρουργείο… για να μου πουν πως δεν γίνεται διότι είναι μεγάλη η ζημιά! Δύο χρόνια τώρα κανείς δεν μου έχει πει από τι τα έχω πάθει όλα αυτά. Εναν χρόνο πριν από το δυστύχημα έβλεπα άριστα, είχα 9/10 όραση. Μετά το δυστύχημα έχω μείνει με 1/10 όρασης στο ένα μου μάτι και 2/10 στο άλλο… Δεν μπόρεσε να μου πει κανείς τι το προκάλεσε αυτό. Ακόμη το ψάχνω. Για τη σταδιακή απώλεια της όρασής μου γνωρίζει και ο ανακριτής».
(τραυματιας τεμπων Β. Κόκκαλη, 24 μήνες μετά το δυστύχημα ανεπανόρθωτη βλάβη στο διάφραγμα και στην όρασή της)
ΓΙΑ ΤΟΥΣ 117 ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΔΑΚΡΥ ΕΤΣΙ?ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΛΑΙΟΥΣΕΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΕΣ Κ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΟΛΑ ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ(ΑΛΑ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ 2008) ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Κ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΣΤΑΛΙΝΟΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ Κ ΚΑΛΟΦΑΟΜΕΝΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΤΣΑΚΑΣ ΣΥΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ 2027-2031 ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ
σύνταγμα τής Ελλάδος – άρθρα : 61 , 62, 86.
ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚ@Τ@ ΕΙΝΑΙ-ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ…ΤΟ ΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΩΣ
https://www.youtube.com/watch?v=zebr4eAfG6k
ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΟΙ 100 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ..ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΣΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ…ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 57 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΣΟΥς ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤ ΑΤΕΜΠΗ…ΜΟΚΟ!!???
ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΟΝΟ…ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ….AΛΛΑ ΕΠΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΟΧΙ….ΟΥΣΤ ΡΕ ΚΟΠΡΟΙ
ΚAI BONUS….ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ….ΠΡΙΝ ΦΑΕΙ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΙΖΟΤΑΚΗ
ΛΑΙΚΙΣΤΗΣ-ΒΑΘΥΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΠΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ!!!!!
https://www.youtube.com/watch?v=0YdLuQYEARo
https://www.youtube.com/watch?v=6gTALVcP9UY
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjNX_MCgGCfrjOx7s_2MC1zL_q1x4IAAWsCnYX4zzAcx7H8YIJtESIKN2KUkveSFhWRQG2bdq3mA7UrN2fcfQ4uBVcVp3HJ6D2GvHzw-p2k-wRS_NEZaCgC5WcRb3G0TIUjxTcKHMpaL6AW_mcItZB-R7BN7SG9w0JyJ_YfSDoNH3LEdMprAJfbd9PhTnHc/s754/2025-02-26_153248.png
ενδιαφέρουσες απόψεις… δώστε σημασία στό 13΄ 50΄΄. αυτό συμβαίνει ΚΑΙ με εμάς…. https://www.youtube.com/watch?v=G4CRRonjbII